Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Razer Kitsune (Quick Look) - Omfavn den nye kampspilmeta

Denne optiske kamparkadecontroller med alle knapper sigter mod at overgå kamppinde som den foretrukne controller for kampspilentusiaster.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Game Reactor Quick Look. Kampspil er ikke en joke, og kampspil har, måske i højere grad end mange andre genrer, meget seriøse fællesskaber, der går meget op i, hvordan de klarer sig, både i online-turneringer og i i møder med andre ligesindede entusiaster. Og når de gør det, har de brug for ordentlig hardware, der understøtter deres entusiasme for de spil, de spiller."

"Det betyder, at der har været et blomstrende fællesskab for disse fighting decks, som folk bruger specifikt til kampspil, og Razer har udgivet et, som tilsyneladende har fanget den globale opmærksomhed fra kampspilsentusiaster over hele kloden. Den hedder Kitsune, og der er en masse grunde til, at folk er meget begejstrede for den. For det første dropper den joysticks og erstatter dem med bevægelsesknapper. Det er tilsyneladende noget som kampspilsentusiaster virkelig ønsker. Og bortset fra det, er disse knapper her, som naturligvis repræsenterer de knapper, du ville finde på en PlayStation-controller, det er et officielt PlayStation-licenseret produkt, de er alle optiske, hvilket betyder, at fordi de er optiske, er der ikke behov for en fysisk switch og en fysisk forbindelse. Det hele er lysstråler, det er derfor, det er optisk. Så det vil være hurtigere og mere pålideligt, og den vil holde længere end almindelige gamle knapper på lige så dyre kampspilsdæk."

"Så det er dybest set en af de største fordele ved at købe noget som Kitsune. Jeg var også ret interesseret i at opdage, at da jeg samlede den op, var den meget tynd. Jeg har ikke kigget meget på den slags kort i løbet af min karriere, men dem, jeg har kigget på på, er ret klodsede. Jeg aner ikke, hvordan de har kunnet slanke det, men det føles, som om et mere førsteklasses produkt end nogle af de andre konkurrenter, jeg har set i løbet af af de sidste par år. Det har også nogle af de nødvendige ting, som man kan forvente."

"Der er disse virkelig dejlige taktile skydere heroppe. For det første skifter den mellem PS5 og PC. Der er en låsemekanisme, som dybest set låser kablet fast til turneringsbrug, og det betyder grundlæggende, at hvis nogen snubler eller noget i den stil, vil det ikke blive tilsluttet ud med det samme. Hvis det var en løs USB Type-C, kunne en lille smule rysten resultere i at den rykker sig løs, og det sker ikke her med denne kabellås. Der er også en funktion til at slukke for ikke-væsentlige knapper, så du ikke bliver distraheret af knapper, som ikke er repræsenteret i det spil, du spiller. Du bliver måske tiltrukket af denne frontvendte plade lige her. Jeg bør sige, at denne aluminiumsplade kan skiftes ud med en anden til forskellige ting. Jeg går ud fra, at Razer vil sælge forskellige. Vi har allerede kender til et par forskellige Street Fighter-versioner, Cammy, Chun-Li. Der er nogle ude der, og det vigtigste er, at du vil kunne tilpasse det baseret på kampene."

"spiltitler, som du kan lide at spille. Der er også RGB-strimler på siden, når du tilslutter den i, hvilket er fantastisk. Nogle mennesker elsker virkelig de ting. Den er dyr. Den koster 350 euro, hvilket er mange penge, og jeg synes også, at det er mange penge selv sammenlignet med konkurrerende fra andre producenter, men pointen er, at kampspilsentusiaster er vant til at betale meget for denne slags hardware, så jeg er sikker på, at de også vil nyde dette. Vi er kommer ikke til at kigge på denne rigtige anmeldelse, fordi der er så begrænset en mængde af enheder, at Razer dybest set er nødt til at tage det fra os og sende det direkte til os."

"til en anden, men vi var glade for at tage dette korte kig, og hvis du er interesseret, Jeg er sikker på, at du kan finde mere på Razers hjemmeside. Mange tak, fordi du så med. Se selv dig på den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere