Dansk
Gamereactor
nyheder
Portal 2

Valve arbejder tilsyneladende på ukendt spil med "Never-Before-Seen Gameplay" og puslespil

Er det mon endelig et nyt Portal?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fans forsøger hvert eneste år at skubbe Valve til bare at producere lidt flere spil end de gør, men indtil videre har vi ventet godt og vel 12 år på et nyt Portal-spil uden udsigt til at det nogensinde udkommer.

Men så alligevel... En af Valves faste udviklere, Boyang Zhu, har nemlig opdateret sin LinkedIn for nylig (via GamingBolt), og nævner at han har arbejdet på et internt projekt med såkaldte "Never-Before-Seen Gameplay". Ikke bare det, han beskriver også at have bygget "puzzles from scratch".

Beskrivelserne er naturligvis ret vage, og kan ikke direkte forbindes til Portal-serien, men det er dog den der klart kommer tættest på, ved at præsentere en ret unik gameplay-oplevelse (om ikke andet dengang), og et fokus på puslespil.

Vi krydser fingre for at at Aperture Desk Job, der udkom sammen med Steam Deck sidste år, var en primer til et nyt Portal.

Portal 2

Relaterede tekster

Portal 2Score

Portal 2

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Spilverdenens bedste test er tilbage. Og du skal atter gennem sindrige testkamre hvor du skal skyde din portal-gun varm. Vi har spillet Portal 2 og nydt hvert et øjeblik.Indlæser mere indhold