Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - oktober 2023

Vi tager et kig på de største film og tv-serier, der får deres debut i løbet af årets mest uhyggelige måned.

Audio transcriptions

"Det er en ny måned, og oven i købet årets mest uhyggelige, hvilket betyder, at der er mange af spændende nye film og tv-serier at glæde sig til. Med rædsler, der stemmer overens med månedens skræmmende tema, Marvel-projekter og endda Oscar-håbefulde, oktober 2023 har meget i vente for fans. Så lad os dykke ned i en ny og meget spændende episode af Skærmtid for at se, hvad måneden har at byde på for film- og tv-fans. Men inden Før vi går i gang, en hurtig påmindelse. Vi har baseret vores valg på en britisk udgivelseskalender, så husk at tjekke for nøjagtige lokale lister og datoer."

"Denne oktober byder ikke helt på det samme antal skræmmende thrillere, som vi har er blevet almindelige i fortiden, men det betyder ikke, at der ikke er nogle foruroligende film med premiere, der skræmmer sokkerne af dig. Instruktøren David Gordon Green har taget det på sig for at skabe en ægte efterfølger til den ikoniske film fra 1973, Eksorcisten, og som man kunne håbe, denne film tegner til at blive gruopvækkende, skræmmende og en sand kandidat til mest skræmmende projekt i år, og slet ikke i oktober."

"Kihou Kwans yndlingsskurk, der blev til en helt, vender tilbage til Disney Plus i oktober, som Tom Hiddlestons Loke, der fortsætter efter begivenhederne i sæson 1, vil endnu en gang rejse gennem tidslinjer for at arbejde med TVA for at forhindre et univers dikteret af Jonathan Major's Kang the Conqueror fra at træde i kraft. Med Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw og Sofia de Martinos elskede Sylvie vender alle tilbage, og denne nye sæson vil endda introducere nogle nye ansigter som Kihou Kwan, der får sin debut i Marvel Cinematic Universe."

"Hvordan forhindrer man en produktiv seriemorder i at vende blodig tilbage årtier efter sin første mordorgie? Enkelt, du går tilbage i tiden og stopper ham i første omgang. Dette er den historie, som Prime Videos Totally Killer vil tilbyde til oktober, med Kiernan Shipka spiller hovedrollen som en ung kvinde, der rejser tilbage i tiden for at stoppe den berygtede Sweet Sixteen."

"morderen fra nogensinde at få det første blod.
Ja, Gåsehud er blevet filmatiseret adskillige gange før, men Nej, det stopper ikke i Disney. Gyser-serien vender tilbage på den mest foruroligende dag på hele året, fredag den 13., i oktober, hvor serien ser en gruppe af Fem high school-elever arbejder på at stoppe overnaturlige kræfter, de utilsigtet har frigivet fra De hærger og ødelægger den by, de kalder deres hjem."

"Det ville ikke være oktober, hvis Mike Flanagan ikke udgav et nyt gyserprojekt til Netflix.
Efter Midnatsmesse, The Haunting of Hill House, The Midnight Club og The Haunting Flanagan, der er født og opvokset på Bly Manor, vil debutere med The Fall of the House of Usher i år.
Denne miniserie er en tilpasning af Edgar Allan Poes værker, og Carla Gugino i spidsen for en række medvirkende, bl.a. Mark Hamill og Rahul Kohli."

"Selvom Ubisoft ikke ser ud til at have nogen planer om at udvide videospillets verden af Far Cry 3's Blood Dragon DLC, har det franske firma slået sig sammen med en talentfuld instruktør, der gjorde Netflix' Castlevania-serie til en kæmpe succes. Ady Shankar skal stå i spidsen for op dette nye animerede projekt, der kombinerer forskellige Ubisoft-IP og er baseret overvejende på på sci-fi-miljøet i Blood Dragon."

"Hvis der var én film i oktober, der har haft Oscar-buzz omkring sig lige siden premieren, så er det Hvis jeg skulle annoncere, ville det være Martin Scorseses næste projekt, Killers of the Flower Moon.
Denne film med Leonardo DiCaprio, Robert De Niro og Lily Gladstone i hovedrollerne udforsker den forfærdelige begivenheder, hvor medlemmer af Asaji-stammen blev myrdet, og kort efter en stor FBI-efterforskning."

"der involverer J. Edgar Hoover, der bliver sat i værk. Med en umådelig lang spilletid er denne film vil uden tvivl kæmpe om bedste film til marts, når den næste Oscar-uddeling finder sted.
vært.
Efter flere års udvikling er Blumhouse's Five Nights at Freddy's-film endelig klar til at blive filmatiseret."

"kommer til oktober. Filmen er lavet af instruktøren Emma Tammey, og Josh Hutchison i hovedrollen som en sikkerhedsvagt, der har til opgave at komme igennem nattevagten på Freddy Fazbear's Pizza restaurant. Enhver, der har spillet eller set spillene i aktion vil vide, at det næppe er så nemt eller sikkert, som det kan se ud."

"Som afslutning på oktober har Netflix endnu en stor film i vente til fans. Ved at samle Chris Evans og Emily Blunt, Pain Hustlers undersøger, hvordan en mor, der kæmper med en falleret apoteksleder slår sig sammen for at gøre et konkursramt apotek til midtpunkt af en kriminel sammensværgelse."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere