Dansk
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Modern Warfare III
HQ

Call of Duty: Modern Warfare III har oplevet rekordengagement

Activision har afsløret, at fans er strømmet til efterfølgeren.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale lidt om Call of Duty Modern Warfare 3, for efter lanceringen af spillet har adskillige lanceringer på en måde, tilbage i begyndelsen af november, har Activision nu frigivet, eller udtalt vi siger, at Modern Warfare 3 har haft det højeste spillerengagement ud af de nuværende Modern Warfare-trilogien. Altså ud af Modern Warfare, Modern Warfare 2 og Modern Warfare 3. Så når det er tilfældet, så lad os dykke ned i det."

"Modern Warfare 3 har det højeste spillerengagement ud af den nuværende Modern Warfare-trilogi.
Activisions seneste skydespil ser ud til at være kommet godt fra start på trods af blandede anmeldelser. Call of Duty Modern Warfare 3 blev mødt med usædvanligt negative anmeldelser fra en stor del af videospilmedierne, inklusive os, da det ofte føltes mere som en udvidelse til Call of Duty Modern Warfare 2, snarere end en helt ny AAA-titel. Men det lader ikke til at have påvirket folks trang til at spille spillet det mindste."

"Som rapporteret af den officielle Call of Duty-konto på X, har spillet sat rekorder med de højeste engagement i den nye Modern Warfare-trilogi. Og de gode nyheder stopper ikke der, for de har også afsløret, at zombiespillet officielt er det mest spillede co-op-spil i Modern Warfare-historien, og at folk bruger mere tid pr. spiller i kampagnen end i de to foregående dele."

"Ganske imponerende, hvis man forventer et så godt resultat som dette. Lad os lige zoome ind på det her.
Denne del her. Så dette er den officielle udtalelse fra Activision. De siger, Tak til Modern Warfare 3-spillere for at sætte Modern Warfare-engagement-rekorder. I denne sæson er vi taknemmelige for jer. Tak for en historisk lancering kun to uger inde i sæsonen. Modern Warfare 3 har allerede sat rekord for det højeste engagement i den nye Modern Warfare-trilogi. Tak for den inspirere os og bruge så meget tid på dette spil. Jeres feedback og passion gør hele tiden os bedre, og tak fordi du spiller med os. Det har været en fornøjelse, og der er meget mere sjov i vente."

"Og så fortsætter den med at sige tillykke til vores talentfulde kolleger hos Treyarch for at sætte en ny Modern Warfare-rekord med Modern Warfare-zombier. Og endnu et skulderklap til spillerne for som har gjort alt dette muligt. For at fejre det med os, kan du se frem til en tredobbelt feed-ferieweekend denne uge med dobbelt XP, dobbelt våben-XP og dobbelt battle pass-XP på vej til dig. Og vi sæt kryds i kalenderen til lanceringen af sæson 1 den 6. december med nye kort og masser af indhold, og meget mere. Så jeg tror, at det vigtigste at sige om denne information er, at Activision aldrig rigtig forklaret, hvad de mener med engagement. Hvis det havde den største lancering med hensyn til spillere, hvis det havde et bestemt antal millioner spillere, der spillede dette spil mere end Modern Warfare 2, ville vi nok have set det specifikt nævnt, men i stedet var udtrykket engagement brugt der. Så det siges, at der er flere timer pr. spiller samlet set end Modern Warfare 2019 og Modern Warfare 2. Og der står, at kampagnefolkene bruger mere tid pr. spiller."

"spiller i Modern Warfare 3 end i de to foregående dele. Samt naturligvis Modern Warfare tydeligvis har været den mest engagerende tredje mode i Modern Warfare-historien. Så ja, det er klart, at folk strømmer til dette spil, på trods af at det har fået, som Jonas udtrykker det, blandede anmeldelser.
Men vi må se, om det bliver ved med at være tilfældet, når spillet fortsætter. For som vi ved med Call of Duty, er det ikke bare lanceringen, der er vigtig for dette spil, det er kontinuerlige engagement i løbet af et år. Og måske de næste par år, hvem ved?
med, hvad der kommer til at ske med Call of Duty-serien i 2024, og om der vil være en premium-lancering eller ej. Det kunne man godt forvente, men nu hvor Microsoft ejer Activision Blizzard, vil de måske vælge at gå væk fra den årlige premium-udgivelsesplan, skal vi sige. Men uanset hvad, når vi ved mere om alle de gode ting, vil vi være sikre på at holde opslaget opdateret. Og lad os ellers vide, hvad du synes om Call of Duty Modern Warfare 3."

"i kommentarfeltet. Sørg for at fortælle os, hvad du synes om spillet, og hvorvidt du mener, at det fortjener sine blandede anmeldelser, fortjener hårdere anmeldelser, eller burde have haft mere positive anmeldelser. Fortæl os det nedenfor. Indtil da vender vi tilbage i morgen med den næste Ugens GRTV-nyheder. Så ja, jeg håber, I nyder resten af jeres onsdag, og så ses vi igen."

"på den næste. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere