Dansk
Gamereactor
nyheder
Control

Via Stadia-teknologi kan AT&T-kunder streame Control gratis

Stadia-teknologien udvikler sig, og bruges nu flittigt af andre virksomheder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Google Stadia som platform er ikke mange sure sild hver den dag i dag, men Google selv tror på teknologien, og det kan da meget vel være at den har en lys fremtid foran sig som en platform for andre virksomheder at tilbyde spil til et bredere publikum.

Eksempelvis er det netop den teknologi der bliver brugt af telegiganten AT&T i et nyt initiativ, der skal tilbyde merværdi til deres kunder i USA. I en meddelelse afslører de, at du via deres 5G-netværk kan tilgå Remedy-spillet Control helt gratis.

Dette er anden gang de gør det her, efter først at have tilbudt Batman: Arkham Knight via samme teknologi. AT&T siger at "low latency of AT&T 5G paired with cloud streaming technology helps deliver virtually instant, high-fidelity gameplay to the devices you already own."

Teknologien hedder specifikt Immersive Stream for Games, og Google selv har allerede udpenslet en række scenarier hvor det kan komme til gavn, eksempelvis som en måde at tilbyde demoer af store spil ved eksempelvis messer uden brug af kraftfuld hardware.

Control

Relaterede tekster

ControlScore

Control

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Remedy vender tilbage, og denne gang på flere platforme også. Har Control været ventetiden værd?Indlæser mere indhold