Dansk
Gamereactor
Videos
Marvel's Spider-Man 2
HQ

GRTV News - Marvel's Spider-Man 2 er PlayStations hurtigst sælgende spil

Titlen blev sendt i 2,5 millioner eksemplarer inden for de første 24 timer.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News.
I går aftes fik vi en masse forskellige tal fra forskellige spil.
blandt andet at Lords of the Fallen nu er solgt i en million eksemplarer, at Forza Horizon 5 har oversteget 34 millioner spillere, og Marvel's Spider-Man 2 er allerede officielt Playstation's hurtigst sælgende spil, fordi spillet inden for de første 24 timer formåede at sende 2,5 millioner eksemplarer. Det ser ud til, at Insomniacs spil kommer til at knuse God of War Ragnarok på trods af at det er eksklusivt til Playstation 5, fordi Marvel's Spider-Man 2 er Playstations hurtigst sælgende spil med 2,5 millioner på 24 timer. Tilbage i november afslørede Santa Monica Studio God of War Ragnarok var blevet det hurtigst sælgende Playstation Studios-spil nogensinde ved at overgå 5,1 millioner eksemplarer i sin første uge. Utroligt imponerende, så mange satte spørgsmålstegn ved, om Marvels Spider-Man 2 ville være i stand til at slå det, især fordi sidstnævnte er eksklusivt til Playstation 5."

"mens Kratos' seneste eventyr kan spilles på både PS4 og PS5. Det viser sig, at Insomniacs nyligt udgivne spil den rekord, for Insomniac siger, at Marvel's Spider-Man 2 solgte mere end 2,5 millioner eksemplarer på bare 24 timer, da det blev lanceret i fredags.
det hurtigst sælgende Playstation Studios-spil i historien. Det betyder naturligvis, at det mere end sandsynligt sælge langt mere end 5,1 millioner på fredag, så det bliver interessant at se se, hvor mange flere eksemplarer PS5-eksklusive vil være i stand til at sælge på en uge end God of War Ragnarok gjorde. Det viser også, at det digitale salg er så meget højere end det fysiske i disse år."

"dage, da Marvel's Spider-Man 2 fortsætter tendensen med at sælge færre fysiske kopier til både sine forgængere og Ragnarok.
Så ja, Spider-Man 2 klarer sig utroligt godt. Den har allerede solgt 2,5 millioner eksemplarer i sin første 24 timer. Så vi har haft hele weekenden nu, vi har også haft mandag, så ingen tvivl om, at det nok allerede er tæt på de 5 millioner. Men igen, som vi ved mere, når vi hører, hvilket tal den rammer i slutningen af sin første uge, hvilket hvis vi hører noget, er det, fordi den har slået God of War's rekord. Hvis vi ikke hører noget er det nok, fordi det ikke har slået God of War's rekord. Men ja, når vi ved mere, fortæller vi det."

"holde dig opdateret. Men det er interessant at høre den lille smule til sidst, du ved, fordi vi fandt ud af en slags fysiske salgsdata for Spider-Man 2. Med hensyn til primært i Storbritannien, hvor det var en af årets største lanceringer, men de spillet sælger også færre fysiske eksemplarer end sin forgænger og God of War Ragnarok."

"Nu kom Ragnaroks fysiske eksemplarer sandsynligvis overvejende fra PlayStation 4.
Jeg er ikke så sikker på de specifikke data, men der er ingen tvivl om, at PlayStation 4 flyttede størstedelen af de fysiske kopier. For nu, hvor vi er i denne æra med den seneste generation af konsoller, og det digitale salg stiger mere og mere, ser vi, at de fysiske eksemplarer går ned og ned og ned til det punkt, hvor de ikke optager så meget af salgsmarkedet i disse dage. Og det er grunden til, at Marvels Spider-Man 2's fysiske salgstal er faldet, men den sælger bedre end nogensinde, fordi folk strømmer til de digitale butikker."

"for at købe dette spil. Men igen, ja, når vi ved mere, skal vi nok holde jer orienteret og opdateret.
Vi vil uden tvivl have en opfølgende GFTV News senere på ugen for at tale om det, for hvis den solgte 2,5 millioner eksemplarer på 24 timer, vil den sandsynligvis sælge mere end 5,1 millioner eksemplarer i løbet af den første uge. Men igen, ja, når vi ved mere, holder vi jer opdateret. Så indtil så håber jeg, at I nyder resten af tirsdagen, og vi ses i næste afsnit af GFTV News. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere