Dansk
Gamereactor
Videos
Skull and Bones
HQ

Skull and Bones - Video anmeldelse

Vi deler nogle tanker om vores tid med Ubisofts multiplayer pirat action-titel.

Audio transcriptions

"Skull & Bones har faktisk overrasket os. Vi havde virkelig ikke store forhåbninger til denne spil, men det er på grund af en problematisk historie. Et årti med udvikling og en fuldstændig genstart for den sags skyld er ikke særlig tillidsvækkende, men dette spil, som Ubisoft har skabt, er overraskende sammenhængende. Det er et bredt og vidtforgrenet multiplayer pirat-actionspil."

"oplevelse, hvor du kan udleve dine drømme om at blive en berygtet sværdkæmper, og på mange måder gør det det godt. Skull & Bones er dog også et spil med en metaforisk titel, fordi det ikke er, hvad vi kan forvente af et spil til fuld pris. Det er et spil, der i bund og grund bare er et skelet uden det kød, der giver noget liv."

"Betaen gav måske mange mennesker et bind for øjnene. Selvfølgelig afslørede denne beta flere sprækker i Skull & Bones' panser, men den præsenterede også en enorm mængde indhold at tygge sig igennem, hvilket uden tvivl efterlader mange med den antagelse, at det fulde spil vil blive meget, meget mere. Men det er ikke tilfældet. Det, du ser og oplever i åbningen timer af Skull & Bones, er det, du får resten af oplevelsen. Du er nødt til at lære at sluge endeløse gentagne kontrakter i et forsøg på at erhverve ressourcer til at at gøre dit skib bedre, og for at blive berygtet, hvilket i bund og grund hæver din anseelse i Det Indiske Ocean. Dertil kommer den minimale mængde af narrative dybde, som blev præsenteret i betaversionen, et endnu større problem, efterhånden som spillet skrider frem, og i sidste ende når vi et punkt, hvor vi ikke mener, at man kan sige, at Skull & Bones har en historie. Det er så dårligt implementeret og ineffektivt til at præsentere historieinformation og overbevisende karakterer, som du burde vide fra starten, at du ikke vil finde noget af værdi i den henseende her."

"Lad os komme videre.
Lad os gå over til et mere positivt punkt et øjeblik, skibets gameplay. Det er ikke realistisk, men det er heller ikke så arkadeagtigt, at det mere ligner en rumskibskamptitel.
Det passer ind i denne slags underlige limbo, hvor skibe grundlæggende er langsomme og tunge at styre, men på samme tid kan du kaste rundt med dit skib og affyre kanonkugler uden næsten nogen begrænsninger. Tilsammen giver det et system, der er lige ægte nok til at udvikle men frit nok til, at det føles sjovt at tilbringe timer ude på de åbne bølger og fastlåst i strategisk kamp."

"Slagskibets gameplay.
Kampskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay."

"Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Kampskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay."

"Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay."

"Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay."

"Slagskibets gameplay.
Kampskibets gameplay.
Kampskibets gameplay.
Kampskibets gameplay.
Slagskibets gameplay."

"Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay."

"Slagskibets gameplay.
Slagskibets gameplay.
Alt dette kunne forklares bedre, hvis Skull & Bones havde et fungerende og brugbart tutorial-system, men det har det ikke. Faktisk er spillet så dårligt til at forklare sig selv, at det på intet tidspunkt fortæller dig, at vinden faktisk påvirker, hvordan dit skib bevæger sig, eller hvordan du bedre udnytter den vinden til at bevæge sig mere effektivt rundt i verden. Nu vi taler om verden, så er Ubisoft tilbage til sin gamle tricks i Skull & Bones. Som vi har set det før i Assassin's Creed, Far Cry og forskellige andre franchises, får vi her en verden, der er stor, men kedelig. Du har friheden til at udforske den, som du som det passer dig, men ærligt talt er der ikke meget, der er værd at besøge. Medmindre du finder malm til minedrift fælde træer, høste frugt, interagere med landsbyboere, plyndre skibsvrag, og eller lægge til i en havn, der er interessant på nogen måde. Havnene er dog den eneste del af spillet på fod, er de værste dele af Skull & Bones. Når din støvle er på jorden, er du sluppet løs i en hub-placering, som i virkeligheden bare er de samme leverandører forskellige steder."

"Multiplayer-elementer Hertil kommer multiplayer-elementerne. Skull & Bones kan grundlæggende spilles alene, men bedre ressourcer og de mest udfordrende aktiviteter, som belønner det bedste bytte, kræver allierede for at overvinde. Det kan være at kæmpe mod enorme havmonstre, plyndre truende forter, sænke berygtede piratherrer, tage globale begivenheder op og endda skattekort jagter, der inkluderer PvP-elementer. Når du kaster dig ud i det, skal du bruge venner eller ellers er de stort set umulige at gennemføre, medmindre du har brugt timevis og timer og timer og timer og timer og timer og timer og timer og timer og timer bygge og designe et skib på et meget højere niveau. Det er nogle af de sjoveste aktiviteter, men de er nådesløse, og vi ville ikke blive overraskede, hvis de fleste spillere helt undgår dem, især fordi spillet gør et forfærdeligt stykke arbejde med at forklare stort set alle dets multiplayer-elementer."

"elementer. Det er ikke kun de tydeligt dårligt implementerede systemer, der er problemer med, Skull & Bones slår dig konstant med notifikationer og advarsler, som det aldrig forklarer, og som popper op ubarmhjertigt og dækker halvdelen af HUD og skærmen i processen. Der er et hav af fejl og underlige problemer, der plager oplevelsen, men Skull & Bones er en af dem. Skull & Bones er et af de mest populære spil, bl.a. quests, der ikke spores korrekt, teksturer, der dukker op, dialoger, der ikke dialogmuligheder, der aldrig vises, og quests, der heller ikke afsluttes, hvoraf mange kræver, at man afslutter til spillets hovedmenu for at overvinde det. Og det er uden at nævne hårde crashes. Men selv disse problemer er små i forhold til den største fejl, som Skull & Bones har. Det indeholder alt for lidt indhold til at blive klassificeret som et 70-punds spil. I betragtning af at der er mange mikrotransaktioner i muligheder, så er det rent ud sagt et chokerende begrænset udvalg af indhold. Halvdelen af kortet, er ikke tilgængeligt, og når du sejler ind i det overskyede område, tvinger spillet dig til at vende om."

"Der er kun omkring 7-8 skibe at bygge, og våbnene er stort set de samme, bare med lidt forskellig visuel æstetik og statistik tildelt dem. Den kyndige forbruger vil uden tvivl se dette spil som noget, der bør vurderes til halvdelen af dets nuværende salgspris.
pris. Hvis du har lyst til eller er nysgerrig efter at købe Skull & Bones, vil vi foreslå enten at vente til den falder i pris, eller at den bliver tilføjet til en mere tilgængelig abonnementstjeneste end Ubisoft Plus, eller at der tilføjes mere indhold som en del af dets live-design. Eller endnu bedre, bare hoppe tilbage på Sea of Thieves. Rare's pirat-eventyr er langt mere komplet lige nu, med mere engagerende gameplay, historier og udforskning, og det spil blev annonceret efter Skull & Bones oprindeligt blev lanceret, og det er stadig næsten 6 år siden. Uden tvivl, Rare er stadig den ubestridt mest berygtede pirat på de digitale vande."

"Tak, fordi du så med, og vi ses næste gang."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere