Dansk
Gamereactor
Videos
Under the Waves
HQ

Et interview Under the Waves i Los Angeles

Game director Ronan Coiffec fortæller os om inspirationerne, metaforerne og de forskellige ting, du vil være i stand til at gøre Under the Waves i dette friske narrative eventyr, der starter i næste måned.

Audio transcriptions

"Vi er til Summer Game Fest Play Days, og vi tjekker nogle af Quantic Dreams Spotlight-spil, og et af dem kendte vi faktisk til, spillet blev afsløret i sidste år på Gamescom, og det er Under the Waves, men det franske studie Parallel."

"Så mange tak, fordi du ville være med, Ronan.
Jeg synes, det er en virkelig interessant blanding af genrer her, det ligner et narrativt spil, men så det har en stor udforskningsdel og en lille smule overlevelsesdel, ikke?
Hvordan vil du beskrive hovedkonceptet i Under the Waves?
Jeg vil sige, at det hovedsageligt er et narrativt drevet spil, men som vi sagde med en masse udforskning side, så du bliver nødt til at følge en hovedhistorie med en stærk narrativ følelse, men du vil være i stand til at udforske en stor verden, så vi har tilføjet en masse udforskningsfunktioner som crafting, søge efter objekter, udforskning, du har et køretøj til at udforske en stor del af verden."

"verden, så ja, spillet tilbyder et stort område at udforske, men du har en stærk historie at følge.
Så ja, dette er et narrativt spil, men lidt mere.
Lad mig sammenligne det med, det er ligesom Subnautica på en måde og også som Observation, det er faktisk mindede mig om Observation på den måde, at du er alene, det er ikke rummet, vel?
Det er under vandet, men man er alene, og man har et forhold til en slags mekanisk stemme, hvad kan du fortælle os?
Jeg vil sige, at du er alene, men vi vil virkelig gerne i dette spil skabe en forbindelse med havet, med verden, du ved, lidt ligesom i Firewatch, hvor du virkelig er en forbindelse med baggrunden omkring dig, så jeg vil sige, at det mere er et spil, der er inspireret af det slags spil som Firewatch, et meget fortællende spil mere end et Subnautica-actionspil, så det er hovedsageligt fortællende, men virkelig forbundet med verden omkring dig."

"Og verden omkring dig er selvfølgelig under vandet, og det er inspireret af 70'erne og af Jacques Cousteau, så hvad kan du fortælle os om det?
Hvordan kan spillerne komme til at føle denne inspiration?
Faktisk var det først og fremmest en personlig inspiration, fordi jeg voksede op med Jacques-Yves Cousteau dokumentarfilm, min far var sømand, så jeg er vokset op på den slags både osv."

"Så vi fortæller også en historie om nostalgi, om minder, så for os er udseendet og følelsen med den slags gamle dokumentarfilm er en måde at skabe den slags nostalgi i re-rendering med kornene, med den slags kinematografisk følelse.
Så for os er det en måde at skabe noget rørende, der er forbundet med fortiden og minderne."

"Og når vi taler om forbindelse, er der en ting, jeg synes er meget gådefuld og meget interessant er, hvordan du bruger manglen på ilt som en undskyldning for at forårsage mærkelige drømme i historien.
Hvad kan du fortælle os om dette mysterium, og hvordan I bruger det at være alene og manglen på ilt til at skabe mærkelige drømme?
og så have denne mystiske historie kørende?
Jeg vil sige, at vi virkelig gerne vil skabe nogle metaforer i spillet, fordi du ved at være under bølgerne i havet alene er noget virkelig stærkt, Stan har nogle ting at løse med sin egen fortid og med overfladen."

"Så at være i havet uden nok ilt osv. er en måde at reducere noget frygt på, noget kompliceret ting, så Stan bliver nødt til at blive konfronteret med nogle ting fra sin egen fortid osv.
Så ideen var at placere Stan på en måde, så nogle ting kommer op fra dybet på en ny måde.
Så ideen var at lege med den slags realistiske ting, men at retfærdiggøre nogle fantastiske ting, så spillet langsomt vil spille og falde nogle gange."

"Jeg vil ikke afsløre for meget, men det er mere inspireret af den slags film...
som Abyss fra James Cameron for at lade magien i det fantastiske komme til spilleren.
og for at se, hvad der vil ske med Stan, og hvad der er den virkelige historie for Stan, og hvilket valg han bliver nødt til at gøre, for i slutningen af den slags problematikker er man nødt til at gå tilbage til overfladen."

"Det er en virkelig fin metafor.
Så for at være lidt mere specifik omkring, hvad spillerne kommer til at gøre under bølgerne.
Så du har denne karakter, du har denne Merc-stemme, du taler til, jeg fandt den joke meget fin, bare Stan, ikke?
Og så tager du ud på missioner, fordi du er under vandet, og du har en enorm kort, og man kan bruge en lille ubåd til at komme fra det ene sted til det andet, og man fuldføre missioner, samtidig med at du pusler historien sammen, ikke?
Er det rigtigt?
Ja, det er rigtigt."

"Du kan også samle ting i verden, som du kan lave, for vi har et lille håndværkssystem.
Så dybest set presser vi spilleren til at udforske verden for at indsamle f.eks. plastik.
eller metal eller affald for at kunne lave nye genstande, der kan hjælpe spilleren med at udforske nye områder.
Så du har den slags spilmekanik til sandkassespil."

"Du har også nogle gåder, du har nogle dele, der handler mere om action, du skal passe på din ubåd, du skal reparere den for eksempel, du skal finde noget brændstof til at hjælpe du kan sejle hurtigere osv.
Du kan opgradere ting."

"Så det er hovedsageligt et narrativt spil igen, men du har en masse små mekanikker til at give dig noget forskelligt gameplay, forskellige ting at udforske i verden.
Du har også nogle, jeg vil sige, fjendtlige ting, men jeg vil ikke afsløre for meget nu...
point."

"Så hvornår kan vi forvente at komme under bølgerne, og på hvilke platforme?
Det bliver frigivet i slutningen af august, den 29. august, og på hver platform.
Så next gen, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One og PC.
Mange tak for din tid, Ronan."

"Tak for din tid.
Tak igen, fordi du spillede spillet.
God fornøjelse med showet.
Tak skal I have."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere