Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Lance Reddick erstattes af Keith David i Destiny 2

Commander Zavala har fået en ny stemme.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News, i dag vil jeg være runde ugen af med at tale om et af mine yndlingsspil nogensinde.
er Destiny 2. Destiny 2 kommer vi nok til at tale mere om om et øjeblik."

"par uger, når det store showcase finder sted, og vi får mere at se til den endelige form, den sidste udvidelse i Light and Darkness-sagaen. Men indtil videre er grunden til, at vi taler om dette spil, er fordi Bungie har afsløret, hvem der skal erstatte den afdøde Lance Reddick som stemmen til Commander Zavala, og det er faktisk en Bungie-veteran, så med det er tilfældet, så lad os komme i gang. Lance Reddick bliver erstattet af Keith David i Destiny 2, Zavala får en ny stemme i den endelige form. Der er gået fem måneder, siden vi fik at vide, at Lance Reddick var gået bort, hvilket fik mange spillere til at samles omkring Commander Zavala, en figur, han lagde stemme til i Destiny 2. Han skulle være i stand til at vende tilbage til Bungies spil for at høre hans stemme i en overskuelig fremtid, men karakterens nye replikker vil lyde anderledes. Bungie har afsløret, at Lance Reddick bliver erstattet af Keith David."

"som Commander Zavala, når Destiny 2, den endelige form, lanceres næste år. Interessant nok er Reddicks allerede eksisterende linjer forbliver uberørte i den kommende udgivelse, så Zavala vil have en anden stemme, afhængigt af om du nyder gammelt eller nyt indhold i spillet. A meget respektfuld og hjertevarm beslutning, det bliver fascinerende at høre fansenes reaktion også. Hvad synes du om udskiftningen og løsningen?
Så ja, det er ret interessant, at de gør det her. Vi får se, hvordan Keith David passer ind rollen som kommandør Zavala. For dem, der ikke ved, hvad han tidligere har lavet som Bungie medlem, eller som vi siger, arbejdet på Bungie-spil, så var Keith David tidligere Arbiter i, I mener, Halo 3. Så han har erfaring med at arbejde med Bungie og lægge stemme til karakterer."

"i videospil, så det bliver interessant at se, hvordan han griber det an og giver det liv.
Commander Zavala, som er en virkelig ikonisk karakter, der har været med i Destiny universet siden dets begyndelse, for omkring 10 år siden på dette tidspunkt. Men ja, som Eric udtrykker det, skal du ikke forvente, at dette er Keith David, der genindspiller alle Lance Reddicks replikker fra fortiden eller noget i den stil. De ting, som Lance allerede har indspillet før han døde, de bliver alle i spillet. De kommer også til at blive brugt i den endelige form. Der kommer bare til at være et lille misforhold mellem den måde, som Zavala lyder mellem Lance's linjer og Keith's linjer, hvilket jeg også synes er en ganske fin måde at gøre tingene på. Ja, det kommer til at lyde en lille smule usædvanligt her og at se Zavalas stemme ændre sig en lille smule her og der, men jeg tror, det er måden, vi gør det på."

"at gøre det, især når man tænker på, at Lance var sådan en stor del af denne serie, stor del af dette spil, og han er stadig elsket af fans for det, han gjorde med Zavala-karakteren.
gennem årene. Men ja, fuld damp frem til at se Keith David overtage rollen.
Vil Zavala være her i den næste generation af Destiny? Det ved vi ikke. Vi ved ikke, hvad der er kommer til at ske i den endelige form. Måske vil Zavala møde sit uheldige endeligt i endelige form, og Keith David er her kun for at binde karakteren sammen. Vi ved det ikke."

"Det finder vi snart ud af, når vi nærmer os den fulde afsløring af udvidelsen.
lanceres sandsynligvis i starten af 2024. Men ja, det er al den tid, vi har til rådighed i dag.
episode af GRTV News. Det har været en hurtig en, men det er en god en at afslutte ugen med.
Jeg håber, du nyder resten af din fredag. Jeg håber, I nyder weekenden, og vi ses."

"jer alle på den næste. Pas på jer selv, alle sammen.
Transskriberet af https://otter.ai"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere