Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
Hyenas
HQ

GRTV News - Hyenas er blevet annulleret af Sega

Plyndrer-skytten fra Creative Assembly er blevet økset.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale om noget, der faktisk skete relativt tidligt i går, men det er en virkelig stor historie, og det er en ret chokerende en af slagsen, for Sega har besluttet at at annullere forskellige projekter, der kommer fra deres europæiske udviklere, et hvoraf det ene er Hyenas. Nu er Hyenas et ret højt profileret spil på dette tidspunkt, det kommer fra Creative Assembly, en ret stor britisk udvikler, der mest er kendt eller tidligere har været kendt for Total War-spillene, men de har erfaring med at arbejde på andre ting som Alien Isolation og Hyenas er en usædvanlig slags loot shooter, en slags multiplayer."

"titel, der samler en masse forskellige Sega IP'er, og det har været under udvikling i år på dette tidspunkt, og de har haft masser af forskellige testperioder, betaperioder, de har markedsført spillet så kraftigt, at det havde en enorm tilstedeværelse på Gamescom med en massiv stand og alt det her, men nu er det blevet aflyst ud af det blå, så ja, lad os Tag et kig på det og find ud af hvorfor. Hyenas er blevet aflyst af Sega, og det samme gælder nogle andre uannoncerede titler under udvikling rundt omkring i Europa. Sega har allerede afsat en enorm mængde ressourcer og penge både til at støtte udviklingen af Hyenas og til at markedsføre den ved store events."

"som Gamescom og den slags, men det ser ud til, at det hele er forgæves, for i en nylig pressemeddelelse Fra Sega Sammy afsløres det, at Creative Assemblys Looter Shooter er blevet aflyst.
Som nævnt i en erklæring om, hvordan virksomheden vil omstrukturere sin europæiske udviklere og baser, siger Sega, som svar på den nedsatte rentabilitet i den europæiske har vi gennemgået titelporteføljen for hver enkelt udviklingsbase i Europa og i Resultatet bliver, at Hyenas og nogle uannoncerede titler under udvikling aflyses."

"Der står ikke noget om, hvilke uannoncerede titler der bliver aflyst. Hyenas var forventet at lanceres engang i år efter flere betaversioner og testperioder, hvoraf vi for nylig har skrev om og diskuterede vores modstridende tanker om spillet. Det kan du finde preview lige her. Er du skuffet over at høre, at Hyenas bliver nedlagt?
Og ja, det er en virkelig usædvanlig situation, for igen, dette er ikke et spil, der har været Jeg har været under udvikling i et par år eller noget i den stil. Det er ret langt nede i pipelinen."

"men det går tydeligvis ikke i den retning, udvikleren ønsker, eller hvad udgiveren ønsker. Det er for dyrt eller noget i den stil, så de besluttede sig for at gå videre. Dette er en Et spil, der for det meste føles, som om det næsten er færdigt. Du ved, betaversionerne og alle de forskellige dele af spillet, som de har vist frem, viser, at spillet er i den form for sidste periode, hvor de forsøger at få styr på tingene, finpudse det og så bare og lave en smule kvalitetssikring, før de lægger det i hænderne på spillere rundt omkring i verden."

"verden. Du ved, lidt ligesom de sidste betaperioder. Men ja, spillet har er blevet aflyst nu, den kommer ikke ud. Igen, det var ikke kun Hyenas, der blev annulleret her, der er også forskellige andre uannoncerede projekter, men vi er ikke helt sikre på, hvad de går ud på.
det er de. Men igen, der er ingen tvivl om, at dette vil have en enorm indflydelse på Creative Assembly, som De har brugt så meget tid og så mange ressourcer på at udvikle dette spil, og nu er de nødt til at Bare drop det. Og der kommer til at være et par forskellige strukturændringer på Creative forsamling i forbindelse med dette også. Så du ved, det er en stor beslutning fra SEGA at gå videre."

"fra et projekt som dette. Men efterhånden som vi ved mere om, hvordan det kommer til at påvirke Creative Montering, som vi ved, eller måske vil vi aldrig vide, men forhåbentlig vil vi vide, hvad disse Hvis der er nogle uannoncerede projekter, skal vi nok holde dig opdateret. Så indtil da, Jeg håber, at I nyder resten af fredagen og weekenden, og så ses vi igen på næste GRTV News på mandag. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere