Dansk
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Hidetaka Miyazaki bekræfter nye Shadow of the Erdtree DLC-detaljer

Vi har flere detaljer om, hvad vi kan forvente i Shadow of the Erdtree.

Audio transcriptions

"Hej med jer! Velkommen til endnu en GRTV After News. Jeg er som sædvanlig Alex, der tager jer med gennem eftermiddagens nyeste og bedste inden for gaming-udstyr, teknologi, underholdning, hvad du nu kan lide, Uanset hvad du elsker, har vi det altid til dig her på GRTV News og i Gamereactor."

"netværk. Så hvis du kan lide filmanmeldelser, spilanmeldelser, spilforhåndsvisninger, eksklusivt indhold og meget mere, så sørg for at tjekke, hvor du får din lokale Gamereactor fra. Men med nok af mit ævl, nu skal vi tale om den største ting fra i går. I ved, at vi havde en stor Nintendo Parlour Direct, jeg ved, at vi havde annonceringen af Hi-Fi Rush kommer til PS5, men er der virkelig noget større end Elden Ring DLC lige nu?
Det føles som om, nej, det er måske bare fordi, jeg er forudindtaget, men helt ærligt, Direct i går, den gav os lidt af det, vi allerede vidste, men jeg tror, at den store ting, som lidt af overraskede alle, var det faktum, at Elden Ring, dets DLC, der er en masse ting om og vi kommer nok til at dække det i de fire måneder, indtil det udkommer."

"i juni.
Men altså, Hidetaka Miyazaki, hvis du ikke ved, hvem det er, så få dig et liv. Eller måske hvis du også godt ved, hvem det er, så få dig et liv. Det var selvfølgelig bare for sjov i begge tilfælde. Men jeg under alle omstændigheder er det ham, der er en slags chef for Soulsborne Sekiro Ring."

"serien, som den er kendt som, tror jeg. Og han har givet os nogle flere detaljer. Ben dækkede annonceringen af selve DLC'en i morges, men som altid er der historier, der udvikler sig.
i dette tilfælde.
Og så gennemgår vi grundlæggende, hvad Miyazaki sagde, der ville komme i denne udvidelse."

"Det bliver From Softwares største, hidtil største udvidelse. Den kommer til at koste 40 dollars. Det står ikke i denne artikel, men i en anden fra i morges, som du kan læse her.
tjekke ud på Game Reactive lige nu, fordi der bare er så mange nyheder. Vi besluttede at dele det op for at spare tid og for at skåne dine læseøjne. Du ved, hvis du bare vil vide, hvad der er kommer, så tjek den her. Hvis du vil kende priserne på samlerudgaverne og den slags, så tjek den anden."

"Men nuvel.
Det koster 40 dollars, og der følger et kort med, som er lidt større end Limgrave, tror jeg, Miyazaki sammenlignede med...
det med, 10 nye bosser, 8 nye våbenkategorier, masser af nye våben til at udfylde disse kategorier, nyt udstyr, nye færdigheder, alle de gode ting. Du får sikkert lyst til at ændre din build, så snart du kommer ind i det nye spil. Men ja, det virker meget, meget spændende. Og Vi har selvfølgelig også fået en ny historie, som George RR Martin står bag. Miyazaki gjorde det klart at sige, at George RR Martin ikke er kommet ind for at lave nyt arbejde, det er mere, da han skrev overleveringerne til Elden Ring."

"Miyazaki og FromSoftware-teamet tog et kig på det og tænkte, at denne del af historie ville være en god måde at få DLC'en på.
Hvis du endnu ikke har set traileren, ser det ud til, at vi er på vej ind i Shadow Realm, tror jeg, det hedder, noget lignende, hvor vi grundlæggende kan se Mikella er der, eller jeg tror, at hans statue teknisk set hedder Messmer the Impaler eller noget i den stil."

"i den stil. Teknisk set er det måske ikke Mikella. Det vil jeg gemme til en, der virkelig kan, virkelig kender historien og de her ting. Eller måske gemmer de det bare til senere i historien, hvis de er interesserede.
til en anden ting."

"Jeg er rædselsslagen for denne udvidelse, da jeg tror, den kommer til at indeholde bosser, der er hårdere end Melania hvilket vil give mig lyst til at dø.
Men under alle omstændigheder, hvorfor er du begejstret for Elden Ring Shadow of the Oatry?
Hvad på denne lange liste er du mest begejstret for?
Den koster 40 dollars, synes du, det er en rimelig pris?
Fortæl mig alt det og mere til som sædvanlig, men vi ses i morgendagens GRTV News."

"Indtil da, bye bye."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere