Dansk
Gamereactor
Videos
Banishers: Ghosts of New Eden
HQ

Banishers: Ghosts of New Eden - Video anmeldelse

Vi deler vores tanker om Don't Nod 's seneste action-RPG, som foregår i Nordamerika fra det 17. århundrede og følger to sammenfiltrede og skæbnesvangre elskere.

Audio transcriptions

"Banisher's Ghost of New Eden er det seneste projekt fra Dontnod, der bevæger sig i en anden boldgade.
retning fra det, vi er vant til fra det franske firma.
Dette er ikke en historie, hvor fortællingen kommer i første række, og gameplayet kommer i anden række."

"og præsenterer karaktererne som kunstneriske og meget progressive individer, der ser ud til at ryste status quo, som det var tilfældet i Life is Strange og Harmony the Fall of Reverie, for eksempel.
Banishers er mere beslægtet med, hvad de moderne God of War-spil har forsøgt at servere, med tempofyldt kamp og udforskningsmuligheder, der ledsager en kraftfuld og mystisk kerne."

"historie, der drejer sig om to meget sammenhængende og udbyggede karakterer.
Det er Dontnod hele vejen igennem på mange måder, men samtidig føles dette projekt helt unikt, virkelig premium og triple-A, og anderledes end det, vi er kommet til at forvente.
fra det franske studie, hvor Vampire måske er den eneste tidligere titel, der passer til en lignende regning."

"Historien i dette spil foregår i Nordamerika i slutningen af det 17. århundrede og følger den spøgelsesbekæmpende duo bestående af cubanske Antia Duarte og skotske Redmuck Wraith.
De to meget unikke karakterer fungerer som mentor og mentee, men også som indviklede elskende, og det er disse to dynamikker, der udgør størstedelen af karakteropbygningen igennem historien, især da Antia meget tidligt bliver myrdet under en opgave og efterlader hende ånd bliver tilbage."

"Herfra fører historien parret rundt i New Edens landområder, hvor de forsøger at finde ind til kernen i den store hjemsøgelse, der truer den nordamerikanske koloni, alt imens de træffe vigtige valg, der relaterer til enten...
bringe Antia tilbage til livet, eller i stedet lade hendes ånd gå videre."

"På typisk Dnod-manér påvirker disse beslutninger fortællingen på mange forskellige måder, og kulminerer i en slutning, der afhænger af de valg, du træffer.
Der bliver aldrig sat spørgsmålstegn ved Dnod's narrative genialitet i dette spil.
Personerne føles ægte og har en enorm dybde, selve historien er kompleks og indeholder uventede drejninger, og den forgrenede dialog præsenterer spilleren for en række forskellige måder at manipulere fortællingen på efter eget forgodtbefindende."

"Uanset om det blot drejer sig om, hvordan folk omtaler Red, eller om det i stedet er hvordan man træffer kritiske valg, der påvirker NPC'ernes liv, så har Dnod ikke holdt sig tilbage.
med at lade sin narrative fortræffelighed skinne igennem her.
Kampene er også solide, de er ikke helt så raffinerede som i God of War, og de mangler nogle af de finesser, der gør Santa Monica Studios' kampe så livlige og flydende."

"Men det fungerer grundlæggende, og de muligheder, som Reds unikke angreb og Antias unikke færdigheder giver spilleren et væld af muligheder for, hvordan de tackler kampscenarier.
Det vigtigste at tage med sig fra kampene er måske, at de ikke er så udfordrende."

"som man måske oprindeligt troede.
Fjenderne er for det meste ret langsomme og nemme at undgå, og Antia er et spøgelse, så længe du lever i hendes skikkelse, kan du ikke dø, hvilket fjerner en del af sværhedsgraden.
Lige så god som fortællingen er til at holde spilleren engageret og konstant bevæge sig fremad, RPG-elementerne føles meget mere som en eftertanke."

"Du stiger i niveau med erfaring for at forbedre kerneegenskaber og optjene færdighedspoint, der kan bruges i færdighedstræer til at låse op for nye evner og færdigheder.
Spillet er et spil, der har meget at byde på, og det har meget at byde på.
Du kan finde mål og aktiviteter i hele verden for at booste visse egenskaber yderligere, samt samle tonsvis af ressourcer, som du kan bruge på at forbedre dine genstande og dit udstyr."

"Systemet fungerer i den mest basale forstand, men det mangler nogen væsentlig betydning som du aldrig behøver at tænke over, hvordan du forbedrer og udvikler Red og Antia simpelthen på grund af det faktum, at kampene aldrig er så udfordrende i virkeligheden.
Aktiviteterne i verden står over for lignende problemer."

"De hjemsøgende sidemissioner er fantastiske.
De fungerer i bund og grund som mindre fortælletråde med vigtige beslutninger tilknyttet, der forbinder til hovedhistorien.
Men de andre opgaver føles langt mindre interessante at udføre."

"Hvis noget, begynder du at behandle det som andre open world-spil, hvor du ser et spørgsmål markør på kortet og beslutter, om det rent faktisk er værd at bruge tid på at besøge den interessepunkt for at afdække det, hvilket det oftest ikke er.
Men nu skal du høre."

"De middelmådige verdensaktiviteter og RPG-elementer ændrer ikke på det faktum, at Banisher's Ghost of New Eden er et bemærkelsesværdigt engagerende spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil."

"Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil."

"Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil."

"Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil."

"Det er et fantastisk spil.
Det er et fantastisk spil.
Det er en fantastisk kamp.
Det er et fantastisk spil.
Fra første øjeblik vil du blive tryllebundet af historien om Antea og Red og kontrakten de har fået til opgave at opfylde."

"Når du bevæger dig rundt i verden og når nye, smukke og veldesignede omgivelser og biomer, møder nye, skæve karakterer, kæmper mod skrækindjagende bosser, der begynder at stave til hvorfor New Eden er hjemsøgt på den måde, det er.
Det hele er genialt af en række årsager."

"Hvis du leder efter et fortælletungt adventurespil, så er der meget at nyde her, og Dontnod fortjener ros for det, især for at have lavet et spil, der føles AAA og premium og ikke er bebyrdet med mikrotransaktioner eller lignende."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere