Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Verdens kraftigste raket skal forsøge at blive affyret i eftermiddag

SpaceX's Starship sprænger kl. 14:00 BST / 15:00 CEST.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Elon Musks luftfartsingeniørfirma, SpaceX, vil forsøge at skrive historie i eftermiddag, da virksomheden vil søge at lancere den mest kraftfulde raket nogensinde om et par timer. Kendt som Starship, siges denne raket at være omkring 120 m høj og vil have et tryk, der er næsten dobbelt så højt som enhver anden raket i historien.

Opsendelsen vil blive afholdt den 17. april kl. 14:00 BST / 15:00 CEST og vil blive afsluttet i Boca Chica i Texas med det formål at se raketten sprænge og fuldføre en enkelt bane om Jorden, før den vender tilbage til planetens overflade.

Da dette vil være raketens jomfrurejse, er chancerne for en form for fiasko store, og SpaceXs administrerende direktør, Musk, har gjort dette klart i et tweet, der blot siger: "Succes måske, spænding garanteret."

Dette er en annonce:

Musk dykkede også yderligere ned i dette i en nylig Twitter Spaces chat, hvor han tilføjede: "Hvis vi lancerer, vil jeg betragte alt, der ikke resulterer i ødelæggelsen af selve affyringsrampen, som en gevinst."

Med lanceringen sat til tidligt i eftermiddag, skal du sørge for at tune ind her for at fange lanceringen live.

Verdens kraftigste raket skal forsøge at blive affyret i eftermiddag
SpaceX
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold