Dansk
Gamereactor
Videos
Suicide Squad: Kill the Justice League
HQ

Suicide Squad: Kill the Justice League - Video Review

Rocksteadys multiplayer-actiontitel er her, og vi har brugt en masse tid på at bekæmpe Brainiacs styrker og arbejde på at redde befolkningen i Metropolis, alt sammen før vi deler masser af tanker om vores tid med spillet.

Audio transcriptions

"Åh, ved du hvad? Vent lige et øjeblik. Hej, Brainiac! Sker det nu? Fedt! Du vil have Luthor ASAP. Gode nyheder! Hvis du vil have Luthor, skal du bare... komme og hente ham.
Efter at have gennemført cirka halvdelen af kampagnen leverede vi vores første indtryk af Suicide Squad Kill the Justice League i en artikel, hvor vi startede med at påpege, at der var er dele af denne oplevelse, der er værd at nævne, fremhæve og rose. Vi føler stadig, at måde, og det er værd at gentage, at Rocksteady er et af de bedste studier i verden, når det gælder det kommer til scenografi, opbygning af fortællinger, motion capture, ansigtsanimation og scene konstruktion. Det handler ikke kun om teknik, men også om at forstå det visuelle sprog."

"bag hver karakter, hvert område og placere karaktererne i scenen på en måde, som gør det spændende at se handlingen. Det formåede de bestemt at gøre.
Men herfra går vi bare dybere og dybere ned i et deprimerende hul af utilfredshed og vrede, skuffelse og resigneret overdrivelse. Vi får ingen glæde ud af at pille et spil fra hinanden, som på overfladen kunne have tiltalt os, og som vi virkelig ønskede at elske. Mens live servicemodel generelt har vist sig at være skadelig for branchen, da pengemændene i toppen simpelthen ikke er i stand til at udvise nogen tilbageholdenhed eller endnu mere kritisk dømmekraft med hensyn til, hvilke studier bør påtage sig et sådant projekt, og hvilke der kategorisk ikke bør, vi er ikke imod konceptet. Der findes gode live service-spil, det gør der bare. Men Suicide Squad Kill Justice League er et eksempel på alt, hvad der er galt med præmissen."

"Hver eneste kritiske del af Suicide Squads centrale loop, fra interface-design til fjendens variation, fra bosskampe til sideindhold, fra valg af evner til loot-design, er håbløst kompromitteret.
til et punkt, hvor det er virkelig svært at holde styr på det hele.
I Suicide Squad Kill the Justice League er der fire spilbare figurer, men bortset fra har lidt forskellige bevægelsesmønstre, er de alle fire ens. De kan bruge de samme våben, og selv om de respektive talenttræer kan føre dem i forskellige retninger, er der ingen high level build crafting her. Hvorfor Rocksteady besluttede, at den eneste differentierende faktor var det bytte, du vælger at bruge, som i sig selv kun giver ret overfladiske statmodifikationer og effekter, ligger uden for vores rækkevidde. Bortset fra nogle få eksempler, der findes i spillets såkaldte infamy sæt, som er sæt med forskellige stykker udstyr, der fungerer som hellige graler, er dette anthem niveau bytte. En anonym bunke haglgeværer, miniguns og skjolde, der ikke har nogen unik rekyl."

"mønstre, særlige sideeffekter eller gameplay-modificerende særprægede muligheder.
Der er flere dybtliggende problemer med spillets centrale loop. Hele spillet indeholder kun én fjendtlig fraktion af kedelige, anonyme, lilla rummonstre, og de findes kun i tre varianter, en almindelig grunt, en snigskytte og en lidt tungere fætter. Der findes også kampvogne og helikoptere, men de er langt sjældnere, og ingen af disse kræver en markant anderledes tilgang. Nogle fjender gennemgår en meget overfladisk forvandling."

"i løbet af kampagnen, men bortset fra at nogle grunts kan bevæge sig hurtigt og nogle snigskytter kan blive usynlige, spiller Suicide Squad Kill the Justice League ikke rigtig med sværhedsgrad eller fjendevariation, og det er ligegyldigt, om du bare vil komme igennem kampagnen eller bruge hundredvis af timer på spillets slutspil, som det ser ud lige nu."

"Topografi er også et problem, fordi hele Metropolis er designet på en sådan måde måde, at fjender altid, hvis det er muligt, vil spawne højt oppe på hustage, og ofte endda bag skjolde. Det betyder, at spilleren hurtigt får at vide, at vertikaliteten er altafgørende, og at det at hoppe fra tag til tag er den mest effektive måde at nå dine modstandere. Og i det lange løb betyder det, at du aldrig vil få et mindeværdigt forhold med den verden, du befinder dig i, da du altid bevæger dig over den, svæver og fokuserer din opmærksomhed udelukkende på de hustage, der rejser sig langt over de detaljer, der glemmes ved gadeplan. Men det betyder også, at kampene altid føles ensformige, fordi spillet ikke leger med lokationer og aldrig opstiller spændende kamparenaer, der udfordrer din forståelse af af dine omgivelser. På den måde er Suicide Squad lidt ligesom Sonic Frontiers, der er måske en spændende verden under dig, men gameplay-loopet forhindrer dig i at engagere dig med den, fordi loopet er konstrueret oven på den verden, ikke inden i den."

"Det hjælper heller ikke, at der dybest set kun er fire til seks indholdstyper, som spillet gentager i det uendelige og aldrig kræver eller faciliterer forskellige former for strategi eller engagement.
For at være fair er godt 90% af kampagnen også skabt ved hjælp af disse missionstyper, hvor du skal forsvare Poison Ivys planter, levere allierede til en Fortnite-inspireret kamp bus, eller ødelægge bestemte knudepunkter i en fjendtlig fæstning. Du vil blive bedt om at gøre dette over igen og igen, både for at komme videre i kampagnen og som en del af spillets slutspil."

"Du ankommer, svæver, hopper, skyder og gennemfører, og så bliver du belønnet med et stykke bytte du er ligeglad med.
Selv historien, du ved den, som spillet roses for nogle steder, er ligefrem håbløs. Selvom der er en ynde i at tage konceptet med at dræbe sine helte frygteligt alvorligt og virkelig gå hele vejen for at dræbe Justice League, gøres det så direkte her, med både boss-kampene selv mangler tyngde og stil, mens Rocksteady aldrig rigtig formår at få at understøtte eller kapitalisere på den ellers ret spændende præmis. Det moralske kompas drejer alle vegne, kun for at nulstille her og der, og du er aldrig rigtig klar over om Suicide Squad er skurke, antihelte, helte, eller en blanding af en af de flere af de førnævnte kategorier. Selvfølgelig kan det virke tiltalende på overfladen, at spillet nægter at følge en klassisk narrativ formel, og der er point for at være både modige og villige til at gå over den narrative planke, men hverken kampene eller måden, hvorpå disse helte bliver besejret, er særligt tilfredsstillende, og det er de eneste øjeblikke, der bryder fra den etablerede formel. Det er svært at se dem som lyspunkter."

"Og forresten er der ikke et eneste stykke sideindhold, der involverer andre bipersoner fra det bredere DC-univers, ingen spændende dialog, der indledes ved at finde et bestemt sted, ingen overraskelser. Glem Arkham-seriens struktur, hvor du jagter en flok skurke på den samme samme tid. Her er du her kun for at skyde lilla rumvæsner og samle den næste legendariske haglgevær med en 12 % øget chance for at kritisere. Og det er det. Du henter Pingvinen, Poison Ivy og flere, men efter deres respektive introduktioner bliver de ikke andet end butiksindehavere i spillets hub. Det er, hvad disse figurer er reduceret til, glorificerede sælgere. Hvem troede at dette enten ville gå ubemærket hen eller være ligefrem prisværdigt?
Suicide Squad Kill the Justice League har fundamentale designproblemer overalt, hvor man kigger."

"Rocksteady har truffet de forkerte beslutninger fra begyndelsen, og selvom de har udført deres vision med teknisk raffinement og sans for detaljer, skal man ikke tage fejl, Suicide Squad er poleret og smuk, men krads i overfladen og giv den mere end 30 minutter, så falder det hele fra hinanden. Ikke nok med at den falder fra hinanden, den bliver også værre."

"jo længere du spiller. Vi er kede af det på Rocksteadys vegne, det er vi virkelig, for det her er det forkerte spil.
udviklet forkert, med de forkerte prioriteter på det forkerte tidspunkt, men mest af alt er dette bare ikke et godt spil. Der er ingen gode knogler her, intet godt fundament at bygge på.
på, og ligesom med Redfall ønsker vi, at dette engang så respekterede studie rejser sig op, børster støvet af og starte forfra, for vi kan ikke se, at Suicide Squad bliver et spændende spil, selv med massive nedskæringer og selv med tilføjelse af nyt indhold."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere