Dansk
Gamereactor
Videos
Life by You
HQ

Life by You (Gamescom 2023) - Lev dit liv på din måde

I løbet af Gamescom 2023 var vi heldige nok til at opdage og lære mere om denne simuleringstitel, der lover at give os alle nøglerne til at skabe vores verden, vores karakterer og vores historie på vores egen måde. Vil du vide mere? Så tag et kig på denne video og opdag vores helt egne indtryk!

Audio transcriptions

"Hej, alle sammen, og velkommen til en helt ny Gamereactor Gamescom Impressions-video, i og i dag skal vi tale om et spil, nærmere bestemt et live-simulationsspil, Okay?
Og jeg tror ikke, vi har talt om noget live-simulationsspil i dette Gamescom 2023-indtryk."

"video, så jeg er virkelig glad for at gøre det lige nu.
Jeg taler helt sikkert om Live by You, okay, et spil udviklet og udgivet af Paradox, som udkommer den 5. marts 2024, okay, på pc og som et spil med tidlig adgang, Er det okay?
Måske har du hørt om det, måske har du ikke, men jeg lover dig, at hvis du kan lide live simulationsspil, vil du ikke fortryde bare at høre om det, okay?
Udviklerne ønsker bare, at dette spil skal være en af de mest moddbare og åbne live-simulationer."

"spil, okay?
De vil virkelig gerne fokusere på al tilpasningen, de vil virkelig gerne fokusere på alle figurerne, de virkelig ønsker at fokusere på, ja, dybest set, alle disse kreationer, alle disse historier, som vi kan bygge med vores fantasi og med vores kreativitet."

"Og jeg tror, at det er det vigtigste i disse live-simulationsspil, okay?
Det er selvfølgelig bare at lede efter ligheder med det virkelige liv og måske bare være genskabe dit eget liv eller genskabe en virkelig historie, men også bare at fokusere på forskellige karakterer eller på den historie, du ønsker at skabe."

"Der er nogle andre live-simulationsspil, der har nogle, tja, begrænsninger eller nogle begrænsninger og, ja, Paradox ønskede faktisk med dette spil at være helt det modsatte, for at give dig så mange muligheder og så mange tilpasninger, som de kan, Hvad så?
Så dybest set vil jeg sige, at det vigtigste ord, der kan definere dette live-simulationsspil er bare tilpasning, okay?
For eksempel, bare så du ved det, vil du kunne tilpasse din karakter personlighed, ja, hver karakters personlighed, for du kan skabe dine egne karakterer, men der er heller ingen grund til kun at fokusere på én karakter."

"Du kan fokusere på én karakter for at skabe historien, og så videre, men du kan også springe fra en karakter til en anden og bare, ligesom, leve alles liv, jeg ved ikke, om du forstår det.
Så du kan skabe en slags by eller et samfund med forskellige karakterer, med forskellige personligheder og med forskellige baggrunde og historier og bare kontrollere dem alle sammen på på samme tid, hvis du vil, okay?
Men lad os først tale om dette, ja, jeg synes, det var super vigtigt, det du lige sagde, så undskyld, at jeg bare springer fra den ene information til den anden og den ene funktion til den anden, men Jeg synes, det er meget vigtigt, men som jeg har sagt, kan man tilpasse personligheden af hver karakter, du kan faktisk vælge, hvad den karakter kan lide og ikke lide, selvfølgelig de vil have deres egne ambitioner, deres egne karrierer, disse karrierer, de vil have forskellige niveauer af promovering, ligesom vi har set det i andre livssimuleringsspil, okay?
Vi vil have forskellige chatmuligheder afhængigt af, ja, det relationsniveau, som disse Jeg synes, at alting føles så virkeligt, som om det er noget, jeg har gjort."

"som jeg har sagt, fordi alt afhænger af din baggrund, og alt afhænger af dine valg, om hvordan du vil skabe den karakter, det forhold og det hele, Er det okay?
Og vi vil finde mange flere funktioner, der vil føles som det virkelige liv, okay?
Selvom man som sagt kan skabe alt, og man kan bare skabe en masse forskellige karakterer, som du vil, men vi må ikke glemme, at dette er en livssimulering."

"spil, og bare på grund af det, finder vi forskellige funktioner som, jeg ved ikke, Bare efterlad alt dit beskidte tøj på jorden, og du bliver nødt til at sige til din karakter, Du skal samle den her op og gøre den ren, okay?
Og bare vaske dit tøj og alt det, og det føltes så virkeligt, okay?
Fordi der er nogle gange, at de i livssimuleringsspil glemmer det, fordi De vil fokusere på andet indhold, andre DLC'er og andre festsituationer eller andre eventyr."

"situationer, men nogle gange glemmer vi de almindelige ting, og jeg synes, det er super vigtigt, hvis du vil lave et egentligt livssimuleringsspil.
Og ikke kun det, okay?
Og ikke kun det, for du vil kunne tilpasse dit hus og dit miljø næsten som du vil have, okay?
Det kan virke indlysende, okay?
Men jeg vil ikke sammenligne denne livssimulering med nogen anden, okay?
Men hvis du har spillet forskellige livssimuleringsspil, ved du, at der er nogle gange at de, som jeg sagde i starten, har givet os nogle begrænsninger og nogle ting."

"For eksempel, når vi skaber vores eget hus, og vi sætter møblerne og vælger farver, og vi ønsker faktisk at skabe vores drømmehus eller bare et rigtigt hus eller men nogle gange kan man ikke, fordi man har nogle farvebegrænsninger, nogle placeringer begrænsninger osv., og denne gang kommer det ikke til at ske, fordi man næsten kan Sæt alt på alt, okay?
Du kan bare sætte en masse objekter lige over forskellige objekter, du kan sætte dem alle sammen uden næsten nogen begrænsninger kan du ændre farven på næsten alle elementer, okay?
Ikke kun varens farve, som vi allerede har set."

"Du vil kunne ændre farven på de forskellige dele, okay, af dette element.
Så du kan skabe, jeg ved ikke, det plys du drømmer om, jeg ved ikke, med farverne som du ønsker, med den form, du ønsker, og på præcis det sted, du ønsker.
Og ikke nok med det, der var en ting, der virkelig imponerede mig, som de viste mig."

"At hvis du for eksempel har en gruppe blomster, og du vil have for at tilpasse denne gruppe af blomster, okay, du kan tilpasse farven på en af disse blomster.
Der er ingen grund til bare at ændre alle blomsterfarver, vel?
Og som vi har set i nogle andre titler, har du for eksempel forskellige blomster og du kan sætte dem på et bord eller hvad som helst, men de blomster kommer til at være alt, for eksempel, hvid, pink eller rød, okay?
I dette tilfælde, nej, du kan have den gruppe af blomster bare med en blomst i rødt, en anden en i hvid, en anden i pink, en anden, som du vil."

"Og jeg synes, det er fantastisk, og det vil give os en masse muligheder med hensyn til af tilpasning og af alle vores omgivelser.
Og jeg ved ikke, for eksempel, jeg har fået at vide, at du vil være i stand til at tilpasse, for for eksempel din karakters tatoveringer."

"Du vil kunne tilpasse næsten alt.
Det var derfor, jeg i begyndelsen sagde, at dette spil selvfølgelig var baseret på live simuleringsfunktioner, som jeg har sagt, gennem forskellige almindelige opgaver og almindelige ting som vi alle glemmer, når vi spiller disse titler."

"Men når de er der, indser man det og siger, hey, det er fedt, for det her er bare som i det virkelige liv, og jeg føler, at jeg spiller i det virkelige liv.
Men på grund af disse ting kan du også tilpasse næsten alt, og jeg tror Det er utroligt."

"På den ene side synes jeg, at det kan være en smule ambitiøst, og det kan være en smule farligt, for hvis du forsøger at tilpasse alt, vil du måske kede dig, eller du vil glemmer gameplayet, eller måske lægger du ikke så meget mærke til det, fordi der er Der er mange ting at tilpasse."

"Du har ikke lyst til at bruge så mange timer på, jeg ved ikke, at tilpasse én blomst, for eksempel, som jeg har sagt.
Men hvis du vil, har du chancen.
Jeg tror, at selv om det kan være risikabelt, hvis du forstår, hvad jeg mener, ikke risikabelt som i sig selv, fordi Jeg synes, det er virkelig sejt, men netop på grund af det, jeg sagde, kan det være en lille smule risikabelt."

"Men på samme tid synes jeg, at det er virkelig ambitiøst på den gode måde, og jeg tror, det kan være virkelig, virkelig cool for de mennesker, der virkelig ønsker at fokusere på tilpasningen ting, fordi der er mange mennesker, der bare kan lide at tilpasse deres eget hus, den karaktererne, baggrunden, historien, personligheden og så videre, ligesom vi kan gøre det med herinde."

"Og de glemmer alt om gameplayet, fordi de er ligeglade.
De vil bare skabe det liv og den baggrund, som de ønsker, og det er det.
Og det synes jeg også er okay.
Det er det værd, og det er sejt, og det er selvfølgelig acceptabelt."

"Så det ville være det generelt.
Vi har generelt mange muligheder.
Vi vil have en masse tilpasningsmuligheder, som jeg har sagt.
Og du vil også kunne spille spillet, som du vil, for vi ved, at nogle gange Vi har denne behovsbar, okay, når spillet vil fortælle os, om vores karakter er sulten, hvis vores figur skal på toilettet eller noget, okay, eller hvis den keder sig, og så videre."

"Men hvis du vil, og som jeg har sagt, hvis du vil fokusere, for eksempel, på tilpasningen eller du er ligeglad med denne udfordrende funktion, nej, og du vil bare fokusere på at leve dit eget liv og glemme de basale behov og alt det der, kan du bare snyde, okay, og ændre disse søjler og bare glemme de grundlæggende behov og fokusere på den historie, der du ønsker at skabe."

"Jeg synes, det er perfekt, fordi enhver spiller, enhver livssimuleringsspiller bare ønsker at spille anderledes, den slags spil.
Og dette spil giver dig mulighed for at spille, som du vil, uden at flytte til et andet spil eller uden at skulle eller glemme nogle ting, som du virkelig gerne vil fokusere på."

"Så jeg synes, at denne kamp var fuld af muligheder.
Dette spil var fuld af tilpasningsfunktioner, og det er virkelig lovende.
Jeg blev virkelig overrasket over mængden af ting, man kan tilpasse, og over mængden af ting, du kan gøre i dette spil generelt."

"Jeg var virkelig overrasket over, ja, hele kortet, okay, hele nabolaget, selv om det var ikke komplet, okay, men de viste mig et lille sneak peek, og det så virkelig lovende, som jeg har sagt, og jeg tror, at gameplayet kommer til at være virkelig, virkelig cool og det værd, hvis du kan lide livssimuleringsspil."

"Så seriøst, hvis du er fan af genren, skal du bare holde øje, tilføje den til din ønskeliste, hvis du kan, for dette spil bliver fantastisk, og det bliver overraskende, og det er Det bliver lovende, som jeg har sagt.
Jeg mener det."

"Og hvis du kan lide alle tilpasningsfunktionerne i disse spil, vil du elske det, fordi det hele er fokuseret på det og på at spille, som du vil, hvilket er den vigtigste funktion herinde, okay?
Og jeg vil sige, at det er det generelt."

"Jeg ved, at jeg har talt meget om alle tilpasningerne, men det var helt sikkert hovedfunktionen, og jeg synes, det er fantastisk.
Jeg ved godt, at du har set traileren herinde igen og igen...
igen, men giv det et tjek, læs alle funktionerne, giv det en chance, når det er officielt udgivet, tilføj den til din ønskeliste, hvis du er fan af genren, og jeg håber, at du har nød mine helt egne indtryk og alle disse forklaringer om spillets funktioner."

"Og mange tak, fordi du er her.
Jeg minder dig om, at dette spil formentlig bliver udgivet den 5. marts 2024 på early access og kun på PC, og at det er udviklet og udgivet af Paradox.
Og jeg håber, at du har nydt videoen, forklaringen, selve spillet osv."

"Og vi ses i den næste Game Reactor Gamescom Impressions-video.
Som altid, hav det sjovt, pas på jer selv, og kram og kys til jer alle, mine venner.
Vi ses snart igen.
Farveller!"

Gamescom

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere