Dansk
Gamereactor
Videos
Eden's Guardian
HQ

Voragine om, hvordan Eden's Guardian ser på både Blasphemous og Hollow Knight som metroidvania-referencer

På IndieDevDay i Barcelona fortæller instruktør og designer Jesús Martínez og programmør Agus Sánchez os mere om den lovende, snart kickstartede metroidvania Voragine Game Studio udvikler med en klassisk stil i tankerne, men implementerer også en meget frisk sværdkastningsmekanik.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor-interview her på IndieDevDay.
Vi er her i dag med en del af udviklingsholdet bag Eden's Guardian, en metroidvania-titel, som vi alle kan lide, som ser virkelig interessant ud. Hvad kan I fortælle os om spillet, gutter?
Dybest set er det et klassisk metroidvania. Det er inspireret af kunststilen i spillet, en lille smule af Blasphemous, for hvis man vil lave et pixel art-spil, synes jeg, de er de bedste, og de er også fra Spanien."

"Og med hensyn til gameplayet, så prøver vi mere at være som Hollow Knight, vi har en god mekanik, en unik mekanik, hvor man kan kaste sværdet og teleportere sig hen til det. Det er ligesom Noctis' mekanik i Final Fantasy XV, Så vi brugte det i en metroidvania, og ja, det er en meget kort del af spillet.
Jeg vil ikke skræmme dig, men du sagde, at du var inspireret af Hollow Knight, og det er mit yndlingsspil, så jeg vil dømme dig. Nej, jeg laver sjov, jeg laver sjov."

"Vi har talt om, hvilken slags spil det er, genren, men hvad kan du fortælle os om baggrunden for spillet?
Som historien, hvad laver vi her, hvem er hovedpersonen, hvem er baggrunden?
Hovedpersonen er vores vogter, denne kvinde, og ja, spillets fortælling og historie er dyb historie, som Dark Souls, Lendrin, denne type spil. Det er en mørk fantasy-ambientation, jeg kan sige, at det er en historie mellem mennesker og guder, mennesker og guder flettet ind i hinanden. Ja, historien skal du opdage ved at lege med historien."

"Så vi bliver helt sikkert nødt til at spille det.
Og som alle metroidvania-spillere ved, så ved vi, at hovedpersonerne som regel har forskellige evner, forskellige færdigheder, ud over at kaste sværdet og teleportere sig til det, hvilken slags evner eller færdigheder kan vi forvente af denne hovedperson eller i spillet generelt?
Du kan stoppe fjendernes helbred med en evne, og du kan kaste sværdet tilbage på forskellige overflader."

"I træ kan du gribe fat og ikke falde, og i sten kan du gribe fat i wall slide ability, og i metal kan du rebounde sværdet og teleportere dem til det.
Vi fokuserer på hele platformdelen af spillet, vi fokuserer alt på teleportmekanikken med forskellige overflader, og i kampen med en teleport til fjenderne, med nogle henrettelser, nogle unikke mekanikker fra forskellige fjender, når du stikker sværdet til dem."

"Så alt er fokuseret på denne kernemekanik.
Så vi kan sige, at det i det mindste bliver et udfordrende spil, ikke?
Ja, meget udfordrende, ja.
Hvis man skal være vant til bare at spille denne genre, disse udfordrende gameplays, ikke?
Ja, selvfølgelig."

"Hvad er status på spillet? Hvordan har du det? Hvordan går det med udviklingen? Hvornår planlægger du at udgive det, hvis du har en omtrentlig dato?
Ja, vi udgiver en Kickstarter meget snart. Vi kan ikke sige datoen nu, men følg os alle sammen på Twitter, så vi kan dele flere oplysninger.
Og ønskeliste.
Og ønskeliste på Steam."

"Og ja, efter Kickstarter har vi en estimeret udviklingstid på 18 måneder, så vi håber, at spillet vil være klar omkring 2015, tror jeg.
Og har I planer om andre platforme, eller er det en fremtidig plan?
Vi vil selvfølgelig udgive på Steam, men vi vil prøve at få de forskellige konsoller, men vi vil fokusere på Nintendo Switch.
Og jeg tror, at jeg var nødt til at spørge om det før, men når vi taler om mekanikken og alt det der, er det lige gået op for mig, hvilken slags fjender vi står over for?
For jeg ved godt, at du ikke vil ødelægge det for mig, og at vi er nødt til at opdage spillet ved at spille det, men jeg vil virkelig gerne vide, hvad vi kæmper imod, eller hvilken slags fjender vi kan finde?
Vi kan finde korrumperede mennesker, og selvfølgelig er de forskellige vogtere, bosserne i spillet, de forskellige vogtere, korrumperede vogtere, så det er pointen."

"Og da du sagde, at noget af din inspiration har været Blasphemous og alt det der, kan vi så forvente en form for spansk kultur i baggrunden, eller spansk folklore, eller er det hele bare baseret på et superfantastisk miljø?
Superfantastisk, i dette spil tager jeg ikke udgangspunkt i en spansk baggrund, det er bare en fantastisk verden.
Vi vil prøve at tilføje nogle easter eggs fra, jeg ved ikke, ting vi kan lide, du vil se det."

"Så du bliver nødt til at være opmærksom på alle detaljer og bare prøve at finde hvert eneste easter egg.
Og til sidst vil jeg gerne spørge jer, hvordan I har det generelt, fordi I har erfaring i videospilbranchen, men det er jeres første titel som et hold, så hvordan har I det med, at folk oplever spillet, hvad er jeres feedback?
Faktisk meget god, jeg tror, at alle, der spiller spillet, elsker det, og Metroidvania-spillere elsker selvfølgelig spillet, så vi er så glade og meget taknemmelige."

"Mange tak, vi er også meget taknemmelige for, at vi har fået lov til at lære spillet lidt bedre at kende.
Held og lykke, nyd dagen og ønsk jer spillet og hold øje med dem og følg dem på Twitter og alt muligt, og så ses vi næste gang! Farvel, farvel!"

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere