Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

All You Need to Know about The Sims 4: For Rent

Vi tager et kig på den seneste udvidelse, der kommer til EA og Maxis' simulationstitel, og dykker ned i de mange nye funktioner og systemer, som den serverer.

Audio transcriptions

"EA og Maxis giver Sims 4-spillerne en tidlig julegave, da det langvarige seneste simulationstitel i den elskede serie er nu blevet forbedret med en helt ny udvidelse.
The Sims 4 til leje er her, og det har bragt en helt ny måde at fortsætte med at forbedre og fremhæve livet for de SimNation-indbyggere, som du har holdt et vågent øje med over i årevis."

"Som navnet på udvidelsen antyder, bringer For Rent en hel række ejendomsadministrative systemer til Sims 4.
Her kan du købe og sætte huse op, som andre simmere kan bo i, og du kan gøre dette mens du har en separat personlig bolig, eller mens du bor sammen med den samme simmere, du ønsker at ringe til husleje hver måned."

"Denne udvidelse handler om at opbygge og eje et ejendomsimperium, samtidig med at du administrerer de op- og nedture, der påvirker dine simmeres hverdag.
For at holde tingene friske har Maxis introduceret en ny grundtype i Til leje, med denne kendte som Boligudlejning."

"Denne uortodokse bygning giver mulighed for, at flere simmerfamilier kan bo i samme hus, og kan komme i form af at bygge en boligblok til at huse flere familier, eller endda som simpel som at vælge at leje et kælderrum ud.
Uanset hvordan du vælger at omfavne en boligudlejning, skal du holde øje med dine enheders ratings, for hvis en ejendoms rating falder for lavt, og beboerne føler sig utilpas med hvor de bor, kan du se frem til et lejeroprør."

"Med potentialet for flere familier i én ejendom, er For Rent også på udkig efter at fordoble, hvordan simmere reagerer på hinanden.
I Residential Rentals vil simmerne stort set ikke have andet valg end at blive involveret i hver deres hinandens liv, hvor de støder på hinanden i fælles haver og omgås hinanden ved arrangementer."

"Denne ekstra nærhed vil få venskaber og relationer til at blomstre i et hidtil uset omfang.
og kan ligeledes føre til konflikter, når simmerne forsøger at finde frem til hinandens mørkeste hemmeligheder ved at aflytte, snage og endda bryde ind i hinandens personlige rum."

"Heldigvis vil For Rent bringe en ny verden for at lette enhver spænding, der opbygges med en samling af nye steder at udforske.
Tomarang er en verden, der er inspireret af sydøstasiatiske lande, og det er mere end bare et kønt ansigt, for denne verden byder også på en masse spændende steder at besøge og nyde."

"Mellem botaniske haver, et dyrereservat og endda et travlt natmarked er der masser at lave for at holde dine simmere beskæftiget, mens de forsøger at trives i en farverig ny verden.
Det bedste ved alt dette er, at du kan dykke ned i The Sims 4 Til leje lige nu, da udvidelsen officielt er lanceret på PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X- og S-konsoller."

"Så hvad venter du på?
Tomarang venter."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere