Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
Tekken 8
HQ

Kæmp for dit liv - Tekken 8 Interview

Vi fangede Harada-san på Gamescom 2023 for at tale alt om den kommende ottende hovedafsnit i den legendariske kampfranchise.

Audio transcriptions

"Vi er på Bandai Namcos stand på Gamescom 2023, og det er virkelig rart for mig personligt, fordi vi mødte dig i LA, vi så spillet, vi så disse fantastiske medspillere, men vi kunne ikke spille spillet.
spillet, og vi kunne ikke tale med dig på Adasan, så mange tak, fordi du er med os, og det er virkelig rart at tale med dig. Så først og fremmest, i går så vi dig på scenen, hvor du annoncerede udgivelsesdatoen for Tekken 8, som er den 26. januar. Hvordan har du det med det? Hvordan har du det med at være på scenen, og hvordan har du det med projektet indtil videre?
Det er et stykke tid siden, vi har været fysisk til Gamescom siden COVID og alt det, så det er dejligt at være her og bare føle spændingen og være sammen med alle de andre udviklere og pressen osv."

"Ikke nok med det, men indtil nu har vi primært talt om kampmekanikken i spillet, men denne gang var vi i stand til at tale lidt mere om tilpasningen og også de helt nye tilstand, Arcade Quest. Så sammen med udgivelsesdatoen var det at kunne tale om det meget spændende, så jeg er glad for, at jeg kom."

"Så spillet er først klar om et par måneder, men du har kørt nogle tests...
med fællesskabet allerede og med pressen, så hvad er den vigtigste feedback, du har fået?
fra disse spillere indtil videre, og hvordan spillet føles og balancen osv. og hvordan figurerne føles?
Korrekt, vi har lavet en masse tests online med CNT osv., og vi har fået en masse feedback der, og det er klart, at de fleste af dem nok er avancerede spillere på meget højt niveau osv, så for det meste var nogle af de ting, vi indsamlede, først og fremmest fra netværksforbindelsen."

"Der var en masse feedback om, at spillet føltes virkelig solidt, selv med lange forbindelser, men vi lagde også mærke til, at der var en forskel i spilleroplevelsen mellem folk, der er på Wi-Fi og et LAN-kabel osv., hvilket selvfølgelig, men vi vil prøve at forbedre så meget som vi kan oplevelsen for folk på Wi-Fi også. Også den spillerbase som helhed, der er mest avanceret spillere nævnte, at hvad angår karakterbalance og den slags ting, fine detaljer, de stoler på os, og så venter de bare på at se, hvordan det går, men det meste var mere om mekanikken og de nye funktioner i spillet, og så prøvede de at få styr på, hvordan man bedst effektivt at bruge alle disse gameplay-systemer. Så vi tog den feedback til os, og det hjalp os med at finjustere hvad vi gør i Arcade Quest-tilstanden for at lære folk, der også er helt nye til Tekken 8 eller måske for spillere, der tager spillet op efter et langt fravær fra Tekken-serien, så mange af disse data har været meget nyttige i finjusteringen af denne tilstand."

"Okay, lad os tale lidt om Arcade Quest lidt senere, men før det nævnte du nogle nuancer og noget balance og nogle meget avancerede små justeringer, så hvordan ville du sige, at skiftet til en ny spilmotor påvirker det traditionelle Tekken-gameplay, som vi kender og elsker?
Vi er på en ny generation af konsoller denne gang til Tekken 8, så det har ændret oplevelsen..."

"en hel del, mest fra det grafiske perspektiv, og at de meget flere fine detaljer i miljøer og karaktermodellerne, så det bidrager til spillets overordnede effekt, du ved, når du slår din modstander, føles det endnu mere indlevende, eller du ved, effekterne i spillet gør det lettere at forstå sammenhængen mellem angreb og forsvar, ikke kun for de der spiller spillet, men også for folk, der ser det, kan vi vise dem det tydeligere, tror jeg, hvad der foregår i spillet, og få dem til at forstå det."

"Hvad vil du sige til fans som mig, der begyndte at spille med Tekken 1, Tekken 2, Tekken 3, men måske holdt op med at spille? Jeg tænkte, du ved, at det måske var det, der bringer mig tilbage til Tekken, ligesom for nybegyndere, fordi det er en sjov tilgang til det, du har nogle tilpasningsmuligheder, og det er også meget finurligt, hvilket jeg synes er en grundpille i serien."

"Hvordan tror du, at det vil få folk til at vende tilbage, og hvad kan du fortælle os om det skæve ved det?
i Tekken og de underlige ting, I laver, som vi elsker?
Så som du sagde, er arcade quest designet til at appellere til folk, der er, du ved, er frafaldne Tekken-spillere, kan vi vel sige, og vi vil gerne have, at det appellerer til et stort publikum, så ikke kun folk i 50'erne som mig selv, der spillede Tekken i gamle dage, men også være en værdifuld oplevelse for nybegyndere i serien. Og en af måderne, vi gør det på, er, at det faktisk en slags genskabelse af atmosfæren i spillehallen, så for folk i 50'erne eller sådan noget, som mig selv, de tænker, wow, jeg var der, det føles præcis sådan, jeg savner det lidt, og måske motiverer det dem til at prøve at føle den spænding igen. Men for nyankomne, der ikke har oplevet det, for i Nordamerika og Europa har man ikke rigtig spillehaller."

"som de plejede at være, så selvom det er en slags gammeldags oplevelse, føles det nyt for dem.
fordi de aldrig har oplevet det på første hånd. Vi håber, at vi kan appellere til en bred vifte af forskellige spillere, og at, du ved, mens de spiller sig igennem tilstanden, lærer de grundlæggende og får dem til at forstå, hvordan man spiller spillet."

"Og du nævnte figurer herfra og hertil, hvad med spillere, der er her?
Hvad kan de forvente med hensyn til konkurrencedygtig Tekken 8 i fremtiden? I kører en masse turneringer, det bliver virkelig hardcore, virkelig svært at komme dertil, så hvad kan de forvente med hensyn til udfordringen og de skøre bevægelser og de meget specifikke, præcise ting, som de kan gøre? Når du taler om det største, den slags højeste avancerede niveau, som du er nævner, er spilsystemet, varmesystemet, denne gang tydeligvis mere rettet mod dem. Så i Tekken 7 havde man Rage Arts, Rage Drives, alle disse mekanikker, der påvirker spillet som helhed over hele linjen, og denne gang er varme-systemet også gør, det er en fælles mekanik på tværs af alle figurerne, men det giver også et andet niveau til hver karakters individualitet og strategier, og hvordan de spiller, så det er kommer til at påvirke spillet i høj grad. Og en af de fede ting ved Tekken indtil nu, selvfølgelig, var, du ved, at figurerne er unikke, og at de alle har forskellige kommandoer og teknikker osv, men det grundlæggende, du ved, din afstand til din modstander, timingen og den slags, er stort set det samme, så du kan nemt skifte til en anden figur."

"Men når det er sagt, er de ændringer, der sker med figurerne, når de er i varmen, denne gang systemet, og alle de nye ting, de er i stand til at gøre, det tilføjer bare et helt nyt niveau af dybde, så Jeg tror, at de professionelle spillere har prøvet alle figurerne i Tekken 7, og de har alle.., de er i stand til at spille hele listen, ikke? Jeg tror, at det vil give dem mange flere nye ting at se nærmere på og glæde sig til at opdage for hver af figurerne. De er kommer sandsynligvis til at bruge meget mere tid på én karakter i starten for at lære de finurligheder, som varmesystemet tilføjer, så vi tror, at det alene vil give dem så meget at lege med i lang tid fremover. Men så, som du nævnte, det ydre af spillet, eSports-elementerne, Tekken World Tour, har indtil nu været en slags omdrejningspunkt for, du ved, de bedste af de bedste i Tekken-crewet, men vi håber, at Tekken 8 kommer til at bringe mange flere mennesker, nybegyndere, som du sagde, og når de først har haft en chance for at fordøje arcade quest osv., håber vi, at vi kan gøre det lettere for dem at få lyst til at deltage i de forskellige tours, selve touren og de forskellige turneringer og de forskellige lokaliteter og deres lokale arrangementer osv. Og fra en professionel spillers eller en avanceret spillers perspektiv, selvfølgelig at have en større fanskare af nybegyndere, der slutter sig til deres fællesskab, er det kun positivt, ikke?
Okay, og nu hvor du har nævnt selve karaktererne, har du selvfølgelig lige afsløret seks nye karakterer i går, men nogle af dem vender tilbage, og selvfølgelig der var også Kuma og Yoshimi, som jeg spillede tidligere, så hvad kan du fortælle os om dem?
figurer? Hvad kan fans forvente i form af måske lidt anderledes bevægelser eller nye bevægelser, eller den måde, de opfører sig på, den måde, de handler på? Hvad kan du fortælle os om de seks nye figurer?
Tja, et vigtigt element, vi kan sige, er, at for det første er alle karaktererne modeller er blevet redesignet fra bunden, så de har fået et helt nyt udseende og fornemmelse."

"Den måde, de spiller på, de har tydeligvis en række forskellige teknikker og måder at spille på...
som vi lige har nævnt, og som tilføjes under varmesystemet, men selv uden for varmesystemet systemet har de et par nye teknikker og forskellige strategier for hver af figurerne, så de vil være ret forskellige at spille, og måske fik du et glimt af det i nogle af de som Kuma, der bruger laksen, og den letter faktisk og, du ved, eksploderer osv."

"Så der er en masse nye detaljer ved figurerne, som det er svært at tale om i detaljer her, men vi håber at kunne vise flere optagelser af, hvordan figurerne har ændret sig fremover, så det håber vi, at I ser frem til.
Jeg så helt sikkert, at laksen tog fart, så endnu en gang mange tak for din tid, Held og lykke med projektet, og vi ser frem til at spille Tekken 8."

"den 26. januar. Tusind tak skal I have."

Gamescom

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere