Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Order: 1886

Vandt du The Order: 1886?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi havde stillet en særlig udgave af The Order: 1886 på højkant i en lille konkurrence, som vi kørte forleden

Her kunne du vinde en særlig en af slagsen udformet som den kendte ingenør, Nikola Teslas, dagbog, endda med bonusfunktion som iPad-sleeve.

Vi trak en vinder, der ikke alene gættede karakteren, men også argumenterede for den på en ganske overbevisende måde.

Således skrev Techne:

"I giver sikkert The Order: 1886 karakteren 8. Det gør I fordi 8 er et af jeres ynglingstal. Det er dejligt rundt, det minder om uendelighedstegnet og så er det jo også representeret hele to gange i titlen på spillet! Jeg ser ingen anden udvej end at I giver 8! Desuden er der 8 bogstaver i ordet vareulve.. V A R E U L V E!... 8 bogstaver! Det er en helt perfekt karakter!! "

Det havde han jo ret i. Altså næsten.

Benjamin med brugernavnet Techne kan således se frem til en ganske special udgave af spillet i postkassen i løbet af næste uge. Tillykke!

The Order: 1886

Relaterede tekster

The Order: 1886Score

The Order: 1886

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Ready at Dawns actioneventyr er nu endelig parat, og vi har fældet dommen over det PS4-eksklusive spilIndlæser mere indhold