Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

MSI Z790 bundkort roundup

vi kigger nærmere på tre nye bundkort til Intels 14. generations CPU'er i forskellige prisklasser

Audio transcriptions

"MSI har lanceret en række nye bundkort i forbindelse med Intels 14. generations desktop-CPU'er kommer på markedet. MAG-Z790 Tomahawk Max WiFi er en sort og gul arbejdshest.
med en militærinspireret æstetik til en lokal pris på €340. Du får ikke kun 4 DDR5 hukommelsespladser, men også 2,5 gigabit netværk og et bundkort, der er klar til WiFi 7 og understøtter PCIe 5. M.2-installation er uden værktøj, og grafikkortpladsen er forstærket med metal og har en forstørret lås, så det er lettere at afmontere grafikkortet. Alle tilslutninger er kraftigt loddet for at undgå defekte forbindelser. Til bygherren blinker begge debug-LED'er i BIOS."

"og clear CMOS-knapper er monteret på kortet, der også rummer ikke mindre end 5 blæserstik.
Som på de fleste moderne bundkort er der store køleplader og masser af varmepuder over det hele.
kortet. MPG-Z790 Edge Ti Max WiFi er helt hvidt, og oven i de sædvanlige MSI-funktioner, har den også en direkte LED-kontrolkontakt og et 6-lags serverprintkort. A værktøjsløst M.2-skjold holder lageret køligt, mens strømmen til CPU'en leveres af 16 plus 1 plus 1 90 amp effekttrin og har en forstørret køleplade til chipsættet. Som om de fleste andre avancerede bundkort, har lageret 4 PCIe 4-slots oven på hinanden, med PCIe 5, der også har ekstra termiske løsninger, da PCIe 5 bliver varm. Da det er i de højere niveau af hardware, koster den omkring 500 euro lokalt. Sidst, men ikke mindst, er MEG-Z790 Ace til 860 euro."

"Max, et high-end bundkort i sort med gulddetaljer, der kommer i E-ATX-størrelse og er rettet mod entusiastbrugere. Det har en ekstra programmerbar knap og CMOS- og reset-knapper og kommer med dobbelt BIOS, så du altid har en backup og en komplet debug-LED. Tilslutningsmuligheder inkluderer dobbelt 2,5 GB LAN, dobbelt Thunderbolt 4 og to PCIe 5-slots samt 60 W strøm Bagpladen og dækslerne er blevet opgraderet til aluminium og termiske løsninger omfatter direct-touch heatpipes. Den allerede imponerende og separate lyd kredsløb er blevet forbedret med bedre kondensatorer. Printkortet bruger 8-lags strømstik."

"med solide ben, og effektfaserne er 24 plus 1 plus 2, 105A effekttrin, der bruger et dual-rail strømsystem."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere