Dansk
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Elden Ring's Shadow of the Erdtree udvidelse bekræftet til debut i juni

Den store ekstra del af indholdet vil bringe en ny historie, nye fjender, nye våben, et nyt område og mere.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I går var en stor for spilindustrien, for ikke nok med at vi havde en Nintendo Direct, som gav os tonsvis af nye spændende annonceringer, herunder et par forskellige Xbox-spil, der kommer til Nintendo platforme, men vi fik også den helt nye trailer til Borderlands-filmen, som hvis du vil at se, kan du gå til din lokale gamer og finde den. Samt det første kig på gameplay og bekræftelsen af en udgivelsesdato for Elden Rings Shadow of the Erdtree udvidelse. Det er specifikt det, vi skal tale om i dag, så uden at yderligere ado lad os dykke ned i det."

"Elden Ring Shadow of the Erdtree bekræftet til juni-lancering i gameplay-trailer. Gør dig klar til at kæmpe mod nye slags monstre med nye våben i et helt nyt område til sommer. Fra Software er kendt for at lave gode udvidelser til deres spil. Kombiner dette med Elden Ring er en utrolig succes både kritisk og kommercielt, og det er ganske forståeligt, at mere end 300.000 af os så den 30 minutter lange nedtælling til Shadow af Erdtrees gameplay-trailer. Jeg tror, at vi alle synes, at traileren var det værd."

"vente.
Gameplay-traileren bekræfter ikke kun, at Elden Ring Shadow of the Erdtree bliver lanceret den 21. juni, som er den længste dag på året, tror jeg. Vi viser også nogle af de helt nye fjender, der venter i det nye område kaldet Land of the Dead. Vi viser viser også nogle af de helt nye fjender, der venter i det nye område kaldet Landet of Shadow Shadow of the Erdtree bliver lanceret den 21. juni, som er den længste dag i verden."

"i året, tror jeg. The Tarnished lanceres den 21. juni, Bandit for sentido og det er allerede tydeligt, at mange af dem vil blive mindeværdige.
Leslie field taylor den Den er den første."

"bliver annonceret um den er på vej den kommer til sommer um hvad angår nogle af detaljerne der kommer til at være i øh med hensyn til spillet øh ja, det kommer til alle de platforme, som The Elden Ring er tilgængelig på, så du skal ikke tro at det bliver ligesom Horizon Forbidden West med øh Burning Shores-udvidelsen..."

"som kun er kommet til PS5 og ikke PS4, den kommer til PlayStation 4 og kommer til Xbox One, så hvis du spiller Elden Ring på de platforme, kan du fortsætte med at spille det.
Der vil være forskellige udgaver af Shadow of the Earth, og der vil også være forskellige version af spillet, så hvis du ikke har Elden Ring, kan du få dem som en pakke, øh, og der er også være nogle samlerudgaver, så hvis du kan lide de gode ting, så sørg for at tjek dem ud, og hvad angår de specifikke gameplay-detaljer, er det hele i traileren, så sørg for at at kigge på den og se, hvad der er, og se, om du kan få øje på noget særligt."

"interessant i forhold til, hvad denne udvidelse kommer til at tilbyde fans, men ja Det vigtigste at tage med sig er, at Shadow of the Earth 3 udkommer den 21. juni på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og S og på PC, så du har en stor sommer foran dig, hvis du er en Elden Ring og FromSoftware-fan, øh, det er al den tid, vi har, men jeg vil afslutte, fordi min stemme er ved at være brugt op, og ja, vi vender tilbage i morgen med det næste og sidste episode af GRTV News i denne uge, men indtil da tak fordi I så med, vi ses på den anden side."

"Pas på jer selv alle sammen"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere