Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Vi snakker med en af finaledeltagerne i vores store CS:GO-turnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den tredje sæson af vores store CS:GO-turnering, hvor hundredevis af hold har dystet i løbet af de sidste par måneder, er ved at gå på hæld, og derfor synes vi det var på tide at tale lidt med en af deltagerne, som har præsteret gang på gang.

Vi taler her om spilleren Waltteri fra det finske hold Slackboys der spiller i finalen på lørdag kl. 12, og herunder kan du høre lidt mere om hans træning, og hvordan han synes det er gået.

Gamertag:
Waltteri

Hvor længe har du spillet CS:GO?
Jeg startede med at spille tidligt i 2007, dengang hvor der stadig hed CS 1.6.

Hvad er dit favoritvåben, og hvorfor?
Jeg foretrækker enten AK eller AWP - hvis du virkelig kan finde ud af få bugt med de våben, så kan du simpelthen ikke stoppes!

Hvad er dit favorit map?
Jeg kan faktisk rigtig godt lide Mirage, og det er primært fordi at det er fair for begge hold! Sådan noget betyder meget.

Hvad er det ved CS:GO at du godt kan lide?
Det jeg godt kan lide er at spillet er enormt taktisk. Det lyder måske som en kliché, men det betyder en hel del. Desuden er det hurtigt, det er mobiliteten der er afgørende.

Tror du at hardware gør en forskel for spillerens præstation?
Altså sådan som jeg ser det, så kan det hjælpe en hel del under de rigtige omstændigheder, da man vokser hurtigere som spiller, og får mere ud af ens kampe.

Spiller du andre spil udover CS:GO?
Altså jeg spiller mest af alt bare CS:GO, men det bliver da til et slag Age of Empires II en gang imellem, det skal jeg da ikke være bleg for at indrømme.

Ser du dig selv som en professionel spiller om fem år?
Det handler primært om hvor meget du er villig til at give til din karriere, til at blive bedre. Du kan jo altid drømme, men det er også hårdt arbejde. Det er hvad jeg vil sige om det.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold