Dansk
Gamereactor
Videos
Halo TV
HQ

GRTV News - Halo: Sæson 2 ser ud til at få premiere i februar

Det ser ud til, at vi kan forvente mere live-action Master Chief og Cortana i de kommende måneder.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale om noget, som, for at være ærlig, du måske har glemt alt om, fordi det på en måde er forsvundet i løbet af de sidste par måneder, år, jeg lige siden den første sæson kom ud. Det, vi taler om, er Halo. Nu er dette tv-serie har været i produktion hos Paramount, og vi fik den første sæson i 2021, tror jeg."

"og vi fik at vide, at vi ville få en anden sæson, og så bremsede pandemien selvfølgelig op.
ting ned og strejker og alle de her forskellige ting. Men det ser ud til, at sæson to næsten er her, og hvis du har glemt lidt om serien, er det helt forståeligt.
fordi den første sæson kom ud på en streamingtjeneste, der var meget ny på det tidspunkt og ja, så var der aldrig rigtig meget snak om anden sæson før, ja, i dag."

"Så lad os dykke ned og tale lidt om den nu.
Halo sæson to ser ud til at få premiere i februar, Pablo Schreiber og Jen Taylor er tilbage som Master Chief og Cortana i begyndelsen af næste år. Der var en masse blandede anmeldelser af Halo serie på Paramount Plus, da mange Halo-fans mente, at den ikke repræsenterede franchisen i en god måde og var udvandet med karakterer, der ikke hjalp historien. På trods af dette stadig formået at blive et stort hit for Paramount Plus, og nu ser det ud til, at det næsten er tid til anden sæson. Paramount har gjort hele den første sæson af Halo tilgængelig på YouTube."

"med den lille hage, at det kun gælder for amerikanere. Hvis du bruger en VPN, vil browseren opera har en indbygget, er det virkelig nemt at omgå og se showet gratis. Interessant nok at beskrivelsen af den første serie på YouTube oprindeligt sluttede med "catch up before the nye sæson streames den 8. februar og afslører, hvornår anden sæson starter. Dette var dog fjernet hurtigt efter, og vi antager, at det kan være ment som en overraskelse i forbindelse med Game Awards."

"i næste uge. Den tidligere bruger RevsGaming formåede dog at få billedbevis, som du kan se i hans indlæg nedenfor. Glæder du dig til at se mere til Master Chief og Quan Ha i sæson to? Og det er lige det her. Lad mig lige nævne tweetet et øjeblik, så vi kan se det mere indgående. Lige i bunden her er det interessante, at siger, at man kan streame alle afsnit af Halo på Paramount Plus og indhente det forsømte, inden den nye sæson streames Den 8. februar. Så ja, det ser ud til, at den er på vej. Igen har vi ikke fået en officiel annoncering endnu, men det er et show, der er modent til en annoncering ved Game Awards."

"næste uge, som vil finde sted om morgenen den 8. december for os i Storbritannien og Europa. Men ja, det er på tide, at vi får mere Halo, for dette var en serie, som har været i produktion i et stykke tid. Det gjorde den ikke, efter at den første sæson blev vist, selv om to middelmådige anmeldelser, tog det ikke lang tid, før sæsonen ligesom kickstartede sin anden sæsonproduktion. Så det er et stykke tid siden, optagelserne fandt sted, og siden denne sæsons været klar til, eller været i postproduktion for at blive klar til udgivelse. Og det er på tide, at den får sin debut. Så vi vil uden tvivl få en trailer relativt snart, der viser mere eventyr mellem Master Chief eller denne live-action Master Chief og live-action Katana. Og når vi ved mere om det, skal vi nok holde jer orienteret og opdateret. Men indtil da, lad os vide, hvad du synes om det. Er du spændt på mere Halo? Eller er du ikke helt solgt?
på denne serie endnu? Fortæl os det nedenfor, og ellers ses vi i næste GRTV News."

"som kommer på mandag. Så nyd din fredag, nyd din weekend, og så ses vi på anden side. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere