Dansk
Gamereactor
Videos
Superman
HQ

GRTV News - Superman: Legacy's Lex Luthor vil tilsyneladende være Nicholas Hoult

Det ser ud til, at vi ved, hvem der skal spille overfor David Corenswets Man of Steel.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale lidt om filmbranchen, fordi der er kommet en ret stor meddelelse om er kommet i forhold til en af de mere ventede hovedfilm, som vi har på vej."

"og det er Superman Legacy. James Gunn er, eller skal vi sige, har været meget åben når det handler om at tale om denne film. Det føles, som om vi virkelig er blevet informeret om hvordan det går med manuskriptet, produktionen og castingen.
Og nu har vi fået en forlængelse af det, fordi det er blevet afsløret, at Lex Luthor er blevet castet, og det er en rolle, som ingen ringere end Nicholas Hoult kommer til at spille. Så lad os dykke ned i det. Superman Legacys Lex Luthor bliver tilsyneladende Nicholas Hoult. Fremtidens X-Men Class, Mad Max, Fury Road, The Menu og Renfield-stjernen har angiveligt fået en rolle i James Gunns kommende DC-film. Tilbage i juni bekræftede James Gunn, at David Karenzweat og Rachel Broschemin havde fået rollerne som Superman og Lois i den første nye DCU-film, Superman Legacy."

"Vi har set flere relativt mindre roller blive besat siden da, men en af de mest vigtige manglede stadig indtil nu. De normalt meget pålidelige Justin Kroll og Anthony de Lisandro på Deadline hævder, at Nicholas Hoult, X-Men Future Class, Mad Max, Fury Road, The Menu, Renfield med flere, har fået rollen som Lex Luthor i Superman Legacy. Det er værd at at nævne, at The Hollywood Reporters Aaron Couch rapporterer, at Hoult stadig kun er i forhandlinger om at spille rollen. Det ville dog give en vis mening, da Hoult også var en af de finalisterne til at spille Superman. Så det lyder, som om Gunn og holdet virkelig godt kan lide ham. Nu er det lidt interessant, for på den ene side ser man lidt på Lex Luthor og man tænker, at der skal være en slags, du ved, ret stor, kraftig slags person, lidt i stil med den måde, Marvel besatte rollen som Kingpin med Vincent D'Onofrio."

"Du ved, det føles som noget af en person, der styrer skærmen i den henseende. Men det er Men i DC-universet eller DC's udvidede univers har vi set Jesse Eisenberg spille Lex Luthor. Så, du ved, der er en hel del dybde, som denne karakter kan have, hvilket er interessant. Men ja, som Eric skriver i nyheden, så er det ikke bare som en casting, der er kommet ud af ingenting. Nicholas Hoult var en af finalisterne til måske endda rollen som selveste Superman, som i sidste ende gik til David Corenzo i stedet."

"Så at se ham blive valgt til rollen som Lex Luthor er ikke nogen stor overraskelse...
for mange, vil jeg mene. Og desuden har Nicholas Hoult på det seneste bevist, at han vil være en ganske stærk og overbevisende skuespiller. Så vi kan helt sikkert se frem til nogle interessante og potentielt meget fordelagtige roller til denne film, når den i sidste ende får sin debut i 2025, hvilket igen er et stykke tid ude i fremtiden. Så, du ved, der er lang tid til indtil denne film rent faktisk får sin debut. Men den er på vej. Men ja, efterhånden som vi ved mere om den, og vi vil vide mere om den, for som jeg sagde tidligere i starten af denne nye video, så kan James Gunn godt lide at tale om denne film. Så selvom dette ikke engang er en bekræftet Nicholas Hoult påtager sig rollen som Lex Luthor, er der ingen tvivl om, at vi vil høre James Gunn tale om det snart, og vi vil uden tvivl høre mere om det, filmen selv i fremtiden. Så når vi ved mere om Superman Legacy, skal vi nok holde jer opdateret."

"jer underrettet og opdateret. Og indtil da, tak fordi du så med i dagens afsnit af GRTV News.
Vi er tilbage i morgen med det næste afsnit i denne uge. Jeg håber, I nyder resten af jeres tirsdag.
og så ses vi til den næste. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere