Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - PlayStation-chef Jim Ryan træder tilbage

Efter fire år på toppen af Sony Interactive Entertainment.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag har vi en virkelig overraskende nyhedshistorie til dig, og den handler om en af de mest fremtrædende personer i hele spilindustrien, fordi Jim Ryan, CEO for Sony Interactive Entertainment, har annonceret at han vil træde tilbage fra den rolle. Han vil bevæge sig videre fra at være chef for PlayStation, og det betyder, at vi kommer til at ryste posen en smule."

"op i toppen af Sonys gaming-side af tingene. Så når det nu er tilfældet, så lad os dyk ned i nyheden og se, hvad der sker.
PlayStation-chef Jim Ryan træder tilbage. Kan det være den ændring, mange har bedt om?
Der er næsten gået fire år på dagen, siden Sean Layden, den tidligere PlayStation-chef, pludselig og på mystisk vis forlod Sony. Det førte til en del ændringer i virksomheden."

"da det japanske selskabs spilafdeling begyndte at virke mere fokuseret på Europa ved at udnævner hollænderen Herman Holst til chef for PlayStation Studios og erstatter Layden med britiske Jim Ryan. Den sidste ændring har efterladt mange skuffede. Ryan har bare ikke virkede som en gamer og langt mere forretningsmæssig og anspændt. Vi finder snart ud af, hvordan PlayStation udvikler sig uden ham. Jim Ryan afslører, at han går på pension, og at han dermed forlader PlayStation og Sony Interactive Entertainment den 31. marts efter 30 år på markedet."

"selskab. Den 1. april overtager Hiroki Totoki posten som midlertidig administrerende direktør for SIE, mens Virksomheden finder en passende afløser, dvs. forfremmer Shuei Yoshida, hvis han vil.
det. Så hvem tror du vil tage over, og hvilken slags ændringer håber du at se?
Så ja, det er ret store nyheder. Jim Ryan, administrerende direktør for Sony Interactive Entertainment, siger af Sonys spilafdeling, PlayStation, forlader virksomheden efter 30 års arbejde."

"der og fire år som øverste chef. Det bliver officielt den 31. marts.
2024, dvs. i princippet starten på et nyt finansår fra Ryan Sane. Og så, ja, den midlertidige CEO bliver Hiroki Totoki, før Sony officielt udnævner en fuld erstatning, hvilket vi endnu ikke har gjort.
at høre om endnu. Iric sætter nyheden ind der. Shuei Yoshida, hvis han vil have det, måske..."

"Det gør han. Måske vil Yoshida tage den. Hvem ved? Det finder vi snart ud af. Men ja, måske er dette er en ændring, som Sony har brug for. Sony har lavet et par forskellige fejltrin på det seneste, Det vil jeg gerne sige. De har en stor portefølje af first party-titler, som grundlæggende er Næsten uovertruffen, medmindre man sammenligner med Nintendos udvalg af spil. Men ret Meget andetsteds ser det ud til, at Sony er ved at falde lidt bagud. Ja, deres konsol salget er skyhøjt, og sådan vil det blive ved med at være, fordi de har alle de førstepartstitler, der driver det. Og de har mange marketingaftaler, der også fremmer det."

"Men når man ser på, hvad Xbox gør med Game Pass og virkelig omdefinerer plads med cloud gaming også. Og når man ser på alle de seneste annonceringer af PlayStation-spil, hvor der er et enormt fokus på live service-projekter, som folk synes Jeg er allerede ved at være ret træt af det, og Sony har ikke engang udgivet mange af disse spil."

"Man er nødt til at se på det og sige, at den retning, der er taget under Jim Ryans regel, ikke har været det mest ideelle for forbrugerne eller for PlayStation- og Sony-brandet. Men igen, vi vil se, hvem der kommer ind og overtager rollen her. Måske bliver det en japansk midlertidig administrerende direktør. Måske bliver det også en japansk CEO på fuld tid i fremtiden, som ville være en massiv ændring, når man tænker på, at de sidste fire år har været med en britisk CEO."

"Og før det var der Shawn Layden, som er amerikaner. Så ja, men efterhånden som vi ved mere, vil vi helt sikkert Jeg holder jer underrettet og opdateret. Det er en stor forandring, og der er ingen tvivl om, at der vil være lidt rystelser...
op omkring Sony også efter dette. Og når vi ved mere, skal vi nok holde jer opdateret.
postet. Så indtil da håber jeg, at du nyder resten af din torsdag, og vi ses på den næste episode. Pas på jer selv, alle sammen."

"Transskriberet af https://otter.ai"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere