Dansk
Gamereactor
Videos
Tekken 8
HQ

Tekken 8 - Video anmeldelse

Vi har kæmpet for at blive King of the Iron Fist i den seneste titel i den legendariske kampspilserie.

Audio transcriptions

"Sikke et utroligt kampsportsår vi har haft, med Street Fighter 6, Mortal Kombat 1 og nu Tekken 8 udgivet inden for bare 9 måneder, og for at toppe det hele, er første til at have været rigtig godt, og nu spekulerer du sikkert på, hvordan Tekken 8 klarer sig i forhold til disse giganter. Svaret er, at det er helt fint. Der er sket en masse siden Tekken 7, ikke mindst på den tekniske front, hvor Bandai Namco har ændret grafikmotoren fra Unreal Engine 4 til Unreal Engine 5, derudover har de i høj grad opdateret deres online-tilbud og endnu en gang leveret en fyldig kampagne."

"Som det er normalt med kampspil, er de aldrig sjovere, end når du tager kampen op mod dine venner i hårdtslående kampe, hvad enten det er lokalt eller online. Hele Tekken 8's system er designet til at få dig ind i en kamp meget hurtigt. Nøglen til dette er den nye Heat-system, som belønner dig for at banke din modstander virkelig hurtigt, fordi I et begrænset tidsrum får du en forbedret version af din karakter, med både evnen til at gøre mere skade og ramme nogle specialangreb. Heat kan aktiveres med enten en knap tryk, eller den kan flettes ind i din combo med Heat Engager, hvor sidstnævnte giver en ekstra 5 sekunders Heat. Du opfordres til virkelig at gå til din modstander her, som vil også tage imod tæsk, selv hvis de blokerer. Du kan også lettere få noget liv tilbage i Tekken 8, da nogle skader efterlader en skygge i din livsmåler, som kan genopfyldes over tid, men selv dette kræver kæbeslag og nakkespark, og i sidste ende har vi en formel, der bare opmuntrer dig til at spille rasende."

"For at træne vil du sandsynligvis bruge meget tid i den nye Arcade Quest-spiltilstand, som er en slags let kampagne, hvor du skal kæmpe dig vej gennem japanske arkader for at blive den bedste i Tekken og være en douchebag-gamer. Ikke alene er det en god mulighed for at låse op for en masse kosmetiske genstande, men det er også virkelig hyggeligt og frem for alt giver en god mulighed for at få det grundlæggende forklaret af andre søde NPC-arkader besøgende og for at afprøve alt i et kontrolleret miljø."

"Et andet trækplaster for Tekken 8 er kampagnen. Sammen med Mortal Kombat er Tekken et marked for førende på dette område, og Tekken-serien har en lang, kontinuerlig historie, der har været uafbrudt siden det første spil. Kampagnen er måske ikke noget, man kan købe spillet for alene, men for et kampspil er det meget imponerende i al sin ekstreme cheesiness. Uden nogen form for selvironi ser vi Tekken-figurerne løbe rundt i og forsøger at håndtere det voksende verdensproblem med Kazuya. Katsuhiro Harada virker fuldstændig uinteresseret i at forsøge at modernisere Tekken eller tilføje mere selvironi. På en måde virker det både Capcom og NetherRealm Studios gør med Street Fighter og Mortal Kombat. Desværre, begynder kampagnen at træde vande mod slutningen, men generelt er den stadig meget imponerende."

"selv om Mortal Kombat stadig er bedre på dette område.
Hvis du har spillet Arcade Quest og kampagnen og stadig føler, at du ikke helt har forstået hvordan man bedst spiller Tekken, har Bandai Namco gjort som mange andre udviklere af kampspil har gjort før, og forsøgt at levere et alternativt kontrolskema kaldet Special Style. Denne fungerer for flere end bare begyndere, men selvom det ikke er for fleksibelt, gør det stadig Tekken mere begyndervenligt generelt. Ulempen er, at systemet gør stort set alt alle karakterer til at spille som alle andre, og dermed mister man en masse variation, hvis man vælger at bruge det. Kontrollen er ellers utrolig god, med en meget klar fornemmelse af, hvad hver knap gør. Kampene er intense og endda intime, en effekt af to boksere, der forsøger at maksimere varmen ved at levere så mange slag som muligt på den korteste tid."

"tid. Intensiteten kan endda gøre dig forpustet efter en kamp.
Indtil videre er spillet et ægte højdepunkt, men et område, hvor det føles som om Tekken 8 ikke har taget så stort et skridt op, er i dets spilmotor. Det føles ikke som om, at Tekken 8 udnytter de af denne opgradering fra Unreal Engine 4 til Unreal Engine 5. Selvom det bestemt er flottere end Tekken 7 med en god margin, er både Street Fighter 6 og Mortal Kombat 1 flottere, og alle de kunstige lyseffekter til at fremhæve ting som varme gør det endnu dårligere."

"mere visuel flair. Det er stadig meget flot, men der er en lille forventning om, at der kunne have været gjort mere ud af.
Alt i alt er der ingen tvivl om, at Street Fighter 6 og Mortal Kombat 1 bør bøje sig for Kongen af jernnæven. De var begge rigtig gode spil, hvor der blev gjort store forsøg på at at modernisere og ændre genren. Tekken 8 er dog bygget på et andet fundament, hvor Bandai Namco elsker sin serie og ønsker at optimere og bygge det bedst mulige Tekken 8."

"installation uden presset om, at der skal være noget nyt bare for Derfor vover vi at sige, at Tekken 8 er vinderen af disse tre fightere, hvor kun grafikken og kampagnen i Mortal Kombat 1 kan måle sig med det, som Bandai Namco har at byde på. Slåskamp bliver simpelthen ikke meget bedre end dette, og den fuldstændig rasende og hyperspændende Tekken 8 vil være vores vigtigste kampspil i de kommende år."

"Tak, fordi du så med!"

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere