Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Rygte: Den næste Nintendo-konsol er blevet forsinket til 2025

Det ser ud til, at 2024 kan blive endnu et år uden en Switch-efterfølger.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag vil vi samle op på noget, der faktisk skete i slutningen af sidste uge, lige i slutningen af ugen.
Et rygte kom ud, det handler om, det er faktisk et ret stort rygte, fordi det er et, vi har talt om i et stykke tid. Det handler om efterfølgeren til Nintendo Switch."

"Så der har altid været en formodning om, at Nintendo ville afsløre konsollen inden udgangen af dette regnskabsår, hvilket vil sige inden udgangen af marts 2024.
Og at den sandsynligvis ville blive lanceret før jul, så folk kunne købe konsollen.
Og det betyder, at Nintendos regnskabsår 2024-2025 vil omfatte salget af Nintendo Switch.
Men selvom det ser ud til, at det stadig vil være tilfældet med hensyn til et regnskabsår, ser det ud til, at selve konsollen kommer senere end forventet."

"Fordi det er nyt for Nintendo.
Og rygterne siger, at den er blevet forsinket til første kvartal af 2025.
Så lad os dykke ned og tage et kig på dette.
Rygte. Den næste Nintendo-konsol er blevet forsinket til 2025."

"Nintendo Switch 2, Super Nintendo Switch eller hvad den nu kommer til at hedde, er tilsyneladende blevet udskudt til første kvartal næste år.
Det føles som om, at rygterne om den næste Nintendo-konsol er poppet op hver uge i et par måneder nu.
Så dem, der hævder, at Super Nintendo Switch skråstreg Nintendo Switch 2 vil blive lanceret til efteråret, virker ret troværdige."

"Desværre er det tilsyneladende ikke tilfældet længere.
Desværre er det åbenbart ikke tilfældet længere.
Eurogamer og VGC, begge medier med en god track record, når det gælder rapporter om Nintendo, har hørt fra flere kilder, at efterfølgeren til Nintendo Switch er blevet forsinket fra slutningen af 2024 til første kvartal af 2025.
En af grundene til dette er angiveligt, at Nintendo har brug for mere tid til at finpudse nogle af sine egne spil til lanceringen af en ny konsol."

"Det ville også betyde, at Nintendo Switch 2 vil følge i originalens fodspor ved at ankomme i februar eller marts.
Never change a winning team og alt det der.
Men det interessante ved det her er, er, at hvis det er sandt, så er det igen et rygte, konsollen er ikke engang blevet annonceret, og vi taler allerede om, at den er forsinket."

"Så du er nødt til at vente lidt på Nintendo, før vi får nogen af disse oplysninger bekræftet.
Men hvis dette er sandt, og hvis konsollen er blevet forsinket til første kvartal af 2025, så kommer den i det der februar-marts-vindue, cirka et år fra nu, så rejser det en masse spørgsmål om, hvad Nintendo har tænkt sig at gøre i anden halvdel af 2024."

"Så rejser det en masse spørgsmål om, hvad Nintendo har tænkt sig at gøre i anden halvdel af 2024.
Vi har altid antaget, at de vil have denne slags, som vi har kaldt det, en solnedgangsperiode for Switch.
Hvor mange af de spil, der er kommet ud, er en slags remasters og remakes og den slags ting."

"Og så, i slutningen af 2024, i anden halvdel af året, får vi den nye konsol, Der vil være nogle store, tunge lanceringstitler, og det kommer til at bære os igennem indtil 2025.
Hvis konsollen er blevet forsinket, må man gå ud fra, at lanceringstitlerne også er blevet forsinket, at de kommer på samme tid som selve konsollen."

"Det vil sige i anden halvdel af 2024, er på højkant.
Men hvis alle disse udviklere har fokuseret på at lave spil til den nye konsol, så bliver det interessant at se, hvad Nintendo har i støbeskeen..."

"til at udfylde hullet i dette sene 2024-vindue.
Det betyder sandsynligvis, at slutningen af 2024, eller anden halvdel af 2024, bliver en mindre travl periode for Nintendo.
Jeg forventer ikke at se noget stort 3D Mario-platformspil, eller et nyt, i hvert fald ikke et nyt Legend of Zelda, i betragtning af, at Kingdom kun var sidste år."

"Men jeg ville ikke forvente at se et nyt 3D Mario-platformspil, fordi man ville forvente, at det var en lanceringstitel til den nye konsol.
Måske er det også tilfældet med en ny Pokemon eller sådan noget.
Måske gemte de en ny Pokemon til lanceringen af konsollen, og nu er konsollen blevet forsinket."

"Måske kommer Pokemon senere.
Men uanset hvad, så er vi ikke helt sikre endnu, Men sagen er, at dette rum er stort, fordi det efterlader en masse spørgsmål, og Nintendo bliver nødt til at tage ansvar og besvare dem på et tidspunkt, for vi nærmer os slutningen af dette regnskabsår, og det er tid til at begynde at lave forventninger og forudsigelser om, hvad det næste regnskabsår kommer til at bringe."

"Og det vil højst sandsynligt være, i Nintendos tilfælde, Vi ser frem til et godt regnskabsår, men det kommer senere end forventet eller noget i den stil.
Så jeg vil sige, hold øje med mere information om dette."

"Det er ved at være sidste udkald, så jeg tror, vi kommer til at høre mere om det meget, meget snart.
Så ja, forvent mere information om Super Nintendo Switch, som vi manifesterer, at den kommer til at hedde, i løbet af de næste par måneder og uger."

"Men indtil da er det alt, hvad vi har tid til i dagens afsnit af GRTV News.
Vi er tilbage i morgen, i næste uge, så vi ses til den.
Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere