Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vi fejrer Forspokens demo med en quiz og seje præmier

Du kan prøve spillet nu, og ligeledes kan du deltage i vores quiz lige nu!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Skulle du have misset det, så kan du faktisk prøve Forspoken lige nu på PS5, ved at downloade den gratis demo. Den giver dig et godt indblik i hvad spillet kan. Det er så sandelig ikke alle store spil der får demoer inden lanceringen, så det er værd at fejre når udviklere er så åbne omkring deres projekter.

Vi fejrer det sammen med Square Enix ved at sparke gang i en quiz, en quiz hvor der er ret seje præmier på højkant. Det eneste du skal gøre er at gennemføre quizzen herunder, og så skrive en kommentar om hvad du synes om spillet indtil videre i kommentarfeltet.

Vi sætter DualSense controllere på højkant, men du har faktisk også muligheden for at vinde en steelbook signeret af holdet bag spillet, Luminous Productions.

Du kan deltage herunder, og samtidig se en trailer fra demoen.

HQ
Forspoken

Relaterede tekster

ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der kommer til at være vidt forskellige holdninger til Forspoken, og Magnus selv synes godt nok den er svær...Indlæser mere indhold