Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Bungie er blevet ramt af fyringer

Og Destiny 2: The Final Shape and Marathon er begge blevet forsinket.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag har vi en ganske en skuffende nyhedshistorie til jer, for dette år har både været virkelig virkelig virkelig godt for imponerende spillanceringer, men det har også været virkelig skuffende, hvad angår til fyringer og folk, der desværre mister deres job i branchen, og det er ikke Bungie er den seneste udvikler, der er blevet ramt af fyringer i spilbranchen."

"Det nu PlayStation Studios-selskab, tro det eller ej, det er på grund af det faktum, at de blev opkøbt af Sony for et par måneder siden. Ja, Bungie har nu stået over for en omgang fyringsrunde, og i den forbindelse er et par af deres kommende projekter også blevet blevet udskudt. Så The Final Shape, den sidste store udvidelse i Destiny 2 Light and Darkness-sagaen, kommer senere end forventet, og Marathon er også blevet forsinket. Så Når det nu er tilfældet, så lad os dykke ned i det. Destiny 2 The Final Shape er angiveligt forsinket til juni 2024, mens Marathon er blevet udskudt til 2025 efter fyringer hos Bungie. 2023 kan været et af de bedste år nogensinde med hensyn til spiludgivelser, men det har været forfærdeligt for mange af de folk, der arbejder og skaber disse forbløffende oplevelser. Vi kom ikke langt ind i denne uge, før endnu et eksempel på det sidste dukkede op. Bloomberg er ekstremt troværdig Jason Schreier hævder, at Bungie har afskediget et endnu ikke offentliggjort antal medarbejdere i dag. Det lyder, som om det sker med meget lidt eller ingen advarsel til de berørte."

"da Bungies Chief Executive Officer Pete Parsons i en intern e-mail fortalte personalet, at der vil være et møde, hvor de vil høre nogle nyheder i dag. Vi taler åbenbart ikke om om en ubetydelig mængde mennesker, da Schreiers kilder også siger, at Destiny 2 Den endelige form er blevet forsinket fra den 27. februar 2024 til juni 2024 som en del af af disse ændringer, mens Marathon er blevet forsinket internt fra 2024 til 2025. Bungies endnu at sige noget officielt om nogen af disse påstande, men forventer en bekræftelse så snart som marketingafdelingen og advokaterne har godkendt den offentlige erklæring. P.S. Det er værd at at bemærke, at det er endnu et eksempel på fyringer, der sker lige før vi går ind i en ny måned hvilket betyder, at arbejdsgiveren ikke behøver at betale forsikring og lignende den følgende måned. Siden så er det også blevet bekræftet her, så det er ikke længere en rapport, det er officielt. Dette er er fra CEO for Bungie her Pete Parsons, som siger, at i dag er en trist dag hos Bungie, da vi siger farvel til kolleger, som alle har haft en stor indflydelse på vores studie. Hvad disse har bidraget til vores spil og Bungie-kultur, har været enormt vigtigt for os."

"og vil fortsætte med at være en del af Bungie langt ind i fremtiden.
Så ja, det har været et ret skuffende år med hensyn til folk, der har mistet deres job i spilbranchen. Det er ikke første gang, det er sket i år, der har været en række af dem fra folk, der mister deres job hos virksomheder som Media Molecule, ja et andet sted at station studios company, såvel som forskellige folk, der mister deres job på tværs af Epic, fordi der var en massiv jobnedlæggelse for et par uger siden på grund af, at Epic angiveligt havde overskredet sig selv økonomisk en lille smule. Men oven i det har vi set massive udgivere som Embracer, der helt lukker studier, Volition var et af dem, der blev lukket i år."

"hvilket betyder, at vi ikke kommer til at se flere spil fra det studie.
medmindre det af en eller anden grund bliver opkøbt og genoplivet. Men ja, det sker hos Bungie er ikke første gang, vi har set det i år, og at dømme efter tendensen er det sandsynligvis ikke sidste gang, vi ser det i år, måske næste år, noget som det. Det bliver ikke sidste gang, vi ser disse afskedigelser ske med den nuværende tendens i branchen. Men ja, Destiny 2 The Final Shape er også blevet forsinket, så hvis du har glædet dig til den endelige udvidelse, må du vente længere, det er ingen længere i februar eller i slutningen af februar, den kommer i juni, den kommer om sommeren."

"Bungie har ikke ligefrem talt om, hvordan de vil udfylde hullet mellem de angiveligt sidste sæson af denne slags år af dette Lightfall-år? Er det den udvidelse, vi på nu, tror jeg? Fra Lightfall-året og hele vejen til lanceringen af den næste udvidelse.
så vi vil uden tvivl høre mere om det, for ellers kan vi se frem til noget af en forlænget sidste sæson som det, der skete under pandemien, da jeg vil sige den efter Beyond Light blev også forsinket med en betydelig margin. Der er mange Destiny 2 udvidelser, og de smelter alle sammen sammen til én på dette tidspunkt for mig. Men ja, og som Marathon er også blevet forsinket, så hvis du har glædet dig til den anden spil, der kommer fra Bungie, så kommer det ikke i 2024. Internt var det meningen, at det skulle komme i 2024, nu kommer det internt i 2025, så det er ikke rigtig en fast bekræftelse."

"at den rent faktisk lander i 2025 endnu, men når vi ved mere, skal vi nok holde jer opdateret.
Men ja, efterhånden som vi ved mere om hele denne situation, ikke kun om Marathon, men også om Destiny 2 og også fyringerne hos Bungie, skal vi nok holde jer opdateret, men indtil da Tak, fordi I så med i dagens afsnit af GeoTV News, vi vender tilbage i morgen med næste i ugen, så indtil da håber jeg, at I nyder jeres tirsdag, og vi ses til den næste."

"Pas på jer selv alle sammen.
du"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere