Dansk
Gamereactor
Videos
Avatar: Frontiers of Pandora
HQ

GRTV News - Avatar: Frontiers of Pandora afslører historieudvidelser

De lanceres næste år som en del af sæsonkortet.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV-nyhederne. I dag skal vi tale om den sidste store nye udgivelse, der kommer senere på året.
i år, og det er Avatar Frontiers of Pandora. For ganske nylig blev spillet annonceret til at gå guld eller skulle sige, at det er gået guld, hvilket betyder, at det i det væsentlige er udviklingen er færdig, og den er klar til lancering, hvilket betyder, at den realistisk set burde der sker noget virkelig drastisk, som gør, at den absolut udkommer i starten af december, som vi forventer, og da det er tilfældet, har Ubisoft nu talt om, hvad der kommer til at ske efter lanceringen af denne titel, herunder at det vil blive udvidet med historieudvidelser så lad os dykke ned i det og tage et kig på det. Avatar Frontiers of Pandora afslører historien udvidelser i sæsonpasset. Ubisoft arbejder meget hurtigere end James Cameron, men det lyder som om vi kommer til at møde karakterer fra filmene i 2024. I går Massive Entertainment fortalte os, at Avatar Frontiers of Pandora var gået guld og dermed var klar til lancering på den 7. december. De fleste udviklere og udgivere ville derfor lægge al deres fokus på den men Ubisoft følger sin sædvanlige vej ved at afsløre, hvad der kommer efter lanceringen. Aftenens trailer viser, hvad vi får ved at købe Avatar Frontiers of Pandora season pass. Dette inkluderer en ekstra quest på lanceringsdagen, en historieudvidelse kaldet Skybreaker, når sommeren kommer næste år, og endnu en historieudvidelse med titlen Secrets of the Spires næste efterår."

"Begge udvidelser vil føre os til nye områder, hvor vi kan kæmpe mod RDA og endda møde, hvad der lyder som som karakterer fra filmene. Vi får også det sædvanlige specialudstyr og specialgear.
sæt og særlig kosmetik til vores Banshee. Så ja, flere DLC'er. Så ja, hvis du har været glædet dig til at tage til Pandora for at leve livet og opleve hvad det vil sige at være en Na'vi, så er din rejse kun lige begyndt, når Avatar Frontiers of Pandora lanceres den 7. december, fordi vi har disse mange forskellige historier."

"udvidelser, der kommer ud i fremtiden. Så igen, hvis du køber sæsonpasset, får du ikke kun adgang til disse ekstra historieudvidelser, når de udkommer i løbet af sommeren og efteråret.
næste år eller efteråret næste år, men du får også adgang til en særlig quest på lanceringsdagen også. Så ja, bare en lille smule ekstra at nyde med spillet, når det debuterer. Men ellers ja, som Eric siger, bliver vi angiveligt introduceret til karakterer fra filmene i disse historieudvidelser, så jeg er ikke sikker på, hvem det vil være. Uden tvivl nogle af de større karakterer vil sandsynligvis ikke blive brugt, men nogle af de mere understøttende medvirkende vil måske være til stede i historieudvidelserne. Men uanset hvad, som vi ved mere om det, vil vi sørge for at holde jer orienteret og opdateret. Vi er ved at gøre klar og kommer også tættere og tættere på lanceringen af Avatar Frontiers of Pandora, så forvent en gennemgang dækning af det også omkring lanceringstidspunktet. Og indtil da er det al den tid, vi har..."

"i dagens episode af GRTV News, så tak fordi I så med, og vi ses igen på næste episode, som kommer i morgen. Hav det godt, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere