Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Star Trucker (Gamescom 2023) - Kør mens du nyder den betagende udsigt over kosmos

Oplev vores indtryk efter at have rejst og arbejdet i rummet for at skabe et navn for os selv, få vores drømmebil og... Måske opdage nogle områder fulde af mysterier.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen, og velkommen til en helt ny Gamereactor Gamescom Impressions-video, hvor jeg i dag vil tale om et spil, et superfrygtindgydende spil, et simulationsspil, et virkelig interessant spil, der fangede min opmærksomhed og selv om det ikke var min slags spil eller tema, jeg troede, at temaet ikke var noget for mig, fangede det virkelig min opmærksomhed, og jeg nød virkelig turen."

"Så, hvis du ikke vidste det, selvom du ser traileren osv., så taler jeg om Star Tracker, et simulationsspil, som jeg allerede har sagt, udviklet af Monster and Monster og udgivet af Roll Fury, som vil være tilgængeligt på pc på et tidspunkt i 2024.
Okay, som sagt, simulation, bilspil, okay, men i rummet, hvor vi dybest set skal transportere gods, handle og, ja, holde vores rumdragt tæt på bare for, ja, at få den berømmelse og rigdom, som vi har søgt efter så længe, okay, vores karakter.
Som jeg har sagt, er det som et simuleringsspil, det er som et køresimuleringsspil, men pointen med at være i rummet, det var så, ja, det føltes så anderledes, okay."

"I begyndelsen var jeg en lille smule bange, fordi jeg synes, at simuleringen er virkelig, virkelig godt lavet, fordi du skal trykke på en masse knapper, gøre en masse ting, fordi sikkerheden skal være i top, og du skal være opmærksom på alle disse detaljer, og det synes jeg er supervigtigt i et simuleringsspil, for hvis du ikke føler dig inde i lastbilen, hvis du ikke føler, at du rent faktisk kører den Star Truck, vil du ikke nyde det.
Og disse spil handler om at nyde turen og nyde miljøet og alle dine omgivelser, så på den måde var det virkelig, virkelig godt, virkelig cool, undskyld."

"Som jeg har sagt, følte jeg, at det var lidt svært at vænne sig til styringen i starten, bare fordi, okay, måske har du spillet andre lastbilsimulationsspil, men dette er i rummet, så alt ændrer sig, og du skal lege med tyngdekraften, og du skal lege med fysikken, og du skal lege med en masse ting.
Og med, ja, også med interstellare spring og skøre ting, sådan noget, og du bliver nødt til at være opmærksom på farer i rummet, okay, der kommer til at ske en masse ting i rummet, og du bliver nødt til at være opmærksom på dem alle og være forsigtig med bare, ja, at levere din last, okay?
Og det handler alt sammen om det. Det er en åben vej, vil jeg sige, jeg tror, det var som en åben verden, okay, så du kan udforske den, du kan vælge dine missioner, du kan vælge, hvor du skal hen næste gang osv."

"Og det er en ting, jeg virkelig godt kunne lide, for man føler sig fri, og man føler sig som en rigtig Star Trek-chauffør, du ved, hvis jeg vil acceptere denne last, hvis jeg ikke vil, hvis det er for langt væk, måske skulle jeg gøre denne først, og så den anden, og hvad som helst, eller denne vil give mig mere berømmelse, men denne vil give mig flere penge, og ting som det.
Så du er nødt til at lege med alle disse tanker og alle disse elementer og tænke over, hvad du foretrækker, og hvad dine prioriteter er. Men generelt er alle disse bevægelser og alle disse leveringsmekanikker så godt udført."

"Denne kørsel i rummet føltes så tilfredsstillende og så glat. Så udfordrende i begyndelsen, som jeg har sagt, men virkelig tilfredsstillende til sidst. Jeg mener, det er ikke så let at vænne sig til det, det er bare en lille smule overvældende og skræmmende ved første forsøg, måske, eller det var i hvert fald sådan, jeg følte det.
Men det var så tilfredsstillende. Jeg var virkelig overrasket over gameplayet og lastbilens bevægelser. Og som du kan forestille dig, handler det hele om det. Det handler om at komme videre i sin karriere, det handler om at få bedre og vigtigere leverancer, og det handler selvfølgelig om at opgradere sin lastbil."

"Og på den måde få adgang til potentielt farlige nye områder, for eksempel, og som jeg har sagt, få bedre handler osv. Selvfølgelig skal du være opmærksom på alle dine indsigtssystemer, som jeg har sagt, fordi alt er vigtigt, og sikkerheden kommer først, okay? Så du skal være opmærksom på ikke at gå ned en masse gange, for det kommer til at koste dig penge og alle de ting, okay?
Det er sådan, det er. Som jeg har sagt, vil jeg sige, at jeg er fan af simulationsgenren, okay? For jeg kan godt lide den type spil. Jeg er ikke så stor fan af køresimulationsspil."

"Men som jeg har sagt, og jeg gentager mig selv, og jeg ved, at jeg gentager mig selv mange gange, men dette var overraskende nok så tilfredsstillende. Og jeg tror, det handler om det, om at nyde alle sine rejser, om at nyde alle de ting, man laver, om at være opmærksom på hver eneste bevægelse, på hver eneste detalje og på alting.
For hvis du f.eks. kun skal bruge håndtaget, skal du køre baglæns med din lastbil. Og det vil faktisk være en udfordring, okay? Og du skal være meget præcis med dine bevægelser, og du skal gøre det rigtig, rigtig godt, hvis du ikke vil køre galt. Og bare på grund af det, skal du betale flere penge, okay?
Så du skal, som jeg har sagt, være forsigtig, være præcis med alle dine bevægelser, og ja, men bare nyde det. Det ved jeg nu ikke. Og generelt vil jeg sige, at jeg ikke havde mulighed for bare at spille det dybt eller i en time eller noget i den stil. Det var bare som et smugkig."

"Men som jeg har sagt, føltes det så tilfredsstillende. Det føltes så sejt. Det føltes så dybt og stort på samme tid, fordi dette rummiljø bare får dig til at føle, at du er i et stort område, på et stort kort i det hele taget.
Og som sagt har jeg ikke låst noget op, og jeg har ikke set alle disse farlige områder. Jeg har set nogle rumbegivenheder som en meteorregn eller noget i den stil. Nej, og du bliver nødt til at undgå det og alt det der. Jeg har afleveret min last og den slags ting.
Men de enkle ting til at begynde med, okay? Så forestil dig, hvad du kan få, hvis du går videre og udforsker alle disse større og mere interessante områder. Så jeg ved det ikke. Jeg vil sige, at hvis du kan lide simulationsspil, at hvis du kan lide konceptet med at køre i rummet og bare nyde hele rejsen og bare, jeg ved ikke, kigge på dine omgivelser, men være opmærksom."

"Hvis du har nok brændstof, hvis alle dine banekomponenter er i orden osv. Jeg tror, det vil være et spil for dig, og at du vil nyde det meget. Som jeg har sagt, betragter jeg mig selv som en simulationsfan, ikke en køresimulationsfan, og jeg nyder det meget. Så jeg tror, at hvis du bare blander dem begge, vil du nyde det meget.
Og det visuelle var også fantastisk. Jeg mener, al grafikken osv. var fantastisk. Og lyden får dig bare til at føle, at du er indeni, fortabt i et stille rum, i et stille, stort rum. Okay, så der har du det. Det ved jeg nu ikke. Jeg nyder det bare meget."

"Og jeg vil virkelig gerne vide mere om titlen. Jeg vil rigtig gerne spille det, når det bliver officielt udgivet. Og jeg vil virkelig gerne have, at du holder øje med flere nyheder om dette spil. Så der har du det. Jeg gentager, at vi har talt om Star Tracker, et simulationsspil udviklet af Monster and Monster og udgivet af Raw Fury, som udkommer på et tidspunkt i 2024 på pc, så vidt vi ved.
Hvis du vil vide mere om spillet, kan du se det interview, vi lavede på Gamescom 2023 om dette spil. Så gå ind på vores gamereactor.yourdomainofchoice, tjek det, se videoen, og lær spillet lidt bedre at kende. Så der har du det. Og det var så det. Tusind tak, fordi I er her. Jeg håber, I har nydt min video, og jeg håber, at I ved lidt mere om denne interessante titel, og vi ses i den næste. God fornøjelse! Pas på dig selv, og vi ses i den næste video. Vi ses!"

Gamescom

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere