Dansk
Gamereactor
Videos
The Occultist
HQ

The Occultist - David Lorenzo Gamepolis 22 Interview

Pentakill Studios' CEO og kreative leder taler os gennem den uhyggelige præmis bag den fantastiske førstepersons overlevelsesgyser og vejen frem til færdiggørelsen.

Audio transcriptions

"Hej Gamereactor-venner, vi er på Gamepolis i Málaga, i Indie-området, for at tage et kig på en af dette års Indie-sensationer, nemlig The Occultist.
Det er ligesom The Mentalist, men på en uhyggelig måde. Jeg ved ikke, om det er en korrekt definition. Tak, fordi du ville være med, David.
Tak for interessen for os. Man kan sige, ja, for os er okkultisten en fyr, der er i stand til at interagere med det, vi kalder den anden side, den anden virkelighed, til at kontakte ånder, spøgelser."

"En fyr, hvis livsstil er at udføre ritualer baseret på forskellige kulturer og religioner, og ja, det kan man godt sige. Det er en god definition.
Ligesom The Mentalist, men på en uhyggelig måde, ok. Hvorfor siger du, at alle taler om det? Jeg ved ikke, om du ved det, men du ved, alle siger, at du skal tjekke The Occultist ud, selvom spillet er meget tidligt endnu.
Det er på et meget tidligt stadie, det er helt rigtigt, men jeg synes, vi gør det på en god måde. Vi tager os af alt i spillet, fra visualisering, grafik, musik, lyd, animationer, så hele produktet, jeg synes, det er en fed ting."

"Jeg må sige, at grafikken allerede ser meget god ud, men du gav denne korte introduktion til spillet, men lad os nu fokusere på selve gameplay-konceptet. Hvad skal vi gøre, når vi udforsker The Occultist-verdenen fra førstepersonsperspektivet?
Ja, jeg tror, vi har to vigtige ting. Den første ting er et pendul. Jeg synes, det er anderledes end andre horror-videospil. Vi har fem unikke mekanikker, der omgiver pendulet.
Vi ønsker ikke at kæmpe mod fjender, mekanikkerne er bare til for at opdage mere om spillet, og den anden ting, som også er relateret, er fortællingen. Jeg synes, vi har et fantastisk og sejt og også originalt manuskript bag spillet, og det er det, vi vil have spilleren til at vide, at kende historien bag."

"Hvad ville du sige er balancen mellem action og fortælling? For da vi talte sammen før interviewet, sammenlignede vi det også med What Remains of Edith Fiennes og også med Resident Evil 7 osv. Så hvad vil du sige, er den balance?
Ja, måske 50-50. Når folk spørger, hvilken slags spil I gerne vil lave, siger vi, at vi gerne vil lave et Witcher-horrorspil. Vi elsker Resident Evil-spil, men vi havde afklaret, at vi ikke ville have zombier eller skydevåben.
Der er seje studier, der laver videospil med zombier, og vi vil ikke konkurrere med dem, så vi ændrer vores fjender til spøgelser, genfærd og ånder. Ja, jeg tror, det er temaet."

"Hvad er den aktuelle status for spillet? Hvornår vil I udgive det, og hvad tester spillerne i dag?
I dag har vi ca. 15% af spillet i denne demo, men vi har virkelig udviklet 20% af spillet, og det forventes at blive udgivet i første kvartal af 2024.
Hvad kan du fortælle mig om den teknologi, I bruger? Er det Unreal, Unity? Det ser virkelig poleret ud, og jeg tror, I kører på pc her."

"Da vi startede, arbejdede vi altid med Unity, men hvis vi ville nå den visualisering, vi ønskede, havde vi besluttet, at vi skulle bruge Unreal Engine.
Nu er demoen på Unreal Engine 5, og vi arbejder nu på pc, men spillet er også ved at blive udviklet til PlayStation 5 og Xbox Series X."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere