Dansk
Gamereactor
Videos
Été
HQ

Mere om hvorfor Été er det afslappede arty 2024-spil, vi gerne vil spille denne sommer

Impossibles kreative direktør Lazlo Bonin beskriver, hvordan du i dette akvareleventyr samler dråber som maler for både at udtrykke dig selv og gennemføre missioner rundt i dit kvarter i Montreal.

Audio transcriptions

"Okay, vi er på Summer Game Fest Play Days dag 2, og jeg føler mig lidt afslappet nu, jeg har det godt. Alting suser rundt, og nu har jeg det godt.
spille dette meget afslappende, kunstneriske spil, som er Été. Tak skal du have meget for at være med. Det var en fornøjelse, og det var noget anderledes."

"med hensyn til, hvad man skal gøre, men også med hensyn til, hvordan man udtrykker sig.
Er det noget, du gerne vil opnå? Absolut, vi vil både kunne lide give spilleren en mulighed for at vandre og slappe af og tage verden ind omkring dem, men også give dem legetøj til at udtrykke sig og lege som en maler og en kreativ person. Så du er en ung maler, der lige er ankommet til Montreal og du lejer en lejlighed, og så begynder du at indsamle dråber af maleri, så du har noget at udtrykke dig med, ikke? Præcis, så efterhånden som du rundt og udforsker byen og maler flere objekter i byen, er disse objekter vil blive tilgængelige som ting, du kan male, ligesom hvis du observerer dem, som om du studerer dem som maler, og så kan du bruge dem til at male kunstværker på lærred enten kreativt bare fordi du er inspireret eller for at opfylde nogle opgaver og bestillinger fra byens borgere vi vil bede dem om. Noget, som jeg fandt interessant, var, at du er nødt til at sove, du er nødt til at sove, for at din hjerne kan genstarte og for at du kan være mere kreativ og mere energisk dagen efter, ikke?
Er det noget, I selv kender til som kunstnere? Fuldstændig, jeg mener, jeg tror, at søvn er ekstremt vigtigt som kunstner, men det er også en måde at at tage det roligt i byen, så man ikke går på en ekstremt lang slags ekspedition og bare huske at tage det langsomt og tage en dag, komme tilbage, male efter en lang dag på opdagelse, og gør det hele igen næste dag, og ja, nyd det."

"sommeren på en isbase. Og når du tager på længere ekspeditioner, er det bedre at du bruger din cykel, så du har, hvis jeg har ret, ti steder at lære mere om Montreal, og det er den måde, du udforsker frit på, jeg gætter på, at du har som en fast rute til at udforske byen og lære mere om byen?
Ja, du låser op for flere steder, efterhånden som du kommer igennem hovedhistorien, men når først du er på en lokation, prøver vi virkelig at gøre det åbent, så du kan bare følger din nysgerrighed, og uanset hvad der fanger dit øje, går du i det retning, og du er ikke låst fast på en sti. Vi ønsker virkelig at opmuntre spilleren til at vandre, du ved, blive kørt ud på et sidespor og gå i den retning, der er interessant for dem. Og bortset fra, at du nævnte de quests, som du udfører for andre karakterer, og normalt, så vidt jeg har set, er det normalt bede dig om at indsamle nogle objekter male dem og derefter tilføje dem til din album, så du kan bruge dem på lærredet, ikke? Så bortset fra det, hvordan kan vi forvente, at de forholder sig til andre figurer, og hvilken slags aktiviteter laver vi rundt omkring? Så Painting Artworks er din vigtigste mekanisme til at quests, men du har længere mellemsekvenser og dialogvalg til at udtrykke dine personlighed, når du møder andre kunstnere i byen, og du møder en fotograf og en pianist og en masse andre kunstnere og forsøger at opbygge en lokal kunstnerisk fællesskab gennem dem til en længere hovedfortælling. Hvis vi ikke har været specifikke omkring spilmekanikken, så er det et førstepersonsspil, og du maler rundt fra det perspektiv kan du udvikle din kapacitet en lille smule, så du kan smide disse udbrud af maling og male en større overflade, og så kan du også har malermekanikken til selve lærredet, så hvad kan du fortælle os?
om den slags design af disse mekanikker? Okay, så det er virkelig en slags en sløjfe, som du går ind mellem de to, så du har en ekspedition, hvor du samler flere ting, og så går du ind på dit lærred, hvor du maler i 2D og det, vi virkelig godt kan lide ved lærredet, er, at det selvfølgelig vokser med din ekspeditioner, men de frimærker, man sætter på lærredet, er lidt mere avanceret end den sædvanlige collage, fordi man kan dreje dem i 3D."

"på selve lærredet, hvilket giver dig mulighed for at skabe enhver form for komposition.
du kan bruge tid på at lave seriøse og smukke kunstværker, eller du kan bare være fjollet og smide noget humor ind i det, det er virkelig op til dig, hvor meget tid du vil bruge på det. Hvad har du set blive skabt med det værktøj?
som så helt skørt eller fantastisk ud? Åh, jeg mener, folk er så ens vi giver til et givent kunstværk, gør vi dem meget løse, ligesom de begrænsninger er meget meget løse, så du kan være virkelig kreativ, så der er nogen lad os sige, at den første opgave, vi beder dig om, er at lave et stilleben, du ved frugter og en skål, og nogle mennesker laver det klassisk, og så laver nogle mennesker et ansigt med frugterne, og så lader de bare deres egen kreativitet skinne igennem."

"igennem, og det synes jeg er rigtig sjovt for os. Og du nævnte kort, at der er noget narrativt i det, så hvad kan du ellers fortælle os om, du ved hvad hvad denne kunstner kommer til at opleve i Montreal, og hvordan kunstneren fællesskabet vil udvikle sig, og hvad kan vi bruge i den forbindelse? Okay, så vi er forsøger at gøre det til en historie, der virkelig er forankret i virkeligheden, der er ingen du ved drage eller noget, der kommer nogen steder fra, så du møder unge kunstnere som dig selv, der er ved at opdage sig selv som kunstnere og deres fremskridt gennem deres eget håndværk, deres eget medie, og du vil blive at forsøge at samle kunstnerne for at redde en bygning fra at blive ødelagt og skabe et kunstnerisk fællesskab i den bygning. Spillet fungerer allerede fint, men du sagde, at det hele også er under udvikling, så hvad er status for projektet, og hvornår kan vi forvente at spille og male på det?
Vi er ved at polere og færdiggøre, og vi kan forvente, at det bliver i begyndelsen af 2024."

"udgivelse på nuværende tidspunkt. På hvilke platforme? Vi har kun annonceret PC lige nu.
Tusind tak for din tid, vi glæder os til at male på E.T. Tusind tak!"

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere