Dansk
Gamereactor
Videos
Ancient Kingdoms
HQ

Daniel Tizón om hvordan Ancient Kingdoms er som World of Warcrat møder Stardew Valley

Daniel Tizón er hovedudvikleren hos Ancient Pixels, og på IndieDevDay forklarede han vores Rebeca Reinosa, hvordan Ancient Kingdoms ønsker at hylde WoW-lignende old-school RPG'er med et brætspilstwist og en pixeleret malingsbelægning.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor-interview her på Indie Game Dev Day.
I dag er jeg her med Daniel, som er hovedudvikleren af Ancient Kingdoms, det spil, som vi har her bag og vi ville gerne vide lidt mere om spillet, så hvis du kan give os en overordnet idé om spillet..."

"Okay, Ancient Kingdoms er et rollespil af den gamle skole, og folk, der har spillet det, siger, at det er som World of Warcraft møder Stardew Valley.
Det har mange funktioner fra brætspil, for eksempel kan du vælge en klasse fra en række klasser som cleric, warrior, wizard og du kan tilpasse din karakter, og der er tusindvis af stykker udstyr, som du kan indlæse fra bosser, der er fangehuller og om Stardew Valley har vi huse, du kan købe et hus, dekorere det, og du kan også samle planter, alkymi, minedrift og så videre..."

"Så der er masser af ting Ja, selvfølgelig Og hvad kan du fortælle os om, ja, spillets sværhedsgrad, for når du siger World of Warcraft og Stardew Valley kan du blande forskellige sværhedsgrader, så det bliver udfordrende, det bliver begge dele..."

"Vi har forsøgt at gøre spillet udfordrende, men også at have en nem indlæringskurve.
Så alle kan spille uden at skulle læse en guide eller tutorial.
Og du har også avancerede dungeons, hvor det er svært at besejre bosserne osv.
Og fordi det er et singleplayer-rollespil, kan du også spille med dine venner op til fire personer, der spiller online sammen."

"Du kan spille med dine venner, og det er lidt nemmere.
Og du kan blande disse klasser, ikke? Bare i World of Warcraft for at besejre svære bosser for eksempel Ja, ja, det er meget vigtigt, for hvis du spiller med en healer som en cleric eller druide og en tank, en kriger og DPS så er det den perfekte gruppe til at besejre de mest magtfulde bosser i spillet."

"Og hvad kan du fortælle os om historien og baggrunden for dette virkelig interessante univers?
Hvad kan du fortælle os om hovedpersonen, historien bag?
Ja, der er en hovedquestline, hvor du bliver involveret i historien og Erathiaths rige lore-verden.
Erathiath er den verden, der er involveret i spillet, og den er meget rig på historie, og den er relateret til drager."

"gamle guder, og det er en meget interessant historie Og hvem er hovedpersonen? Har hovedpersonen sin egen historie, eller hvad laver vi i dette univers?
Spillet starter i slutningen af videospillets anden tidsalder.
og du er hovedpersonen, den vigtigste helt, som Erathiath-verdenen har brug for til at besejre den nye hovedalder Og vil det være, eller foregiver det at være, et langt spil, hvor man bare kan nyde det i tusind timer, måske ikke så mange?
men vil det være en lang oplevelse, ikke?
Ja, vores idé er at udgive spillet med 60 timer, og vi foregiver at fortsætte med at udvide spillet med nye opdateringer og endda DLC'er."

"Og hvilken slags DLC'er kan vi forvente? Jeg ved godt, at det måske er for tidligt at sige, men hvad kan vi tilføje til denne oplevelse?
Vi har allerede planlagt en DLC, hvor vi foregiver at udgive nye steder til spillet, et nyt stort område og en masse nye dungeons, bosser, nyt udstyr...
Og det er dit første spil, ikke? Hvordan har du det med bare at kunne vise det her, at modtage feedback fra dine spillere, hvordan har du det?
Vi har arbejdet på dette spil i fire år, og sidste år deltog vi allerede i nogle events som dette, og vi fik en masse feedback fra spillerne..."

"og det er meget, meget vigtigt for os, for vi ændrer spillet i overensstemmelse med spillerne og de mennesker, der tester spillet.
Og jeg har hørt, at der måske er en demo tilgængelig for dem, der gerne vil spille det, så kan du forklare os, hvordan folk kan spille spillet, hvis de har lyst til det i den tilstand, det er lige nu?
Ja, i øjeblikket kan du teste det fulde spil på vores Discord-kanal, og jeg udgiver ugentlige hjul med spillets aktuelle status, så du kan spille med dine venner."

"Og hvornår planlægger du at udgive det mere eller mindre, hvad er dine planer? Og på hvilke platforme kan vi nyde det, når det er fuldt udgivet?
Vi vil gerne udgive det til pc og konsoller, men i øjeblikket arbejder vi på pc-versionen, og vi håber at kunne udgive det til pc og Steam Dev.
Jeg tror, det var alt for i dag, men mange tak, vi ser virkelig frem til at spille det, vi har lige talt med jer om at spille det, og I burde gøre det samme, for det ser fantastisk ud."

"Og mange tak, fordi I kom, held og lykke og på gensyn! Okay, mange tak!"

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere