Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Wiz Connected Outdoor LED Light Strip (Quick Look) - Udendørs atmosfære

Denne LED-lysstribe er lavet til elementerne og giver dig mulighed for at tilføje lidt ekstra flair og farve til dine udendørs rum.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et hurtigt kig på Gamereactor. Mens vi optager dette, tror jeg, det er 2. november, hvilket betyder, at en masse mennesker om en måned vil gå udenfor og lave et lille lysshow foran deres hus for at signalere, at det er den 2. november."

"juletiden nærmer sig. Det er en dejlig tradition og en, der uundgåeligt er hjulpet på vej af den teknologiske udvikling. Og jeg sidder foran mig lige her med noget, der måske kan hjælpe med det, og det er ikke så dyrt, som du måske tror.
Så selvom det ikke er den nødvendige, du ved, den ikoniske form af almindelig jul lys, som vi kender dem, som er disse små lysdioder på en slags strenge, så er dette et smart udendørs lysstrimmel fra Wiz. Og hvis du ikke kender Wiz, er det i bund og grund en slags kør og administreret af Signify, som også har Philips Hue, men det er langt mere ungdomsorienteret, smart og også billigere. Så denne smarte udendørs LED-strip her koster faktisk kun 160 euro, så du får faktisk meget LED-strip for pengene her. Jeg mener, den er fem meter lang og den er også lavet i en silikonebaseret strimmel, hvilket betyder, at den er ekstremt bøjelig."

"Det er naturligvis ikke noget, man kan komme til, i hvert fald ikke direkte komme til at gøre som en 90 graders skift, men der er faktisk nogle tegninger på selve kassen, der viser det, for eksempel, hernede, at du kan lave nogle ret sjove former omkring, lad os sige, en dør til dit hus eller noget i den stil. Eller du kan klæde din døråbning i det med et juletema."

"lysarmaturer. Virkelig cool i det hele taget. Sagen er, at hele herligheden er IP65-certificeret.
Det betyder, at du uden problemer og uden at tøve kan sætte den udenfor i alle mulige slags vejr, uanset om det er sne, regn eller storm, og den vil fortsætte med at virke. Ud over det har den en virkelig tykt og sikret stik til udendørs brug her. Det betyder, at du både kan løsne det og sætte det i. Der er disse meget specielle udendørs strømkabler, der du kan få, hvis du allerede har strøm udenfor, men det passer også til et almindeligt stik, hvis du har et i dit skur, for eksempel. Det er sådan, vi bor, så vi bruger stikket i skuret, så vi vil have noget som dette, og du får begge dele, hvilket er fantastisk. Så igen, fem meter, IP65-certificeret, silikonebaseret, hvilket betyder, at den er mere bøjelig, end man skulle tro. Den har hvad Wiz kalder ensartet lysudsendelse uden synlige LED-prikker. Det betyder dybest set, at LED'erne er mange nok og små nok til, at effekten skaber ét lysarmatur, selv når den skifter farve nedad fra den ene ende til den anden. Du vil ikke kunne se forskel på enkelte lysdioder. De er så små, og der er så mange af dem. Den understøtter naturligvis Wi-Fi, og den understøtter også Matter, hvilket er fantastisk. Vi ser flere og flere ting, der understøtter Matter."

"standard, hvilket betyder, at den kan trækkes ind i flere smart home-apps og fungere sammen med intelligente lys fra andre producenter. Det er en måde for os at skubbe på for at få en samlet standard, hvilket vi har gjort i årevis, og det er dejligt at se, at det endelig er ved at modnes.
og bliver til virkelighed. Det er UV-resistent. Det er dejligt. Der er naturligvis, da det er en slags en gradientstrimmel, understøtter den op til 16 millioner farver, og disse er en gradient, igen, så de kan blive gradvise, efterhånden som du arbejder dig gennem selve strimlen, hvilket igen betyder, at du kan lave et slikstokke-mønster, hvis det er det, du vil. Wiz-appen har jeg kun brugt en lille smule."

"i løbet af min testperiode, men den er faktisk virkelig cool og noget, som jeg helt kan bakke op om generelt. Så vi vil sætte denne slemme dreng op og lave nogle ordentlige test, men indtil videre er Wiz en virkelig cool producent, hvor du sparer nogle penge, men du ikke rigtig, du ved, sparer noget på funktionalitet. Nå, men der får du hvad du får, så det er godt. Så mange tak, fordi du så med, og vi ses til den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere