Dansk
Gamereactor
Videos
Prince of Persia: The Lost Crown
HQ

Prince of Persia: The Lost Crown - Video anmeldelse

Vi har været på eventyr gennem tiden i Ubisofts seneste action-eventyrtitel, der tager Prince of Persia-serien tilbage til sine 2D-rødder.

Audio transcriptions

"Da Prince of Persia The Lost Crown blev annonceret under Summer Game Fest sidste år, var vi lidt skeptiske over for spillet. Vi var ikke så sikre på art direction'en...
og de seneste problemer med serien spillede også ind. Men så et par dage senere havde vi chancen for at spille spillet for første gang, og de fleste af vores bekymringer blev gjort til skamme."

"Men det store spørgsmål er, om denne 2D-metroidvania formår at underholde i hele sin varighed?
Svaret på det spørgsmål er enkelt: Ja, det gør det. Men det er ikke en fuldstændig og uhæmmet sejr for Ubisoft. Først og fremmest vil vi gerne sige, at 2D-stilen fungerer ubesværet her, og den måde, gameplayet præsenteres på, er helt i top. Dette er et flydende, hurtigt tempo, spændende eventyr, der holder dig på tæerne fra første minut, til rulleteksterne ruller."

"gennem sin svære platform og udfordrende fjender. På den måde er det Prince of Persia hele vejen igennem. Desuden er metroidvania-elementerne ret godt præsenteret. Du rammer vægge og kan ikke komme videre eller udforske yderligere uden den rigtige evne eller det rigtige værktøj.
og det er omtrent lige så forudsigeligt og velkendt som alle andre metroidvania gennem årene."

"Det fungerer på et grundlæggende niveau, men Ubisofts største problem er, hvordan de binder metroidvania-elementerne sammen.
og den overordnede fortælling i spillet. Fortællingen fører Sargon rundt i hele Qaf-bjerget, et legendarisk sted, hvor tiden ikke længere opererer i en lineær forstand. Og det er her, metroidvania-elementerne sniger sig ind. For du bliver nødt til at besøge unikke biomer, fuldføre opgaver, tale med karakterer, erhverve nye evner og udstyr, alt sammen på vej mod en destruktiv slutkamp. Ideen er en fin og fornuftig men i praksis virker det mere som en række bøjler, som Sargon skal hoppe over igennem for at nå sin endelige destination. Den mangler finesse i, hvordan den formidler sin fortælling."

"og ligeledes med en stor del af historien, der bliver fortalt gennem pop-up dialogvinduer, har det ikke den samme tyngde som andre action-adventure-spil. Men heldigvis, hvor dette spil mangler i narrativ forstand, udmærker det sig heldigvis på mange andre områder. Tag platformen for eksempel. Der er sektioner af varierende sværhedsgrad, men hver del af spillet tillader dig at udstille din forståelse af mekanikken, som det passer dig. Og det er fantastisk, fordi så mange af evnerne gør lidt forskellige ting og giver Sargon mulighed for at overvinde udfordringer der ligger foran ham på mange forskellige måder. Mellem at bruge tidsomvendingssystemer til teleportation til luftstrejf og dobbelthop, vægklatring og spring plus grapple og meget mere, der er en hel række bevægelsesteknikker, der kan anvendes til de fleste steder omkring Mount Kath. De er også meget nyttige, når det kommer til kamp."

"de grundlæggende hack og slashing-systemer er forbedret med en kreativ pakke af evner og våben Sargon er en alsidig og spændende figur at styre. Mount Kath er designet på en sådan måde at der er tonsvis af udfordringer og ekstra sideindhold at udforske og finde, men det er også ikke en massiv og overvældende verden. Den er overskuelig at udforske, og på samme måde er hemmelighederne normalt tilbudt på en sådan måde, at du ikke kommer til at banke hovedet mod væggen i søgen efter af svar. Ubisoft har fundet en behagelig balance mellem udfordring og lettilgængelighed i et udforskningssans. Hvor vi tidligere nævnte, at hovedfortællingen ikke ligefrem var bundet til metroidvania-siden af tingene på en alt for overbevisende måde, og i forlængelse heraf er dette efterlod ofte hovedhistorien lidt tilbage at ønske, og det samme kan siges om sidemissionerne."

"En stor del af disse drejer sig om at finde og fuldføre samleobjekter rundt omkring på Mount Kath og andre er mindre historier, der aldrig rigtig lykkes med at fascinere. Det er tydeligt, at når man ser på hoved- og sidemissionerne, har Ubisoft kæmpet med fortællingen i dette spil.
og det er ofte helt fint og brugbart sammenlignet med gameplay, level design, kamp, udforskning og endda kunststilen, der trives, når man udforsker og derefter ofte bliver lidt af en en torn i øjet, når der er close-up cutscenes, mangler den. Og for os opsummerer dette perfekt Prince of Persia den tabte krone. Af en lang række årsager er dette spil en absolut fornøjelse. Vi har haft en enorm sjov med at udforske verden og tage kampen op mod alle mulige farlige dyr og væsener fra myter og legender, men bare fordi det har sine styrker, betyder det ikke, at The Lost Crown er et home run. Der er plads til forbedringer i dette spil og den måde, det grundlæggende er designet på, især i forhold til, hvordan historien er vævet sammen i narrativ forstand. Med dette spil nu i bøgerne har Ubisoft en strålende platform at bygge videre på i fremtiden, og vi håber virkelig, at de beslutter sig for at gøre det, for det er tydeligt, at Ubisoft har en forkærlighed for denne type spil."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere