Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Xbox lukker eksklusivitetsproblemer

Ved at lægge sine planer for fremtiden for Xbox's forretning.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News, hvor vi forventede fra gårsdagens episode. I dag skal vi tale om de begivenhederne i den officielle Xbox-podcast, der fandt sted i går aftes. Nu, underligt sted at annoncere alle disse ting, en podcast. Det var ikke rigtig en podcast for mig, det var mere som et talkshow, som et video-talkshow. Men uanset hvad, forskellige Microsoft spilchefer, herunder Phil Spencer, Sarah Bond og Matt Booty, sammen for at tale om, hvad fremtiden for Xbox bringer, og for at fjerne mange af de rygter og bekymringer, der er dukket op i løbet af de sidste par uger."

"I bund og grund er det, hvad vi havde forventet, ikke? Xbox vil ikke nogen steder, der vil ikke være nogen massive ændringer i den måde, som Xbox opererer, den vil bare prøve at udgive nogle af sine spil på forskellige platforme.
Så med det som udgangspunkt, lad os tage et kig på annonceringerne. Så, ingen Starfield eller Indiana Jones til PlayStation, da Xbox holder fast i deres eksklusivitetsplan, men der er fire hemmelige undtagelser. Den officielle Xbox-podcast har lige offentliggjort en speciel episode, der inkluderer den fremtidige strategi for Xbox. Der har været en masse rygter, hvor nogle hævder, at Microsoft måske overvejer at droppe deres strategi med eksklusive spil, og det var også hovedemnet. Det viser sig, at tidligste rygter var sande, men det var de sidste ikke. Fire spil, alle mindst over et år gamle, er faktisk på vej til andre formater. Ingen titler blev afsløret, men der er ret sikre antydninger og lækager, der beviser, at Hi-Fi Rush og Sea of Thieves er to af dem, hvilket er, hvad de tidligste rygter handlede om. Penchant menes at være det tredje spil, mens det andet fjerde menes at være Grounded. Holdene kommer til at annoncere disse multiplatformsspil titler selv, hvilket vi bare må vente og se. Der gik også rygter om, at Starfield og det kommende Indiana Jones and the Great Circle ville blive multiplatform som men det blev direkte benægtet af Phil Spencer. Så i bund og grund ser meget lidt ud til at have ændret sig."

"Så under denne annoncering sagde de, at de pågældende spil var nogle, der er over et år gamle. To af dem havde en community-drevet tankegang, hvilket er, hvad vi tænker, virker som en almindelig mængde, hvis du gør det rigtige og får den rigtige slags penge. Så jeg synes, det er interessant at se, hvordan det kommer til at fungere.
spørgsmål var dem, der er over et år gamle, og to af dem havde en fællesskabsdrevet tankegang.
hvilket er, at vi tænker på tyvenes hav og jordforbindelse og så de andre, de sagde de spil, der aldrig nødvendigvis blev udviklet til at være eksklusive i første omgang, så det er her hi-fi russian pentament kommer ind i ligningen um der er ingen dato på, hvornår disse kommer der er heller ingen specifik meddelelse om, hvilke platforme vi forventer switch skal inkluderes, men der har ikke været nogen omtale af det, men ja, vi forventer at det bliver playstation og switch, der begge får disse titler, og når man ser på disse fire spil i spørgsmålet hi-fi rush sea of thieves grounded og pentament det er sandsynligvis hi-fi rush det er det mest moderne af dem alle det, man kigger på og tænker, vil skiftet være i stand til at håndtere det, men resten af dem, du ved, Sea of Thieves er flere år gammel på dette tidspunkt punkt, så det er et meget lille spil, så man tænker for sig selv, at disse spil vil helt sikkert også være sikre hits på Switch, men bortset fra denne eksklusivitetsting hvilket dybest set betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, om du er en xbox pure blood skal vi sige, at du ikke behøver at bekymre dig om, at dine titler kommer til andre konsoller og ikke at få noget til gengæld, som f.eks. ikke at se nogen titler fra Sony Interactive Entertainment."

"kommer til xbox til gengæld um det kommer ikke til at ændre sig, ligesom de også bekræftede, at game pass forbliver en xbox-ting, så det vil stadig være pc- og xbox-game pass.
du kommer ikke til at se game pass på playstation lige foreløbig um det blev også bekræftet, at der er kommer til at være en stor xbox showcase om sommeren igen, så sandsynligvis engang i starten af juni, hvis jeg øh og så er der angiveligt også en hardware afsløring senere øh i ferien periode i år, og så har xbox også bekræftet, at de arbejder på den næste generation af hardware, så hvis du kan lide dine xbox-konsoller, går de ingen steder."

"Måske er den næste generation helt digital, og måske er den endda mere cloud-baseret.
teknologi indarbejdet i den, men uanset hvad vil der være en xbox-konsol, som vi har sagt i et stykke tid du ved, du kan gå tilbage og se på en artikel, jeg skrev tilbage i januar xbox-konsoller på grund af salget, men på grund af de game pass-abonnementer, som de fik ud af det."

"De har også annonceret, at de har 34 millioner game pass-abonnenter.
en enorm mængde mennesker, der bruger xbox-konsoller til at spille xbox-spil og andre tredjepartsspil.
party-titler, så dybest set var denne podcast en slags xbox, der sagde, at man ikke skulle bekymre sig om os, du ved.
vi er okay, du ved, vi kommer ikke til at slå sony eller nintendo i konsolsalg lige foreløbig og det er fint, ja, vores spiludviklings-pipeline er lidt underlig i øjeblikket, men det er fint, vi har activision blizzard nu vil deres spil komme til xbox vi forventer en tilstrømning af xbox game pass salg og hvad der ikke er der, vi forventer, at det overgår ned i linjen til yderligere øh og en slags vækst for virksomheden, så øh ja, en masse information, du kan finde det hele i local gamer i regionen såvel som selve podcasten, hvis du ikke har tjekket den ud."

"men ellers er det al den tid, vi har, og vi er tilbage på mandag med næste episode.
Jeg håber, I nyder fredagen og weekenden, og at vi ses på den anden side.
pas på jer selv alle sammen du"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere