Dansk
Gamereactor
nyheder
Portal 2

Valve hyrer Half-Life 2-forfatter tilbage ind i firmaet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som årene gik efter udgivelsen af Portal 2 i 2011 blev det mere og mere tydeligt at Valve var mere interesserede i at skabe hardware og bygge videre på Steam-platformen end at udvikle traditionelle spil, og det resulterede i at en masse ikoniske udviklere forlod virksomheden.

Sidste år afslørede CEO Gabe Newell dog, at de ønsker at være mere ligesom Nintendo, og at vi snart vil se flere traditionelle spiludgivelser. Man kan allerede se effekten af denne strategiske omlægning nu.

Selvom Valve ikke har officielt afsløret det, så fremgår det ovre hos Shacknews at én af de centrale manuskriptforfattere bag en række ikoniske Valve-spil, deriblandt Portal 2 og Half-Life 2, Erik Wolpaw, er tilbage hos virksomheden.

Bekræftelsen kommer sjovt nok igennem et billede af en samtale imellen anonym og Gabe Newell, hvor Newell bekræfter at Wolpaw er tilbage, og hans navn fremgår også dybt ned i rulleteksterne på det nye spil Artifact.

Spørgsmålet er så bare, hvad Wolpaw skal arbejde på.

Portal 2

Relaterede tekster

Portal 2Score

Portal 2

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Spilverdenens bedste test er tilbage. Og du skal atter gennem sindrige testkamre hvor du skal skyde din portal-gun varm. Vi har spillet Portal 2 og nydt hvert et øjeblik.Indlæser mere indhold