Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Alle vinderne fra The Game Awards

Med Baldur's Gate III og Alan Wake 2 i spidsen er her alle vinderne.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. Det er den sidste af ugen, og vi er lige kommet tilbage fra Game Awards. Showet sluttede kun et par timer siden, og der var en masse nyheder, som du kan tjekke ud, hvis du vil."

"af disse højdepunkter, kan du finde alle trailere og forskellige udviklinger og hvad ikke på din lokale Gamerex-region. I dag skal vi tale om de faktiske vindere.
af selve priserne, for der var rigtig mange, der vandt priser. Så ja, lad os tage et kig på det, og så tager vi den derfra. Alle vinderne fra Game Awards. Adam Wake 2 vandt mange priser, men Baldur's Gate 3 tog den største med hjem. Dette års The Game Awards var ikke kun fyldt med spændende afsløringer og annonceringer som Arcane Leon Marvel's Blade, God of War Ragnarok's Valhalla DLC og Baldur's Gate 3, der udkommer Xbox-serien. Hovedformålet med showet er at fejre det år, der er gået så blev der også uddelt priser. Her er alle vinderne fra The Game Awards 2023. Så Årets spil gik til Baldur's Gate 3. Som du kan se, er dette de nominerede og de Baldur Din Gwon er vinderen. Så Baldur's Gate 3 blev årets spil. Alan Wake 2 vandt Bedste Game Direction. Alan Wake 2 vandt også Best Narrative og Best Art Direction, så Alan Wake 2 blev årets spil."

"Wake 2 havde en ganske god dag. Bedste score på musik gik til Final Fantasy 16, men Bedste Audio Design gik til Hi-Fi Rush. Neil Newman vandt Best Performance for sin rolle som Astarion.
i Baldur's Gate 3. Chia vandt Games for Impact. Cyberpunk 2077 for bedste igangværende spil.
Sea of Stars vandt Best Indie Game, mens Cocoon vandt Best Debut Indie Game. Honkai Star Rail vandt Bedste mobilspil. Baldur's Gate 3 vandt Best Community Support. Resident Evil Village vandt prisen for bedste VR slash AR-spil. Forza Motorsport vandt prisen for innovation og tilgængelighed."

"Armored Core 6 for Rubicon vandt prisen for bedste actionspil, mens Legend of Zelda Tears of the Kingdom vandt prisen for bedste VR slash AR-spil.
Bedste action-eventyrspil. Baldur's Gate 3 tog ikke overraskende prisen for bedste RPG, mens Street Fighter 6 tog prisen for bedste kampspil. Super Mario Brothers Wonder, en af dets eneste priser, vel at mærke, tog prisen for bedste familiespil. Forza Motorsport vandt prisen for bedste sports- og racerspil. Pikmin 4 sluttede med at vinde Bedste Sims skråstreg Strategispil, mens Baldur's Gate 3 vandt Bedste Multiplayer."

"Årets Content Creator gik til Ironmouse. Bedste Esports-atlet gik til Faker. Bedste Esports Coach gik til Potter. Bedste Esports Event gik til League World Championship og Bedste Esports Spil var Valorant, mens det bedste Esports-hold var JD Gaming. Og så har vi endelig Most Forventede spil i 2024, som gik til Final Fantasy 7 Rebirth før Bedste adaption blev vundet af The Last of Us. Så det vigtigste at tage med fra det er, at vi på en måde forventede tre at tre spil ville føre an, og det var Baldur's Gate 3, Alan Wake 2 og Legend of Zelda Tears of the Kingdom. Mens Zelda vandt én pris sammen med Pikmin 4 og Super Mario Brothers Wonder og Nintendo havde en ret god aften, lykkedes det Alan Wake 2 at vinde tre priser, tre større og Baldur's Gate 3 førte an med endnu flere priser end det. Så ganske en stor aften for dem i særdeleshed. Du ved, der er mange forskellige spil, der var fejret af forskellige årsager, selv om selve showet var en smule mærkeligt."

"på grund af det faktum, at dette først og fremmest er en prisuddeling, eller det bør være en prisuddeling, der først og fremmest fremhæver de utrolige skabere og udviklere, som har lavet disse spil, som vi alle elsker så højt. Men af en eller anden grund, når det kommer til disse shows forventer vi en masse annonceringer, så man får alle disse store trailere, og så mellem trailerne du ved, bare en slags samling af en masse priser. Her er det bedste eventyrspil, her er prisen, Her er det bedste kampspil, her er prisen. Der er ligesom ingen pauser imellem og ingen chance for disse udviklere til at fejre deres præstationer. Så det er mildest talt en mærkelig begivenhed."

"selvom de faktiske meddelelser, vi fik, var ret spændende. Masser af store nyheder og afsløringer, herunder, som Arik skrev i nyheden, at Arcane Leon arbejder på et Marvel's Blade-spil, Monster Hunter Wilds, tror jeg, det hedder, kommer i 2025. Der er en Jurassic Park-action eventyrspil på vej. Masser af forskellige spændende ting på vej, så husk at gå til din lokale Game Rats-region for alt det og meget mere. Ellers er det al den tid, vi har i dagens episode af GRTV News, så vi er tilbage efter weekenden, tror jeg. Så nyd jeres weekend Nyd jeres fredag, og så ses vi i næste afsnit. Hav det godt alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere