Dansk
Gamereactor
Videos
Fantastic Four 2025
HQ

GRTV News - Rygte: Pedro Pascal skal spille Reed Richards i Fantastic Four

The Last of Us stjerne kunne slutte sig til America's First Family.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag har vi lidt af et rygte, der har været i omløb, og som vi højst sandsynligt får en ordentlig bekræftelse på.
på relativt snart, hvis der er hold i det, for vi hører flere oplysninger om rollebesætningen til den kommende Fantastic Four-film, og det ser ud til, at vi kan se Pedro Pascal overtage en slags hovedrolle som Reed Richards eller Mr Fantastic. Så Med det som udgangspunkt, så lad os dykke ned i det. Rygtet siger, at Pascal er blevet tilbudt rollen som Reed Richards i Fantastic Four. Det forlyder, at aftalen med Pascal er tæt på at være i hus."

"færdig. Med strejken officielt overstået begynder maskineriet i Hollywood langsomt at bevæge sig igen. En af de mange film, der har været i støbeskeen i lang tid, er Marvels genindspilning af af Fantastic Four, et længe ventet projekt blandt fans efter så mange år, hvor brandet er blevet slæbt gennem mudderet i det 20. århundrede. Måske er det ikke så mærkeligt, at interessen for Marvels nye film er relativt stor, og at flere forskellige stjerner er blevet rygtet i forbindelse med projekt. Disse inkluderer Adam Driver, Jake Gyllenhaal og Vanessa Kirby og nu også The Last of Us og Game of Thrones-stjernen Pedro Pascal, som ifølge en rapport fra insideren Daniel Richtman, har angiveligt er blevet tilbudt en af filmens hovedroller. Hvilket selvfølgelig er fantastisk, hvis det er sandt."

"Pascal skuffer sjældent og har vist sig at være en af de dygtigste skuespillere i Hollywood.
lige nu. Så hvis det nu er hans job at påtage sig hovedrollen som Reed Richards, ja så har vi et god grund til at se frem til filmen, som stadig ligger et par år ude i fremtiden. Tror du, at Pascal ville passe til rollen som Reed Richards, og hvem glæder du dig til at se i Marvels nye Fantastic Four?
Og siden Daniel Richtman, som igen udgiver mange af disse insiderindlæg vedrørende ikke bare Marvel, men film som helhed, har Deadline siden også offentliggjort en opfølgning historie, der bekræfter hans rapport og siger, at de også har interne rapporter der tyder på, at noget lignende er ved at ske."

"Der har været rygter om denne Fantastic Four-film i et stykke tid nu, hvor der har stået at vi i denne uge ville høre om rollebesætningen. Hvis det er sidst på onsdagen, når vi er i gang med hører rygtet om, at Pedro Pascal kunne være på udkig efter Reed Richards, er det måske i næste uge, når vi hører de fulde casting-nyheder eller noget i den stil. Men ja, det ser ud til, at Pedro Pascal kan få hovedrollen i denne film. Vi er ikke helt sikre på, om resten af rollebesætningen endnu, der er mange forskellige karakterer, der skal udfyldes i denne Fantastic Four-film."

"Og ja, igen har vi ikke rigtig hørt, hvem der skal spille den usynlige kvinde, Johnny Storm, The Thing, alle de forskellige karakterer. Så når vi ved mere om det, vil vi sørge for at holde jer orienteret og opdateret. Og som jeg sagde tidligere, så kan du også forvente en bekræftelse på, at Pedro Pascal har skrevet under på denne film, relativt snart, så hold øje med det. Men ellers er det alt, hvad vi har tid til i dagens episode."

"af GRTV News. Vi er tilbage i morgen med ugens sidste episode, tro det eller ej. Så indtil Jeg håber, at I nyder resten af torsdagen, og at vi ses til den næste. Hav det godt, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere