Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
Nom Nom: Cozy Forest Café
HQ

Nom Nom: Cozy Forest Café - Anaïs Salla IndieDevDay Interview

Spildesigner Anaïs Salla, der kommer fra Minabo-grøntsager, udvikler solo dette afslappede spil om mad, rytme og dekoration, og her noterede vi os alle dets ingredienser om dette, mens det forbliver i ovnen og koger op til en 2024-udgivelse.

Audio transcriptions

"Hej venner, vi er til Indie Dev Days i Barcelona, og I kan høre min mave fordi jeg ikke har spist endnu, men det har du, og vi skal tale om det her.
Nom Nom-spillet, der selvfølgelig handler om at spise og om noget mere, så hvad Kan du fortælle os om denne specifikke blanding af genrer, som I har her, tak?
Tusind tak, fordi du kom. Så det er en rytme og dekoration spil, det er lidt lidt af en note til de tidlige 2000 flash-spil, så når du plejede at gå til Barbie-webside og lege udklædning og dekoration, og den har ikke meget konfrontation, så det er ikke et konfronterende spil, det er ikke et hårdt spil, det er bare et spil for at nyde mad og madlavning og tale med de dyr. Og hvad kan du fortælle os, der foregår på en skærm lige nu?
Han pynter småkagerne lige nu, han vælger sukkerpynt og glasur og de farven på dejen, og du kan vælge en masse ting, det vil være der er vil være en masse forskellige retter og drikkevarer, så det vil være kaffe Vafler, crepes, boba te. Dyrene lærer dig, hvordan du laver dem, og du har at tilberede dem med et rytme-minispil, før du dekorerer dem, og så kan du du kan betjene dem, vil der være en du vil have en hjemmeside for din eget cafeteria, og du kan dele de billeder, du tager der. Og fortæl os lidt mere om minispillene, og hvordan de er baseret på rytme. Ja, det er de rytme-minispil, og du kan tilberede den ret, du tilbereder Så i minispillet om småkager skal du piske dejen."

"og æggene, og så skal du rulle med en rulle, og så skal du bruge udstikkeren, og det hele er synkroniseret til musikken, og så kan du kan komme til at dekorere. Og hvad med, at du udfører disse minispil?
og hvad så med resultaterne, betyder det noget, at du er dårlig til at minispil, og så får man en forfærdelig mad, som man ikke kan spise?
Hvis du scorer mindre end 60-70%, får du lidt af en blandet landhandel."

"gennemgang fra dyret, fordi han vil bemærke, at der var der var problemer i køkkenet, så det bliver ikke et hårdt spil, det bliver ikke at være straffende, og du kan prøve igen, hvis du vil, så hvis du kikser i rytmen minispil kan du bare prøve igen og prøve at få et bedre resultat og gøre det igen."

"I mine øjne er det lidt som Animal Crossing møder Cooking Mama, så hvad synes du om, at vi legede en masse madlavningslege i Nintendo DS og Wii æraen, men de findes ikke længere, tror du, at der er en efterspørgsel efter denne slags spil, som I jagter, som mulighed på en måde? Ja, jeg tror, der er mange forspildte muligheder."

"der, fordi der var en masse pin-spil, de blev kaldt spil, der markedsførte mere for piger, og jeg tror, at alle børn kan lide dem, så jeg tror, at der er et manglende marked lige nu, det er, at de ikke føler det marked, så jeg tror, at vi bør forsøge at give disse børn og de mennesker, der nyder kreativitet, mere end konflikt og krig, og vi behøver ikke at have alle spillene for at være skytter og sker i rummet, så jeg synes, at vi skal prøve at gøre en lille smule mere madlavningsmode og lad folk have det sjovt med spil i stedet for i stedet for at få dem til at løse problemer. Og du er soloudvikleren her, men du har en baggrund, som vi kender til, så hvad kan du fortælle os om Hvad er din baggrund og din rejse, indtil du udviklede dette spil på egen hånd?
Jeg er spildesigner for Devilish Games, og vi har for nylig lanceret Minavo."

"i april, og det er eksperimentelt i spillet om livet, det er en lille smule af en life sim walking simulator med majroer det er lidt underligt, men det taler a meget om liv og død og mellemmenneskelige relationer, og det er en Det er lidt af et specielt spil, og folk ser ud til at nyde det meget. Hvad var din rolle?
i det projekt? Jeg var spildesigner. Også på det, okay. Ja, jeg arbejder for Devilish Jeg er spildesigner. Noget fra det projekt, som du på en måde er den inspireret dig til at bringe her, eller er du en slags sende nogen besked om livet her? Så Minavo var meget dyb i sit budskab, så jeg tror at jeg her forsøger at være mere opløftende, ja, for som jeg sagde det taler meget om død og relationer, så her kan du etablere relationer med kunderne og blive venner med dem, men det er ikke bliver så dyb, ja. Og hvad er status for projektet? Det ser ud, som om det har mange ting i sig allerede, og det fungerer fint allerede, så hvornår kan vi forventer at spille det og på hvilke platforme? Forhåbentlig i første kvartal af 2024."

"og det kommer på Nintendo Switch, PC, Xbox og mobile platforme. Og det er Bliver det udgivet af Devilish, eller hvordan fungerer det? Udgivet af Devilish Games og lavet af mig.
Det er fint, mange tak for din tid. Tak skal du have."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere