Dansk
Gamereactor
Videos
Skull and Bones
HQ

What You Need to Know About Skull and Bones' Beta, Early Access, and Launch (Sponsored)

Vi skitserer alle de forskellige måder, hvorpå du kan dykke ned i Ubisofts pirateventyr op til udgivelsen den 16. februar.

Audio transcriptions

"Det er næsten tid til at sætte sejl og begynde din vej til berømmelse i Ubisofts pirateventyr Skull & Bones. Med det fulde spil klar til PC, PlayStation 5, Xbox Series X og S og Amazon Luna den 16. februar, er mange af jer uden tvivl klar til at lette anker i Det Indiske Ocean. Men med en række muligheder for at dykke tidligt ned, har vi samlet alle de du skal vide om Skull & Bones Open Beta, Early Access og Full Launch."

"i denne nyttige video.
For at sparke tingene i gang er der Open Beta. Den starter den 8. februar kl. 3 om morgenen.
European Time, eller SET, og kører indtil slutningen af den 11. februar, eller midnat.
den 12. februar for dem, der arbejder på SET. Preload til denne beta vil endda være tilgængelig allerede den 6. februar kl. 10.00 SET, så du har masser af tid til at downloade spillet klar til betaens snarlige start. Det er en vigtig beta at holde sig for øje, fordi den vil give spillerne mulighed for at få en fuld smagsprøve på spillet og for at overføre eventuelle fremskridt, de har gjort til lanceringsudgaven. Du vil ikke være i stand til at gøre ubegrænsede fremskridt i hele perioden."

"betaen, da der er et niveau 6 rang 1 infamy cap i spil, hvilket betyder, at når du har nået rang af Brigand, kan du ikke komme længere. Når det er sagt, vil betaen understøtte cross progression og cross play, så sørg for at prøve spillet på flere platforme.
og at teame op med vennerne, uanset hvor de spiller."

"Med hensyn til hvilke dele af Skull & Bones, der vil være tilgængelige i betaen, siger Red Isle vil blive tilbudt i sin helhed, hvilket betyder, at du kan besøge Pirate Den of Saint Anne for at acceptere quests fra dens købmænd og beboere, reparere og opgradere dit skib og endda gemme dit hårdt tjente bytte sikkert på dit lager. For at tilføje til dette, vil Ostindien være tilgængelig at udforske, så glem ikke at tage ud på de åbne bølger for at besøge disse mere udfordrende domæne fyldt med muligheder, men også masser af farer."

"Endelig vil der være en samling af hoved-, side-, gentagelses- og dusørkontrakter, som du kan påtage dig, samt verdensbegivenheder, man kan deltage i. Hvad får du for at deltage i dette åbne beta? Afhængigt af den infamy-rang, du opnår, de verdensbegivenheder, du deltager i, og størrelsen på på det skib, du formår at sætte sejl i, vil alt sammen afgøre, om du er berettiget til en masse kosmetik, der vil blive uddelt ved den fulde lancering ugen efter."

"Tidlig lancering Når Ubisoft siger Early Access, betyder det i højere grad Early Launch, for her er hvornår spillerne virkelig kan opleve og dykke ned i Skull & Bones uden begrænsninger. De vigtigste er, at det kun er Ubisoft Plus-abonnenter eller dem, der har købt Premium Edition af spillet, er berettigede til at deltage i denne Early Access-periode, som starter tre dage før den fulde udgivelse og starter den 13. februar. Forudbestillere og Ubisoft Plus-abonnenter vil også få adgang til Highness of the High Sea Pack, som inkluderer Notoriety Garb og Coronation Firework på nuværende tidspunkt, sammen med alle Premium Edition-bonusser såsom ekstra missioner, Smuglerpas-tokens, Premium Bonus Pack og meget mere."

"Som du sikkert har gættet, er det nu, at Skull & Bones ankommer til alle andre. Uanset hvilken platform eller udgave, du køber, vil fredag den februar 16. februar, kan du sætte sejl og begynde dit pirateventyr uden nogen begrænsninger.
overhovedet. De, der har forudbestilt Regular Edition, vil også få adgang til deres kosmetiske bonusser på denne dag."

"Det opsummerer omtrent alt, hvad der er at vide om Skull & Bones Open Beta, Early Access og Lanceringsplaner. Husk, at lanceringen kun er begyndelsen for dette spil, da Ubisoft har masser af indhold klar til at fortsætte med at støtte piratkopieringseventyret i mindst dets første år, med bl.a. nye piratherrer at møde, kosmetik at optjene og opgaver at udføre."

"på tværs af hele Det Indiske Ocean."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere