Dansk
Gamereactor
nyheder
Portal: Still Alive

Valve forklarer Portal: Still Alive

Det er ikke nyt, og PC-ejerne får det

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Under årets E3-messe annoncerede Valve og Microsoft Portal: Still Alive eksklusivt til Xbox Live Arcade, og det gjorde en masse Pc-ejere både vrede og skuffede. Nu har Valve dog taget bladet fra munden og forklaret præcis hvilken størrelse Portal: Still Alive er.

HQ

Ifølge Valve er Portal: Still Alive "blot" en genudgivelse af Portal fra The Orange Box. Det er altså Portal som du kender det og allerede har spillet det. Oven i pakken får du så nogle ekstra og eksklusive baner, der ikke udvider historien og som ikke har GlaDOS med, men som selvfølgelig byder på nogle nye udfordringer.

Som PC-ejer har du stort set allerede adgang til disse, da Portal: The Flash Version, der er en slags hyldest til Portal, bl.a. fik en række nye baner via Portal: The Flash Version MapPack. Disse er senere blevet konverteret til Portal, så har du spillet dem, så har du allerede prøvet Portal: Still Alive.

Så alt i alt har Microsoft altså ikke annonceret noget nyt, men blot en udgivelse af Portal, hvor det ikke er nødvendigt at købe Half-Life 2-spillene og Team Fortress 2.

Portal: Still Alive
Portal: Still Alive
Portal: Still Alive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold