Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Team17 står over for omstrukturering, tab af arbejdspladser og mulig afgang af administrerende direktør

Indie-udgiveren er den seneste, der er blevet ramt af jobnedskæringer.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi fortsætte en tendens eller et tema, som vi har talt om i de sidste par år.
uger, fordi der af en eller anden grund er mange forskellige jobnedskæringer og jobtab, som finder sted i hele Storbritannien lige nu. Sidste uge var en stor ting om Sega og Creative Assembly, efter at Sega besluttede at droppe eller aflyse Hyenas. Omkring samme tid Epic har annonceret en masse forskellige afskedigelser, hvoraf mange ser ud til at påvirke Mediatonic, udvikleren af Fall Guys. For at tilføje til det, hører vi rapporter om, at Team 17 er står over for omstruktureringer, tab af arbejdspladser og en mulig afgang af deres CEO. Så Når det er tilfældet, så lad os dykke ned i det og se på, hvad der sker."

"Team 17 står over for omstruktureringer, afskedigelser og en mulig afgang af direktøren. Udgiveren af Blasphemous and the Worms-serien står over for flere nedskæringer, denne gang i kvalitetskontrollen.
team. Det ser ud til, at vi kun har dårlige nyheder for arbejdere i videospilindustrien for tiden.
Efter de næsten 900 afskedigelser hos Epic Games og Segas Creative Assembly i sidste uge, er der i dag må vi se nedskæringer i øjnene hos Team 17, den velkendte udgiver af titler som de to Blasfemisk titler og Worms-serien, blandt andre. Ifølge Eurogamer har udgiveren annoncerede en intern erklæring, en omstrukturering, der ville påvirke hele QA-teamet, omkring 150 medarbejdere, og at virksomhedens nuværende administrerende direktør, Michael Patterson, sandsynligvis også vil forlader snart virksomheden. Selvom Team 17 ikke har udsendt en officiel erklæring, har kilder indikerer, at hovedårsagen er outsourcing af QA-teamet. Dette ville være anden gang i 2023, at Team 17 har foretaget afskedigelser, og at afskedigelserne også påvirker den interne udvikling divisioner i marts sidste år."

"Så ja, Team 17, denne udgiver, der er kendt for sine indie-spil, vil lave nogle omstruktureringer. Igen, alt dette er blevet sendt gennem en intern erklæring, som sandsynligvis betyder, at det er mere sandt end falsk, men med hensyn til omfanget af det, der sker, vil vi må se. Det ser ud til, som der står der, at det vigtigste er, at de vil være at aflaste QA-teamet, kvalitetssikringsteamet, og i stedet stole på en tredjeparts kvalitetssikringsteam i stedet. Så resten af virksomheden ser ikke ud til at være påvirket."

"af denne omstrukturering. Når det er sagt, så vil der, hvis CEO'en går, være nogle ændringer på ledelsesniveau, i toppen af virksomheden. Så efterhånden som vi ved mere om, hvad der er sker ovre hos Team 17, vil vi sørge for at holde dig opdateret. Udvikleren har et par forskellige spil på vej, som de udgiver senere på året, herunder tror jeg, at en af de næste er Broken Roads, som er senere i dag, tror jeg."

"måske i oktober, denne oktober. Så ja, Team 17 har stadig en travl afslutning på året, men igen, Når vi ved mere, skal vi nok holde dig opdateret. Men ja, det er hele tiden Det er, hvad vi har i dagens afsnit af GRTV News. Vi er tilbage i morgen med ugens næste afsnit, Så indtil da håber jeg, at I nyder resten af tirsdagen, og så ses vi alle sammen på Den næste. Pas på jer selv, alle sammen."

"Transskriberet af https://otter.ai"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere