Dansk
Gamereactor
Videos
Suicide Squad: Kill the Justice League
HQ

All You Need to Know about Suicide Squad: Kill the Justice League

Forbered dig på at falde ned i Metropolis og kæmpe mod Jordens største forsvarere i Rocksteadys seneste action-epos.

Audio transcriptions

"Det er næsten tid til, at alles yndlingsband af utilpassede debuterer i en video.
spil. Suicide Squad træder til for at redde Metropolis og resten af verden i spillet næste titel fra det talentfulde hold, der gav verden Batman Arkham-serien. Selvmord Squad Kill the Justice League er netop det spil, en tredjepersons action-shooter, hvor du bliver nødt til at klæde dig på, arbejde sammen og trodse oddsene for at overvinde kraften i en nu skurkagtige Justice League. Med Suicide Squad Kill the Justice League, der er planlagt til at gøre sin til PC, PS5 og Xbox Series X og S den 2. februar 2024, har vi lavet denne praktiske "alt hvad du behøver at vide"-video for at forberede dig på Rocksteadys spændende eventyr."

"Du spørger sikkert allerede dig selv, hvorfor Task Force X, som består af en gruppe superskurke og også kendt som Suicide Squad, er heltene i denne historie. Kort sagt, Justice League er ikke længere sig selv denne gang, da den onde Brainiac har invaderet og taget kontrol over de berømte helte. Superman, Batman, The Flash og Green Lantern terroriserer nu de mennesker, de plejede at beskytte, har Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang og King Shark må fuldføre det umulige og dræbe Justice League. Men det bliver ikke så enkelt som at jage de tidligere helte, for her er Metropolis blevet overtaget af Brainiacs styrker. Og Suicide Squad bliver nødt til at bruge deres unikke sæt af evner og traversering mekanik til at bevæge sig rundt i byen og tygge sig igennem horder af skurke, alt sammen i et forsøg på at at beskytte Metropolis' indbyggere. Da byen er en massiv åben verden, har du masser af muligheder for at gå på eventyr, udforske og tage yderligere udfordringer op."

"at forbedre hvert af de respektive Suicide Squad-medlemmer og gøre dem mere alsidige kombattanter. Men glem ikke at lytte til Amanda Wallers kommandoer, da ulydighed kan kan give dig en meget grum skæbne. Uanset om du vælger den barske kamp, som King Shark bringer til bordet, Deadshots præcise og dødbringende touch, galskabens Harley Quinn eller Kaptajn Boomerangs eksplosive natur, hver af de vigtigste besætningsmedlemmer giver dig en overflod af spillestile, der kan kombineres med andre figurer."

"for ultimative destruktive evner. Og eftersom Suicide Squad dræber Justice League kan spilles enten alene eller sammen med op til tre andre venner, er der masser af muligheder for måder at få oplevelsen til at passe til din personlige eller holdbaserede spillestil. Selvmord Squad Kill the Justice League tilbyder ikke kun en stram og spændende historie, der passer til med den humor, som denne bande af utilpassede udstråler, samt cameos fra andre ikoniske DC-figurer."

"På grund af sine live-elementer vil Rocksteady udvide titlen i fremtiden med nye spilbare skurke, flere miljøer at udforske, nye våben og in-game events og meget mere, alt sammen inkluderet ved køb af grundspillet. Når vi taler om købet af grundspillet, vil Suicide Squad Kill the Justice League blive lanceret i sin helhed på 2. februar på PC, PS5 og Xbox Series X og S, men de, der køber deluxe-udgaven vil få adgang til 72 timers tidlig adgang fra den 30. januar. Denne udgave vil også indeholde et par kosmetiske genstande til at tilpasse Suicide Squad, ud over en masse yderligere kosmetik og udstyr, som kan findes og optjenes ved blot at spille spillet. Så hvad er du venter på? Metropolis har brug for din hjælp."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere