Dansk
Gamereactor
nyheder
Goat Simulator

Vi har snakket med udvikleren bag Goat Simulator

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan godt være at det startede som en lidt underlig vittighed, men Goat Simulator er gået hen og blevet lidt af et hit, hvilket i særdeleshed har kunnet ses på den fokus spillet får på både YouTube og sociale medier.

"It's been a hell of a ride so far" fortalte udviklerens Anton Westbergh da vi tog en snak med ham. "I just love it. I think it's so funny you know. The reviews are either very, very good or horrible. And I think that's amazing cause then in one way we've made a game that kind of, you know, touch a lot of people."

I interviewet blev der også snakket Microsoft, Skövde Universitet, kreativ frihed og fremtiden for Coffee Stain Studios - se med lige her.

HQ

Relaterede tekster

Goat SimulatorScore

Goat Simulator

ANMELDELSE. Skrevet af Fabrizia Malgieri

Det er dumt, fuld af fejl og skævt, men det er også virkelig sjovt. Læs vores anmeldelse af Goat Simulator her...

0
GoatZ udkommer i denne uge

GoatZ udkommer i denne uge

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Det var nok uundgåeligt i sidste ende, men zombier og geder vil nu blive kombineret i GoatZ-udvidelsen til Goat Simulator. Udvidelsen er på vej til Windows PC, Mac og...

2
Goat Simulator kommer til Xbox i næste måned

Goat Simulator kommer til Xbox i næste måned

NYHED. Skrevet af Lee West

Microsoft har nu bekræftet at Goat Simulator kommer til Xbox One og Xbox 360. Det skete med en frisk trailer for gede-eventyret. Cofee Stain Studios sandkassespil med en...Indlæser mere indhold