Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Lenovo Yoga Pro 9i (Quick Look) - Bygget til skabere

Denne bærbare computer på 16" er designet til skabere og har en 13. generations Intel-CPU og en GPU i GeForce RTX 40-serien.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look.
Jeg har været på udkig efter flere alternative laptop-opsætninger for nylig, og jeg talte med en rep fra Lenovo, og vi kom frem til den konklusion, at vi var nødt til at teste Lenovo Yoga Book 9i som har to skærme."

"Det betyder, at du kan bruge den i vidt forskellige opsætninger, grundlæggende for at forbedre mængden af af skærmareal, du har til rådighed på et givet tidspunkt.
Men der var sket en fejl, så de sendte Lenovo Yoga Pro 9, ikke Lenovo Yoga Book 9i.
Det er meget forvirrende, og jeg bebrejder ikke repræsentanterne for det, for navngivningskonventionerne hos Lenovo er helt forfærdelige."

"Selv da vi undersøgte noterne til denne, Lenovo Yoga Pro 9, stødte vi på så mange forskellige variationer, at det var virkelig svært at finde den, der rent faktisk var denne.
Men det betyder ikke, at vi ikke vil kigge på det, og det betyder heller ikke, at dette ikke er imponerende i sig selv."

"Det er bare imponerende på en meget konventionel måde, som vi er kommet til at forvente af disse pro bærbare computere.
Hvis du nu er på udkig efter noget robust, efter noget, der har Windows 11 og noget, der giver rigelig alsidighed uden at fylde for meget, kan dette være noget for dig."

"For det første har den en slags blågrøn farve, som jeg synes er meget flot, og det er en aluminiums unibody, hvilket betyder, at den har en Apple Book-agtig følelse, og den er helt stiv uden igen at at fylde for meget.
Den vejer 2,23 kg med et 70 watt timers batteri, og den føles bare rigtig godt i Generelt."

"Den er også en del af Lenovos CO2-kompensationstjeneste, hvilket betyder, at du kan regne med, at den i det mindste til en vis grad er fremstillet og designet med omtanke.
til miljøet og de miljømæssige risici ved at producere forbrugerelektronik.
Det er generelt ret inspireret hardware."

"Der er bløde kanter hele vejen rundt.
Den står på disse store gummifødder, der betyder, at denne udstødning her har plads til til at skubbe luften ud, hvilket er meget rart.
Der er et virkelig varieret udvalg af porte her."

"Så vi får Thunderbolt-porte, vi får HDMI, USB Type-A, en proprietær Lenovo-oplader, som du selvfølgelig også kan bruge.
USB Type-C kan bruges til strømforsyning, hvilket er meget rart, og herovre er der en ekstra USB Type-A og fuld SD-kortplads, hvilket er meget rart."

"Der er også en privatlivsskyder til webkameraet, alle velkomne tilføjelser, som jeg virkelig, virkelig godt kan lide.
Indeni finder vi nogle gode ting og nogle dårlige ting.
For det første er dette det grundlæggende Lenovo-tastatur, som jeg har brugt til Thinkpads og dette i et stykke tid, og de er alle gode."

"Lenovo laver nogle af de bedste tastaturer i branchen, og der er en fuld numpad her hvilket er, du ved, rart.
Ikke så godt.
Jeg holder den op sådan her."

"Jeg synes, at de kæmpe trackpads, der sidder skævt, er dumme.
Det får det til at se ud, som om det var amatørarbejde, da det blev designet, og selvom det er fordi af numpad'en, føler jeg bare, at det er så basalt at kræve, at trackpad'en er centreret på maskinen."

"De er nået til et punkt, hvor de kan tilbyde en 16-tommers skærm i, hvad der i bund og grund ville være være et 15-tommers kabinet, og de har gjort det gennem denne lille top her i stedet for at give det med et hak, som Apple gør i deres MacBook Pro.
Det lille hak her betyder, at webkameraet kan sidde i den lille kant her i toppen."

"hvilket betyder, at du får fuld skærm fra top til bund.
Det giver den 16 tommer, men det er ikke alt, der er imponerende ved den.
Det er en 1200-nit 16-tommers mini LED-skærm, som dækker 100% DCI-P3, hvilket er meget flot.
Det er HDR."

"Det er HDR 1000-certificeret, men det kan toppe ved 1200.
Hele skærmen er stort set, jeg tror, den er 3200 x 1600.
Det giver en opløsning på 3,2K, hvilket generelt er meget flot.
Der er en Intel i9-13905H, tror jeg, som er meget god sammen med i denne særlige variant en RTX 4070 og 64 gigabyte DDR-hukommelse."

"Den er rigtig god.
Det eneste problem, som vi straks fik øje på, var, at de 64 gigabyte hukommelse er loddet sammen på bundkortet, hvilket betyder, at den ikke kan opgraderes, ikke kan udskiftes, virkelig, virkelig dårligt for en maskine, der skal tilbyde sig selv som et vigtigt værktøj til folk, der virkelig har brug for vigtige værktøjer."

"Du er nødt til at have det brugbart.
Du er nødt til at kunne opgradere den.
Men som vi siger, kommer det i en lang række forskellige variationer.
Det starter ved 2.000 euro, men det kan gå helt op omkring det dobbelte."

"Denne 4070 i9-64 gig-model koster omkring €3.200, hvilket betyder, at den er meget billigere end din basale MacBook Pro, som er specificeret på samme niveau.
Så det er ret sejt.
Den ene ting, jeg vil sige, og det er bare, fordi vi talte om Book 9i, dette er bare meget konventionelt."

"Tastaturet, pegefeltet, den seje, fantastiske skærm.
Der er ingen nytænkning her ud over det faktum, at du tilsyneladende med en 4070 og en Intel i9-13905H kunne lave nogle ret fede spil på den.
Mange tak, fordi du kiggede med."

"Vi ses til den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere