Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - februar 2024

Vi tager et kig på de største spil, der ankommer i løbet af februar måned.

Audio transcriptions

"Efter en januar, der bød på nogle utroligt godt modtagne titler og endda en rekordstor PC-lancering, er vi nu på vej ind i februar, en måned, der helt ærligt er fyldt med titler. Mellem action-adventures til multiplayer-titler, strategi-tilbud til RPG'er, indies til puzzlers, er anden måned i 2024 er ikke til at gå glip af. Så lad os dykke ned i endnu en episode af Games to Look For for at se, hvad februar byder på for gamere over hele verden."

"Måneden starter med et spil, som JRPG-fans uden tvivl ser frem til. Granblue Fantasy Relink tager spillerne med til Zygogrande Skydome, en rig og bred luftverden, der er fyldt med fyldt til randen med spændende muligheder og overvældet af en farlig og dødbringende invaderende styrke. Det er overflødigt at sige, at der er meget at nyde i dette lovende action-RPG."

"En af de største udgivelser i denne måned, Suicide Squad Kill the Justice League Rocksteadys længe ventede tilbagevenden til Arkham-universet. Med fokus på singleplayer for at give os en bombastisk co-op-oplevelse, og vi påtager os endelig rollen som skurkene når vi skal nedkæmpe Justice League."

"Atlas ser ud til at være godt kørende for tiden, og mens vi venter på, at metaforiske Fantasio debuterer, kan vi holde os beskæftiget med en tilbagevenden til Persona 3. Persona 3 Royal kommer med nye historiescener, karakterstemmer og meget mere til tilbagevendende fans og giver de der endnu ikke har haft mulighed for at spille det genredefinerende rollespil, mulighed for at besøge det for første gang."

"Hvad sker der, når man erstatter Splatoons maling med bobler? Jo, man får telefonstjerner.
Den seneste titel fra Square Enix er et multiplayer-spil, hvor to hold bruger unikke figurer.
for at erobre mest territorium i en kaotisk arena under udvikling. Med flere spiltilstande otte startfigurer og endda gratis adgang, hvis du er PlayStation Plus-medlem."

"abonnent, er der mange grunde til at glæde sig til dette farverige konkurrencespil.
projekt.
Gør du din del? Hvis der nogensinde var et spil, der mindede os om Starship Troopers, så ville det være Helldivers 2. Arrowhead Game Studios giver os en masse sci-fi-action tidligt på året."

"i denne måned, hvor vi opsporer så mange fremmede trusler som muligt og får dem til at eksplodere.
Nybyggere i et nyt land bliver plaget af en forbandelse, og det er op til dig som at sørge for, at disse ånder ikke gør nogen skade på samfundet. Da denne handling RPG kommer fra Dontnod, kan vi forvente en dyb historie med masser af konsekvenser for vores handlinger, samt en masse uhyggelige ånder at bekæmpe og et interessant sted at udforske."

"Selvom de ikke er for alle, har Hotline Miami-spillene helt sikkert skabt deres egne niche blandt det bredere spilfællesskab, og en stor del af det skyldtes deres trippy visuelle udtryk. Designeren bag mange af disse billeder er nu tilbage med et futuristisk Metroidvania havearbejdssimulator i Ultros. Hvis du har lyst til at blive psykedelisk i februar, behøver du ikke lede længere."

"Hvis du er fan af storslået strategi eller bare vil have en god grund til at drille dine venner, Solomon Furnum måske lige spillet for dig. At sætte helvedes herskere op mod hinanden...
mod hinanden, skal du bruge din forstand og din djævelske styrke til at sætte dig på toppen af Pandemoniums trone."

"Kan dette spil endelig se dagens lys? De fleste af os vil ikke tro på, at Skull and Bones er udkommet, før vi har spillet det, men det ser ud til, at Ubisoft endelig kan være klar til at tage os med på åbent hav i det piratspil, vi har ventet på i årevis.
Donkey Kong er bare gået hen og har stjålet alt mini-Mario-legetøjet fra deres fabrik og som en, der sandsynligvis kommer til at tjene en hel del penge på denne merchandise, Mario har ikke tænkt sig at lade ham slippe af sted med det. Jagt Donkey Kong i mere end 100 puslespilsbaserede baner i denne tilbagevenden til en klassisk Mario-titel."

"I Pacific Drive befinder du dig alene i en surrealistisk forestilling om det nordvestlige Stillehav.
Med kun din bil som følgesvend skal du samle ressourcer og undgå det overnaturlige...
farer, der venter i den olympiske udelukkelseszone. Hver rejse ind i zonen bringer nye udfordringer, men med risikoen følger også belønningen, som regel i form af en opgradering til din bil."

"Strandet i en fremmed verden, der minder meget om vores egen, efter at en portal kollapser bag dig, du nødt til at lære at overleve i Feywild i håbet om at blive en Realm Walker. Nightingale er en early access-lancering, men for fans af single player- og co-op overlevelse, vil det bringe masser af den indsamling, crafting og bygning, som genren er så berømt for."

"Disney har givet grønt lys til remastering af flere Star Wars-videospil i årenes løb, og dette februar vil vi se den næste udvidelse i denne fold. Star Wars Dark Forces Remaster giver det ikoniske action-FPS en frisk omgang maling og forbedrer dets ydeevne, alt imens det samtidig med at det bevarer den karakteristiske Boomer Shooter-gameplaystil, der gjorde det til en fanfavorit i førstepladsen."

"Final Fantasy VII Rebirth er uden tvivl den største lancering i hele måneden.
at fortælle historien om Cloudstripe og hans allierede, mens de arbejder på at redde verden fra den farlige og frygtindgydende Sephiroth.
Denne anden del af genindspilningen af Square Enix' lange og roste rollespil vil tage banden til nye steder for at kæmpe mod nye modstandere og nogle tilbagevendende ansigter, alt sammen ud over at introducere en række nye mekanikker og gameplay-funktioner, som ser ud til at løfte Final Fantasy VII oplevelsen betydeligt."

"Og der har vi det, endnu en GTLF er i bøgerne, husk at vende tilbage om en måneds tid.
for at se, hvad marts 2024 bringer for gamere i alle former og størrelser."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere