Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - november 2023

Vi tager et kig på de største spil, der alle er klar til at få deres debut i den næstsidste måned af 2023.

Audio transcriptions

"Efter et allerede meget travlt og imponerende 2023 er vi næsten ved slutningen af året.
Men før vi når til december og de ganske vist meget få spil, der ser ud til at udkomme i den måned, har vi november at gå igennem."

"I den kommende måned er der nogle store og ventede spil, der får deres debut, så med masser at se frem til, lad os komme i gang med denne næstsidste episode af Games to Look For.
Riot Forges seneste forsøg på at udvide League of Legends-verdenen har Riot Forge brugt tequila til at skabe et historiedrevet singleplayer-eventyr."

"Song of Nunu, en League of Legends-historie, udforsker båndet mellem Boy og Yeti, tager spillerne med til Freljords frosne områder for at lære mere om fortiden og sandheden.
der definerer Nunu og Willumps fortid, alt imens de møder forskellige League of Legends-figurer såsom Braum, Ornn og Volibear undervejs."

"Robocop er et ikon fra 80'erne, og ligesom mange af de figurer, der blev berømte i den periode, haft det lidt svært lige siden.
Men når det er sagt, så vil Taeyon give Detroits fineste halvt mand, halvt maskine lovhåndhæver sin tid i solen igen i den blodige og actionfyldte Robocop Rogue City."

"I dette førstepersons skydespil skal du udrydde kriminelle og opretholde loven i en by...
der er oversvømmet af kriminalitet og uretfærdighed.
Dette efterår er spækket med nye Mario-eventyr, og i denne ånd, Marios modstander også med i løjerne."

"Wario er tilbage med den seneste del af sin minispilserie, I dette spil skal spillerne bruge Joy-Cons til at slå, danse og vrikke med.
gennem alle mulige forskellige fjollede aktiviteter i et spil, der meget passende hedder WarioWare Move It.
KT Racing har i lang tid haft rettighederne til at lave officielle WRC-videospil, men det er ikke længere tilfældet, da EA's Codemasters nu har overtaget dette ansvar."

"Derfor vil EA Sports WRC være den første del af Codemasters' tilbagevenden til en verden af officielle WRC-spil, med en moderne fysikmotor, større og mere detaljerede baner og flere måder at skabe din egen karriere og meget mere.
Vi ved, hvad du tænker: Netflix som platform?
For Football Manager 2024 er det netop tilfældet, som det har været tidligere, Det traditionsrige sportssimulationsspil debuterer som en af fire versioner."

"Football Manager 2024 kommer til PC, Football Manager 2024 Console kommer til Xbox og Playstation-systemer, Football Manager 2024 Touch lander på Switch, og Football Manager 2024 Mobile vil blive lanceret specifikt på Netflix som et af deres spiltilbud.
Det er et stykke tid siden, vi har haft et nyt Yakuza-spil med Kazuma Kiryu i front, men heldigvis forsøger RGG Studio at rette op på det med Lyca Dragon Gaiden, manden, der slettede sit navn."

"Dette næste kapitel i Kiryus historie ser det tidligere Yakuza-medlem, der blev agent, trukket ud af sit liv væk fra nysgerrige øjne for at stoppe en mystisk person, der forsøgte at drive ham ud af sit skjul...
og afsløre hans tilstedeværelse for dem, der længe troede, at Kiryu var død.
Uden tvivl månedens største spil og den mest ventede titel i resten af 2023, Activisions forskellige udviklere er endnu en gang gået sammen om at bringe det næste kapitel i Call of Duty Modern Warfare-serien til live."

"I denne tredje del af den rebootede serie skal kaptajn Price og Task Force 141 kæmper for at stoppe den ultranationalistiske forbryder Makarov i at fortsætte sin terrorkampagne.
Med en multiplayer, der er stærkt inspireret af Modern Warfare 2 fra 2009, og en frisk zombieoplevelse fra Treyarch, vil fans af serien have masser at pakke ud, når Call of Duty Modern Warfare 3 får sin debut."

"Der er stadig en enorm mængde usikkerhed omkring dette spil, da mange stadig er spændte på at høre mere om dette projekt fra Fantastic.
Men med en planlagt udgivelse den 10. november er der ikke længe til, at dagen før får sin debut på pc.
og spillerne begiver sig ind i en åben multiplayer-verden med det formål at overleve trusler fra andre spillere."

"Det er ikke så tit, vi har virtual reality-spil med på Games to Look For, men i betragtning af Assassin's Creed-seriens størrelse kunne vi ikke forhindre Assassin's Creed Nexus VR i at komme med.
Sætter bogstaveligt talt spillerne i Ezios, Connors og Cassandras sko, Denne VR-titel udspiller sig i tre unikke tidsperioder og fortæller ufortalte historier."

"baseret på tre af seriens mest elskede og ikoniske hovedpersoner.
Nexus VR kommer til MetaQuest 2- og 3-platforme og ser ud til at blive det mest fordybende Assassin's Creed til dato.
Persona-serien har fortalt mange forskellige historier gennem årene, og til november vil Persona 5 Tactica føje yderligere til dette."

"Den helt nye spin-off Tales ser forskellige fan-favorit figurer vender tilbage for at hjælpe en mystisk revolutionær ved navn Arena i en farlig søgen, alt imens det bruger turbaseret kamp som basis for kampene.
November måned afsluttes med en genindspilning af det første Mario RPG nogensinde."

"I Super Mario RPG, der er tilpasset Nintendo Switch, ser Mario og hans venner på jagt efter at reparere Star Road, alt imens de stopper den uhyggelige Smithy-bande undervejs.
Med et isometrisk spilleperspektiv og masser af minispil at nyde, Super Mario RPG har en række usandsynlige helte, bl.a. Bowser, den magiske Mallow og dukken Geno."

"Og det var alt for denne episode af Games to Look For.
Som det er tilfældet de fleste år, når vi når anden halvdel af november, spillanceringsplanerne langsommere, da udgivere og udviklere trækker sig tilbage inden ferien.
Men husk at komme igen i næste måned for at se, hvad den meget, meget mere stabile december 2023 har at byde på."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere