Dansk
Gamereactor
Videos
Peridot
HQ

Peridot er kun to måneder gammel, men der er allerede masser at lære af Niantics AI/AR-kæledyrssimulering

Produktionsdirektør Ziah Fogel (sammen med Ami the Dot) guider os gennem alle de udviklede funktioner, de introducerer i genren, med deres egen "moderne version af en Tamagotchi", herunder 3D-rum og objektbevidsthed, forskellig adfærd og mere.

Audio transcriptions

"Vi er på Niantics område ved Summer Game Fest Play Days, og vi er her ledsaget af Ziah og Ami, der vil fortælle os lidt mere om udviklingen af kæledyrs-AI og AR-baserede kæledyrsspil, som du ved tilbage i nogle år siden troede vi alle, at det ville blive det helt store, men de blev aldrig men nu fortæller du mig utrolige ting, som du kan gøre."

"med dit kæledyr, og hvordan det genkender miljøet. Tusind tak for at være med os. Hvad kan du fortælle os om Peridot og dens måned i livet indtil videre?
Ja, Peridot er et første kæledyrssimulationsspil med AR. Du kan tænke på det som en slags som en moderne udgave af en Tamagotchi, og fra dag til dag er du faktisk disse bedårende små skabninger kaldet Peridots eller prikker for og du kan hænge ud med dem, ligesom du ville med dine kæledyr."

"bortset fra at de er digitale, så de kan komme med dig overalt i verden.
Du kan klappe dem, fodre dem, lege med dem, lege apport, lære dem tricks og i sidste ende er det dit mål som dyrepasser at opfostre dem fra baby til teenager til voksen ved at pleje dem. Okay, og som jeg sagde tilbage i tiden, var AR-spil kun til at opdage simple ting på overfladen, men nu kan dette lille kæledyr her er virkelig klog og forstår virkelig langt flere ting, langt mere rum og endda græsset, og hvad kan du gøre med dem? Ja, så ved at bruge denne avancerede teknologi, der drives af Lightship ARDK Niantics-platformen, kan disse Peridots i stand til at forstå den virkelige verdens miljø omkring dem, så de forstår, hvor der er rum, de kan bevæge sig rundt i, og hvor de kan gå om bag objekter, de kan sikre sig, at de er i stand til at gå bag noget og blive skjult af det. De forstår også den virkelige verdens elementer så de forstår græs, vand, sand, jord, de forstår endda mennesker og hunde, TV skærme, de snuser til blomsterne, når de ser en blomst, så de kan virkelig gøre sig selv til en del af dit virkelige miljø. De føles så virkelige, at de faktisk føles, som om de er der. Og de forstår også din sofa? Ja, det gør de, de forstår din sofa, ja, de er alle slags loungable, de vil hoppe op på sofaen, krølle sig sammen til en kugle og være supersøde og gå hen og tage en lille lur deroppe. De efterlader ikke noget hår, så det er ret praktisk for allergikere."

"mennesker som mig selv. Præcis, præcis, ja, de efterlader ikke hår, de efterlader ikke en rod, og i modsætning til din slags Tamagotchi, dør de heller ikke.
Okay, så for folk, der nu er interesserede i at spille Peridot, hvordan er spillets app, hvordan får man sit eget kæledyr, og hvordan fungerer det?
det hele starter? Ja, så du kan downloade Peridot nu fra app-butikkerne, og din første kæledyr vælges faktisk fra tre æg, og du udklækker din første Peridot og det bliver din første lille baby. Så er det dit job at sørge for, at du plejer det kæledyr, så det kan blive en teenager og derefter en voksen."

"I løbet af den tid kan man lege med dem, spille bold med dem, lære dem nye tricks. Mit yndlingstrick er booty shake, som er super super sødt, men disse væsner er faktisk en del af din verden, og de vil udforske den sammen med dig.
For spillere, der kommer rigtig langt ind i spillet og gerne vil fortsætte, kan de gøre det ved at udklække nye generationer af disse Peridots, fordi hver Peridot er hundrede procent unik. De har alle en unik DNA-kode, og der findes lige så mange forskellige slags Peridoter i verden, som der er stjerner i universet. Så det er en del af spillets strategi at forsøge at finde disse interessante træk ude i verden, og det gør man ved at finde andre keepere, som du så kan sige, hey din Peridot er virkelig sød og virkelig cool og måske vores Peridot burde udklække en ny generation for at se, hvad den nye baby og den næste unikke generation af Peridot vil være. Så er der nogen form for vandrende integreret i spillet, eller er det kun AI og AR, som vi lige har nævnt?
er Niantic også, som du lige har sagt, måske går du rundt, og du du får en advarsel eller notifikation om, at nogen klapper deres Peridot rundt. Ja, det er rigtigt, så vi prøver at sørge for, at folk er udforsker hele tiden, opdager nye steder og selvfølgelig går og motionere. Så din Peridot vil have forskellige ønsker om at opfylde, og det er dit job som dyrepasser at hjælpe den med at opfylde disse ønsker. Så det kan være ting som, at den gerne vil have noget mad, men det kan være også være, at den har lyst til at gå en tur, eller at den har lyst til at besøge en bestemt interessepunkt eller det, vi kalder habitater i spillet. Levesteder er hvor voksne Peridots hænger ud. Så når man først ved, at der er voksne, så hænger ud omkring disse steder, og det er her, man kan møde nye Peridotter, møde og potentielt også udklække nye generationer. Så ja, det er meget vigtigt for dine Peridots at komme ud og bevæge sig, og de er virkelig trækker dig med. Nogle gange, når de ser en skærm, vil de faktisk sige: Åh, jeg ved ikke, måske er det på tide at gå en tur udenfor."

"tid. Okay, og de Niantic-spil, vi har omkring Monster Hunter, Pokemon, Pikmin er baseret på videospil eller andre typer af franchises. Hvad med Peridot? Jeg har ikke ved ikke, om det er jeres egen kreation, eller om det er baseret på nogle forskellige franchise, som jeg ikke kendte til. Ja, nej, Peridot er vores egen IP. Det er en original IP, og den blev udviklet in-house baseret på vores kærlighed til disse søde små væsner. De blev designet internt og virkelig bare som en måde at få folk ud at motionere og udforske, men også som en fremvise al den fantastiske teknologi, som vi kan bruge til at gøre kæledyrene føler, at de er en del af din virkelige verden. Og hvad er den forretningsmodel, du bruger til at gøre Peridot til en forretning, fordi selvfølgelig det er en gratis app, der kan downloades, og du kan starte som du lige forklarede med at lege med dit kæledyr, men hvordan er forretningsmodellen bag? Ja, det er Det er et free-to-play-spil, du kan downloade det og begynde at spille."

"den måde, vi tjener penge på i spillet, er udklækningssløjfen, som er noget, vi betragter som en premium-funktion i spillet, så du kan få en Peridot og en lege med dem, så meget du vil, men når du vil udklække nye generationer og hjælpe med at diversificere den del af loopet, så er det der, man kan tjene penge, men der er også masser af muligheder for, at folk kan købe ting til at hjælpe deres Peridot med at vokse hurtigere eller sød kosmetik eller ting til at klæde din Peridot op i, ja den slags ting også. Okay, og til sidst, som vi sagde spillet er kun en måned gammelt, så hvad er den slags feedback, hvordan ser du spillet?
samfundet reagerer på det, er der noget, de er ivrige efter, at du skal introducere i fremtiden eller? Ja, nej, der er gået en måned, og indtil videre har feedback, vi har fået, er, at væsnerne er super super søde."

"augmented reality er meget, meget god, og det har været virkelig fedt at se vores fællesskab af keepere begynder at danne sig, og de udvikler disse fællesskaber og forsøger især at udklække og få nye generationer af prikker nogle af den feedback, vi får, er, at folk gerne vil have flere ting at lave."

"med deres prikker, ikke sandt, de vil gerne kunne pleje og have flere ting at gøre, og det er det næste, vi arbejder på, jeg prøver at adressere den feedback ja. Okay, og er det for krævende med hensyn til hardware, den mobile enhed, du har brug for, for at AR-teknologien kan fungere fint? Ja, så det er en high-end-enhed på grund af den avancerede augmented reality, den fungerer på."

"iPhone 8 og derover og og og nogle ret høje og de ret avancerede Android-enheder også, men vi prøver at sikre, at det kan afspilles på så mange mennesker som muligt, så vi arbejder altid på at optimere alle disse funktioner, men ja, det er noget, vi helt sikkert drager fordel af alle af den kraft, som din enhed har. Fantastisk, nu ved du, hvordan du starter at klappe din egen prik, mange tak for din tid."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere